Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz guppy #2331 üzenetére

    Igen az is majdnem ua bár a feketében van a legutolsó legvékonyabb diagráf. Van fehér SR5 Gold is de az szintén nagyon ritka.
    Még pár hónapja amikor volt egy másik SR5 Gold-om akkor a fehér SR3N-el tudtam összevetni és az SR5 Gold ugyanaz csak kicsit kifinomultabb (főleg a mélyekben) a sima SR5 valószínűleg még közelebb van az utóbbihoz. Zeneiségben szinte ugyanazt tudják ha valakinek a közép a fontos akkor abban szinte nincs is különbség csak SR3N-ből már nehezebb szépet találni.
    Általában "ajándék" hozzá az adapter és ha valakinek van valami jobbfajta végfoka otthon ami tud legalább 10W-ot és tranzisztoros akkor már azzal is nagyon jól fog szólni (és tovább lehet vezetni a hangfalakba a jelet és az adaptert kapcsolgatni hogy melyik menjen) persze ha valakinek van egy rendes forrása is akkor már megérheti upgrade-elni egy direkt erősítőre is. Szerencsére hiába megy át sok dolgon a jel amin nem kéne a Stax hang akkor is átjön rajta :) Akusztikus és vokális zenékre szimplán kiváló amit tud.

Új hozzászólás Aktív témák