Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz Tomeee1989 #21107 üzenetére

    A Dorien által említett tompa hang szerintem a J88-ra nem igaz, de a J55-re igen, és az mosottas is, bár én ennek ellenére azzal is elég jól elvagyok. Hallgatgasd, hozzá lehet szokni - de ne muszáj, mert van választék. Annak az áráért - sőt jóval olcsóbban - a Dorien ajánlotta Takstar és Superlux típusok lehet hogy jobban szólnak, én még nem hallottam őket. A 20-30ezres ársávban Shure SRH-440-et is sűrűn ajánljuk a sokoldalú hangja miatt. Akciósan 30ezerért kapható a Yamaha MT120, érdemes meghallgatni, sokkal visszafogottabb a hangja a JBL-ekhez képest. Okkal kiemelkedően népszerű 16ezerért a Creative Aurvana Live!. Mindazonáltal te a JBL-ek felől érdeklődtél, nem kértél másirányú ajánlásokat, úgyhogy lehet, hogy nem érdekelnek egyéb infók.
    A J-k kábelének sajátos "hornyos-csapos" dugója és "süllyesztett" aljzata van, csak kifejezetten szilfid alkatú jack dugó fér az aljzatba.

    Ne személyeskedj!

    (#21106) Dorien A Beyer paletta lyukas a J88 árában, 20-30ezer között azt hiszem semmi érdemleges, 30ezernél a DT440-ek vannak, bár kellemes hanggal, de elég korlátozott képességekkel, főleg a mélyekben.

    [ Módosította: Qru ]

Új hozzászólás Aktív témák