- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
[link] Az enyém a legjobb
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Hát na. 4 "oszlop" van csak és 1*1, 2*2 és 4*2 méretek vannak. Már kísérletezgetek, de nekem az tetszil, hogy alapvetően minden marad a klasszikus elrendezésben, ami meg több appra lebontható, az megy 4db 1*1-esbe.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
br4adam
aktív tag
ez az enyém:
-
Assdak
őstag
Melyik az az app, amivel fotókból lehet csempéket készíteni?
-
adm
őstag
skinery tiles pro tudja ezt, de még nem volt időm kipróbálni.
16core - 32thread - 64gb
-
őstag
-
A plebs
csendes tag
sziasztok!
nekem a csempék személyreszabhatóságában a Wizztiles alkalmazás vált be
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Tök jó ötleteket lehet kapni, inspiráló
Van viszont amit nem tudok összehozni, ez pedig két dolog.
1.) A naptár csempére és a záró képernyőre nekem sehogy nem akarja kitenni a névnapokat, pedig be van jelölve, hogy a google naptárból is szinkronizáljon, és ott be van kapcsolva a névnap és a hétszám kijelzés. Néhány dolgot meg is jelenít a google naptárból de csak a beírt teendőket, de abból is az egésznapost már nem. Nektek mi teszi ki a naptárra a névnapokat?
2.) Láttam több helyen azt a bazi nagy órát csempén. Az melyik alkamazás, mert a weather flow nekem nem tesz ki órát.
Köszi
-
Clemi
veterán
Köszi, és igen így már megjelennek a névnapok a hotmail naptárban. Erre az előfizetéses módszerre, meg egyáltalán a beírandó url-re soha az életben nem jöttem volna rá. Egyáltalán miért nincs ez valahol dokumentálva a Microsoft oldalán, vagy van valahol csak én nem találtam meg? De egyáltalán miért kell a google névnapi kalendárt használni egy Microsoft oldalon? Nem szégyen ez egy kicsit a Microsoftnak? Nem mintha bajom lenne egyébként bármelyik céggel, csak éppen egymás konkurensei.
-
Clemi
veterán
A szinkronizálás megvolt, így a naptárba belépve már látom a névnapokat, de a csempén csak ferdén 45 fokban egymással szembenéző két nyil van, a zárolási képernyőn meg semmi, mármint a névnapokból, mert a dátum és egy holnapi teendő, az akku állapot, és a sms ott van.
Csináltam egy újraindítást de semmi változás. -
br4adam
aktív tag
Inkább mutassátok a csempéiteket! Érdekel kié hogy néz ki.
-
Clemi
veterán
Igazad van, valóban. Ha van teendő, napirendi feladat, vagy bármi esemény a naptárban, akkor a névnapot már nem írja ki..... azért ez elég gáz így.
Van olyan naptár, ami képes több aznapi teendőt, feladatot kiírni a csempére, esetleg a záró képernyőre?
Bekarikáztam azt a bizonyos 2 nyilat, ami jelzi ezek szerint az üzközést.
-
Boonen007
őstag
Nos nekem így néz ki.
Igen enyhén országútis vagyok!
-
Dave™
nagyúr
Valaki tudna mutatni egy Nokia kék tile-os képernyőt? Tudjátok, ami a 21. szín és csak a gyári független Nokiákon van (tehát nem T-s meg egyéb OEM). Az árnyalata érdekelne a gyári kékekhez képest.
Köszi.
-
őstag
-
Dogengar
aktív tag
Csempéim [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest