- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attka
aktív tag
válasz macskajancsi #12150 üzenetére
Sziasztok!
Én is egy Asus 1015PN-t szeretnék venni. Segítenétek hol tudnám akár már ma megvenni, és természetesen magyar billentyűzettel, magyar lokalizációval, 2 év hivatalos garival.
Előre is köszönöm.
-
kalasnikov
tag
Korábban itt többen dicsérték a Samsung N150-et. Most az N145 kapható, ami ua, mint az elődje, csak Win7-tel adják + formailag áttervezték egy kicsit.
Samsung N14580e körül megkapható, 6 cellás akkuja van, számomra ez a legfontosabb. Tudtok ajánlani esetleg még másik netbookot, ami vetélytársa lehet?
-
attka
aktív tag
Sziasztok!
Egyszerűen sehol nem lehet kapni normális netbook-ot. Netes boltokban nincs,saturnban se, média marktban sem. Kiválasztottam már több márkát is (Asus, Lenovo), azokból is egy-egy típust, de sehol nincs, rendelésnél 2-3 heteket mondanak. Szerencsére nem Karácsonyra kell, de ez egyszerűen vicc.
-
EmThor
addikt
Lenovo s10-3s edigitalban 95-ért? Lila vállalható, 1.83ghz proci, 1gb ram, 1280x720-as kijelző, 10". Tükröződik + lehet érdemes lenne megvárni az N550-es procikat ?! Ennek az akksija passz, cirka 6-7 órára elég.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
upszilon
őstag
válasz kalasnikov #12159 üzenetére
Pontosan. Várunk és várunk és várunk (...).
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Csajos netbook-ot (ha nem is rózsaszín ne egyen üzleti, férfias jellege) keresek DVD-íróval, létezik ilyesmi? Vagy valami subnotit kéne keresni?
-
upszilon
őstag
Egy érdekes netbookos vonatkozású linux-megoldásról olvashattok itt.
-
I-S-T-I
tag
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
004
tag
Üdv!
Netbook vásárlás előtt állok, tanácsot szeretnék kérni, mert nem igazán értek a témához.
Fontos: -Filmezés(720, vagy esetleg 1080is),internetezés, egyszerűbb irodai programok, kisebb rendszerkövetelményű játékok, filmezés mellet is hosszú üzemidő(hány cellás aksi a jó minőségű?), 12" körüli kijelző, csendes legyen és könnyű, és ne foglaljon sok helyet. Keret: max. 140eFt
Válaszokat előre is köszi! -
makabanan
csendes tag
hello
kinéztem egy netbook-ot, sajnos nem sok infót találtam róla, esetleg valakinek van tapasztalata, érdemes e rá beruházni?
a gép: Packard Bell SE-210HG[link]
-
-
CHIPman
nagyúr
Amennyiben kishazánkban élsz, nemigen fogsz találni. Régebben volt az ASUS 1201N és a HP 311c, de ezek mára kifutottak. 10"-on ott lehet az ASUS 1015PN(vagy mi a nátha volt a 10" ion2-esnek a neve), a Dell 1012 HD(amiben HD gyorsító van csak, tehát játszani nem nagyon kell vele), meg egyes HP 5102 modellek ugyanezzel a gyorsítóval.
EmThor: NF210-et lehet már kapni, szerintem iszonyat ronda, de ez személyes vélemény.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
evohermelin
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb ezek közül: Samsung nf210 vagy Dell 1018? -
CHIPman
nagyúr
válasz evohermelin #12180 üzenetére
A tudás(N550) és a felszereltség(külön jackek) a Samsung javára szavaznak, a minőség és a garancia a Dellre. Döntsd el, melyik kell jobban.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
dave666
aktív tag
válasz evohermelin #12182 üzenetére
Samsung vs.DELL.
A Samsungot ajánlom, mert a Dell (notebook,netbook) rengeteget visszahoznak, van rá 3 év gari, de már nem az a minőség, mint néhány évvel ezelőtt volt.
Samsungot alig látok itt a szervizben.Dave666
-
upszilon
őstag
válasz dave666 #12183 üzenetére
Hümmm... jó lenne tudni hogy milyen szerviz, és azt is, hogy a magyarországi forgalom hány %-át képviseli. Aztán az sem mindegy, hogy miféle hibával viszik vissza. mert mi van, ha a vélt hardverhiba mögött valójában vírusfertőzés lakozik?
Ha nem akarsz nyilvánosan ilyen adatokat kiadni, írd meg lécci magánba nekem. Köszi!
-
upszilon
őstag
válasz macskajancsi #12185 üzenetére
Persze, szívesen elküldöm neked, de eddig még nem jött semmi...
-
Kadlott K.
csendes tag
Véleményt szeretnék kérni Toshiba T110-ről, illetve NB305-ről. Tudom, hogy árban két kategória, de mégis. Egyébként miért ugrott most meg a laptopok ára?
-
CHIPman
nagyúr
-
makabanan
csendes tag
Van valakinek tapasztalata a Packard Bell netbookokkal?
konkrétan a Packard Bell SE-210HG érdekelne
köszi a választ -
buherton
őstag
Sziasztok!
[link] erről valami tapasztalat? Érdemes win7-et venni xp helyett? Oké hogy újabb a win7, de hogy összességében jobb-e az xp-nél, mert ugyanez van xp-vel is.
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
-
buherton
őstag
(#12191) ro_bert17, (#12192) upszilon, (#12193) Polllen: Köszönöm szépen a válaszaitokat! Linuxxal, és disztribúcióival, az a gond, hogy ez nem nekem lenne, hanem alsós hugomnak meg az anyjának... Így sajnos csak winfos jöhet szóba. Rendben akkor a win7 lesz. Köszönöm még egyszer a gyors válaszokat! (Am én is aktív Ubuntu-s vagyok )
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
upszilon
őstag
-
buherton
őstag
válasz upszilon #12195 üzenetére
Mire gondolsz egészen pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
Zugi
aktív tag
Hozzáértők véleményére lennék kíváncsi, hogy mekkora különbséget lehet majd tapasztalni az N450 és N550-es proci között? Most akarok netbook-ot venni, de megéri várni az 550-esre?
Kérdezem ezt úgy, hogy sem játszani, sem HD videózni nem akarok a leendő netbook-ommal. -
CHIPman
nagyúr
Egyre csak jönnek be az N550-esek, de ahogy elnéztem, sem szintetikus benchmarkokban, sem hétköznapi felhasználásban nem adnak jelentős különbséget. De ugyebár jönnek befelé a kétmagosok, és nincs semmi hátrányuk, így ki tudja, mit hoz a jövő akár driverek terén is.
ASUS 1015PN-ről tud valaki valamit? Inkább egy olyanra neveznék be, mint feleslegesen csak a minimális teljesítménytöbblet miatt egy 15"-osra. Pl. jelen van-e az a törős töltőcsati, ami a 1215N-nél?hardverapro.hu/tag/chipman
-
ashnur
csendes tag
Sziasztok,
borzasztó hosszú a fórum és ahogy átfutottam pár helyen, a témák nem igazán arról szólnak ami nekem a problémám. Ha mégis lett volna erről szó, elnézést kérek és egy linket ahol a választ megtalálomnetbookot szeretnék venni, olyat mint az ASUS 1101HA, csak épp ez a model már sehol nem kapható.
3 dolog fontos, az 1366*768 felbontás (vagy e körül), 10-11 inch kijelző, és bírja 5-6 órát lazán aksiról.Abban kérném a segítségeteket, hogy ha ismertek ilyen modelt, kérlek írjátok meg, már három napja bújom a netet de valamelyik paraméter mindig hibáddzik.
köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest