Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz philoxenia #8042 üzenetére

    Az utóbbi kettő oprendszerrel, bár bizonyos jellemzőkben nyilván gyengébbek, de másban jobbak, merevlemezméret hatcellás akku pl. nekem személy szerint a 14 pixel + kijelző is számít, ott elfér a tálca....

    A HP 5101 is oprendszerrel van, Vista Business vagy XP pro. Konkrétan az ASUS akkuját, amiben erősebb, meg az N450-es procit a 210-ben leszámítva mindenben gyengébbek, vagy max ugyanolyanok (asusban n-es wifi). A merevlemez méret mellett azért nem mindegy a sebesség sem, abban meg simán alulmaradnak. Ezt a 14 pixel pluszt nem értem. Ha azt hiszed, hogy 1024x576 pixeles a HP, tévedsz, mert 1366x768-as, oda még elég sok tálca elfér, viszont ha úgy lenne sem 14 pixel lenne a különbség.

    szerk: ja látom már, egy jóval szarabb ajánlatot hasonlítottál össze, mint amit mi linkeltünk, így lehet, tényleg, sőt, árgépen találni 140-ért is, ennyi erővel azt is linkelhetted volna. Még egyszer nem linkelem azt, amiről mi beszélünk, mert már vagy 10x szerepel, még ezen az oldalon is, ráadásul külön a kedvedért, Saint_ kolléga jóvoltából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák