Hirdetés

Aktív témák

  • moonman

    titán

    válasz superecneB #9735 üzenetére

    "Számomra a 7.5 vagy 8 as verzió óta semmi fejlődés nem ment végbe."
    ha csak szövegátvitelre használod, akkor valóban nem. de erre egy Trillian vagy egy Pidgin is elég.

    "több memóriát eszik"
    ne viccelj már, pont hogy most optimalizáltak nagyot a fogyasztáson, ha leteszed a tálcára, szépen visszahúzódik 2-5 MB-ra.

    "csicsásabb"
    hát nemtom, nekem valahogy a baloldaliról előbb jutna eszembe a csicsás jelző. ezen kívül a főablakot összecsukhatod klasszikus méretűre, a beszélgetőablakban pedig elrejtheted a státuszüzeneteket, képeket, nagyjából mindent. ja és a füles chat-nek köszönhetően nem 13 ablakból kell kiásni, akit keresel.

    "berakták ezt a photosharet (ami 10 ből 9 embernek nem tetszik kb.)"
    egyrészt benne volt a Wave 3-ban is, csak sokkal bénábban, kb. kitakarta a beszélgetést, most meg szépen átrendeződik, másrészt valószínűleg azért van benne két verzió óta, mert annyira nem tetszik senkinek. (user feedback ugyebár)

    "kötelezővé tették a vírus írtót"
    pont, hogy kivették az előzőhöz képest, mivel a legtöbb már képes automatikusan figyelni a hálózati forgalmat és a letöltött fájlokat.

    szóval ez minden volt, csak objektív nem. elképzelsz valamit a programról, aztán hőbörögsz miatta anélkül, hogy minimálisan is utánanéznél a dolgoknak. nem kell, hogy tetsszen, csak akkor mondd azt és ne ilyen csinált kifogásokkal jöjj.

    "fél óra alatt megvagyok egy win reinstallal (ami kb gyorsabb mint egy komolyabb vírusirtóval végigpásztázni a winchestert)"
    uhh, vazz, mire használod te azt a gépet? :D

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák