Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    A napokban beszereztem egy HP Omen 200-at és egy Gigabyte AMP300-at. Viszonyításképp a HP elvileg egy az egyben QCK+, ez van az ajánlott listába is írva, és redditen is ezt olvastam. Az AMP300 pedig az AMP500 kisebb verziója.
    Nos, a különbség ég és föld. Egy vadiúj HyperX Pulsefire Core-ral próbálom őket.
    A HP ugyanolyan siklásra, mint a ~2000 Ft-os kínai egérpad amit 1 éve az ebayről rendeltem (elvileg Razer Goliathusnak lett eladva, de nyilván nem az... :D) A kínai és a HP között az a különbség, hogy a kínai egyrészt vékonyabb, másrészt eléggé érdes és így a csuklómnak hozzá kellett szoknia, hogy dörzsöli. Ellenben ez a szélén le van varrva, míg a HP nincs.

    Én fingertipet használok és még ez a ~94 gr-os egér is nehézkének tűnik így irányítva.
    NADE az AMP300. Ezt egy másik, a redditen talált lista alapján vettem, abban a sebesség alapjáni rangsorolásban ez a nagyon gyorsak között szerepelt. És valóban, ezen baromira csúszkál, talán már túlságosan is. Később kipróbálom játékban is.Összahasonlításképpen ennek az egérnek eléggé jóféle vezetéke van, amit ha az egér felé tologatok, akkor a HP-n az egér meg sem mozdul, viszont a Gigabyteon már eltolja a vezeték az egeret.
    Vastagságra ez keskenyebb, mint az Omen, kb. 2 mm lehet. Első benyomásra a kettő közötti csúszássebesség lenne nekem jó , de ez csak az első benyomás, lehet hogy csak a hirtelen nagy váltás mondatja ezt velem.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák