Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz krx21 #29284 üzenetére

    "Pedig kábelt mindig csak próbálni lehet."

    Ebben igazad lehet, mert minél kisebb ellenállást szeretnél mérni annál nagyobb áramerősségekkel válik csak lehetségessé a mérés. Mikro felbontású ellenállásmérő kofferes, de már 600 Amperes :Y Tartok tőle, hogy világítana egyet a kábeled :DDD
    Ami a többit illeti én nem az a típus vagyok, aki ebben jó partner. Azt el tudom képzelni, hogy az ellenállás miatt létrejövő feszosztó okozta csillapítás előfordulhat. Sok a csatlakozó, sok a forrasztás, sok hibalehetőség, esetleg átmeneti ellenállás lehet.
    Az a történet, amikor a vezeték kapacitása és iduktivitása színezi a hangképet nekem kicsit szemöldökfelhúzós már. Próbáld ki, de ha valahol van esély a placebo-hatásra akkor itt biztos tuti. Ha az ellenállása egyezik én nem tudám füllel levenni szerintem, hogy megér e nekem 26k-t.
    Ha meg lehet rendelni neten akkor rendeld meg, mert a vásárlástól való elállás jogát most megemelték 14 napra. ;] Annyi idő alatt el tudod otthon dönteni. Ennél jobbat nem tudok. A gond csak az, hogy a boltos megutál, szóval jó messziről rendelj. :)

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák