- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szamy
csendes tag
Hello all!
Kezdeném az elején
Karácsonyra szerettem volna 1 mp4-es lejátszót sokáig nyaggattam a szülőket, amíg karira kaptunk /hugomnak is lett 1 miért is ne / 1 E-Ronix EMP-1410-es tipusu kütyüt.
Itt iszonyat happy voltam, de amint közelebbről megismerkedtem vele csalódtam nemsokat, de nagyban korlátolta az élvezetet hogy miért is? 2 dolog miatt:1. Gondolom mindenki hallott a PSP/MP4-ről ami nekem nagyon megtetszet igaz kevés dolgot tudok róla, de azt tudom, hogy van úgynevezett Sony PSP amiből reinkarnálódott az mp4/psp (emiatt voltam elkeseredve, hogy nem ez lett )
2.MP4??
hát hallásból se tudta mi az, de hála az .amw konverternek kielégítette vmiyen szinten az elvárásaimat.Teltek az idők és ugye élveztem a korlátolt szabadságot nyújtó lejátszót amíg beütött a "krak"
a csatlakozója meghibásodott és csak a külső hangszóró szólt, nah itt figyel be a garancia vissza lett véve a M...Markt-ba és ott az 1. ember azt mondta, ha minden megvan akkor kicserélik... megkerestük a fülhallgatót mert csak az hiányzott/ha darab számra minden megvan akkor cserélik ki állítólag..../ de amikor felhívtuk őket kiderült, hogy betették szervíz váróba és a 2. ember akivel beszéltünk, közölte velünk, hogy minden iyen kütyüt szervízbe küldenek több se kellet apának egy kicsit megbeszélte vele a dolgot és megegyeztek, hogy ha bevisszük a fülhallgatót még 6 óráig /akkor volt fél 6 / akkor kicserélik. Több se kellet bementünk megkerestük az illetékest oda adtuk neki és ugye kértük a csere cuccot, de vmi kis izével akarta kiszúrni a szemünket 2x is ezért visszakaptuk az árát utalványban,/10.000huf/, amit lelehetetvásárólni és szerdán az üzletben volt 1 akció 13.000 huf-ért AlbaComp BC-789 MP-4 kipótoltuk és most élvezem az életet és teljes mértékben meg vagyok elégedve.[ Szerkesztve ]
Nem tudom alá írni mert nincs tollam:(
-
Szamy
csendes tag
Tapasztalatok így szerda után 3 nappal kb.
a használati útmutató magyar,de eléggé gyenge,mivelis oyan dolgokról ami az embernek fontos lenne így fogalmaz:
Támogatott video formátumok avi/rm/mpg...stb.<------ezt nem érteni
és ezzel a szóval sokszor találkozik az ember,a hol fontos dolgot kéne tudnunkVideó: nekem nagyon tetszik az E-Ronix után ez tiszta MOZI 2,2" számomra királyság videókkal volt 1 kis bajom ugye ez alap konvertáló vmiért nem szerette a youtube-os konvertált avikat, de
1.lépés Xilisoft Video konvertálás
2.lépés kapott konvertáló és már nézheted is
ugye csak mp2-őbe lehet tömöríteni a hangot, és ez 1 kicsit hallatszik is meg ugye mivel "igényesebb" vok/vájtfülű/ ember létemre, ezért 1 csöppet zavaró, de szvsz jó,ami nagoyn tetszik az iyen felfelé ill. lefelé előjövő és eltünő menü a videó alján tetjén oyan Windows Media player-esZene: jól el lett találva, tetszik hogy kilehet jönni a "zenéből"amíg böngészünk a beállítások, vagy csak unatkozunk és közben Tetris-elünk kb ennyi..
Külső:
megynerő kapásból a dupla fejhallgató,ami bejövős szép fekete alapkróm szegéllyel "nagy" kijelző és a fólia ami betart az egész elején a gombokat is beleértve.USB: hát ugye az van írva hogy 3M byte/s ez mind szép és jó de én 0,5-2M-ig érzékelem, de tökéletes.
Ami a legjobban tetszik az a kivehető aksi ami megfelel BL-4C nokia aksiknakTőlem ennyi igaz írhattam volna 2 oldalas hsz-t,de ahogy átnyálaztam a hsz-eket már írtak előttem bőven jót s szépet.
A legjobb hogy ugye májusban az érettségi szünetben megyünk kirándúlni és végre nem kell a többiek által hozott nyomi filmeket nézniLehet venni hozzá tokot?vagy vmi védő ruházatot.
[ Szerkesztve ]
Nem tudom alá írni mert nincs tollam:(
-
Szamy
csendes tag
válasz Bejácska #512 üzenetére
hát sztem az akksival lehetaq gond bár erre sztem te is rájöttél ez idő alatt, ha garanciális vidd vissza az üzletbe ahonnan vették/hozták és mond meg nekik, hogy ez lenne a probléma.
"...ha bekapcsolom azt írja ki hogy le van merülve, de ha ráteszed a töltőre akkor meg csak tölt és tölt és tölt.....sztem"
sok szerencsétNem tudom alá írni mert nincs tollam:(
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- További aktív témák...
- Asus ROG Crosshair X670E Hero
- Gondolkozol bankváltáson? A Raiffeisennel akár 60.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- Asus TUF Gaming A15 (2024)
- IPhone 14 pro 256gb Deep Purple cserélhető!
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest