Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mindent beletettek a Watch Ultimate-be
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Üdvözlendő a tesztek mélyebb szintű szoftveres felhozatala
.
A két termék engem nem győzött meg, nehezen venném rá magam erre a büntetésre.
Talán az E40-re.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
szkaroly
senior tag
Százszor inkább vennék valamilyen használt Poco-t vagy Redmi-t mint ezeket. emmc 2022 végén? Uram irgalmazz!
Poco X3 Pro
-
janeszgol
nagyúr
Az E20 ertelmetlen ennyi memoriaval. A T606-ban Mali G57 mp1 van, ami picit marad el az adreno 610-tol (sd680). A T700-ban (E40) meg G52 mp2 van, ami jo 20%-al gyorsabb is a 610-nel.
Az E40 ertelmes vetel lehet. Az E20 35-39.990 forintert lenne jo 3-4GB rammal. -
rendesadam
tag
Az E20 nettó környezetszennyezés, nem értem miért van szükség ilyet legyártani.
-
asztek
csendes tag
Az E40 specifikációknál fel van sorolva Giroszkóp, gyorsulásmérő, iránytű, közelségérzékelő, fényérzékelő. A Sensor Box for Android szerint nincs giroszkóp és nincs iránytű. A többi van.
[ Szerkesztve ]
-
doooo
addikt
Unisoc Tangula... lol
-
spect80
senior tag
A 65e nem 50e. De megértem miért írod, én is így vagyok ezzel, hogy ide járok minden nap olvasgatni, a mobilok a hobbim és nyilván nem ebben a kategóriában mozogok tehát a 50 vs 65 csak kerekitési hiba. De ha meg úgy nézzük, hogy én meg 25eért vettem elöfizu hosszabbítással a Telekomnál karácsonyi ajándéknak akkor nem nagyon van versenyben más. Muternak édesmindegy mennyi idő alatt tölt be a kiskegyed oldal.
Btw: ez a t700 egész fürge chipset az árkategóriában csak zárójelben teszem hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy preproduction darab volt, az biztos, hogy nem piacra szánt, ezt igyekeztem az első oldalon jelezni is a szövegben. Beírtam egy plusz mondatot a szoftverről szóló oldalra, köszönöm, hogy jelezted!
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
kbyte1024
addikt
Hát szerintem mindkettő büntetés
tényleg jobb egy picit raaldozni és egy sokkal jobbat venni.
Poco X4 GT
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet
A jövő most van
-
A Molyember
tag
“Apropó RAM, a Motorola rendszerének magyar fordítása konzisztens módon “Kos” néven hivatkozik az operatív memóriára.”
Vegulis.. mar joval a Random Access Memory megjelenese elott is igy hivtak az allatot.
-
szs85
tag
Köszönöm a tesztet!
Én szeretem a low end szekciót, nekem és szerintem többeknek inkább így van benyomásuk egy márkáról. 3-400.000-ért nem lehet nehéz egy jó telefon összerakni, de 50 ezerért már nagyobb feladat.
-
vadkörte
addikt
A nagytesóra - G60-ra - cseréltem le az öreg Redmi Note4-em. Az azért már erősen más liga, ezekhez képest. Jó példa, hogy 100E környékén is lehet életképes készüléket kapni (kék alapon sárga csillagosoknál épp le volt akciózva, amúgy az utolsó példány volt) nem csak a 3-600E-es ársávban.
A méretet szokni kell - inkább hosszú, mint széles - a teljesítménye nekem bőven sok. Ha nagyon szűk a büdzsé, az E40 nem lehet rossz vétel, a kistesót azért hanyagolnám.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
Ezek közül egyiket se venném meg. Ha cseréltem volna ősszel, a G31 lett volna a favoritom. Szerencsére az E7 Power jó választás volt tavaly akciósan 40-ért. Tökéletesen működik. Itt van az ujjaim közt. Fapados kategóriában egy használható okostelefon. Csak hosszú és napfényben a kijelzője "láthatatlan".
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
mefistofeles
addikt
Nyilván jobb a G31 (én is szemezek vele) de ha egyszer hangsúlyozva van, hogy "amennyiben ennyiből kell gazdálkodni", akkor totál feleslegesnek tartom jobb/drágább termékeket bevonni a dologba.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Mulderpapa
aktív tag
Telekomnál vásárolt Motorola E40-re már a harmadik system info-s programot telepítem fel, de ezek alapján Unisoc T610 van benne, ami GPU-ban gyengébb, mint az Unisoc T700. Ebből is többféle kiadás létezik, mint a Samsung A13-ból?
Egyébként az árához képest tényleg meglepően jól használható készülék."Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
válasz
mefistofeles #22 üzenetére
Hatvanért a használt piacra mennék mobilért, nem a boltba.
2021 őszén az E7 Power újonnan 40-ért abszolút korrekt vétel volt. Ahogy abban az évben tavasszal 45-ért használtan a Xiaomi Mi 9 Lite. Egy tökéletes állapotú, teljes dobozos készüléket vettem át a helyi eladótól. Azóta is üzemel.
Nem mindig értem az embereket. Egy kis utánajárással sokkal jobb készülékhez juthatnának hozzá. A "sokkal jobb" jelenleg nálam a Google Pixel 2XL szintén 45-ért, és van még itt pár okostelefon.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Minimum harminc használt telefont vettem 2005 óta és amik nálam maradtak, üzemképesek. Sajnos némelyikben az akku kipurcant, csak ezért pihentek meg. Engem biztos nagyon szeretnek a mobiltelefónia istenei, mert boltban vásárolt készülékkel se volt soha gondom. És ha úgy adódna, simán vennék ismét másodkézből mobilt. De jelenleg untig elég kütyüm van. Kicsit sok is.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
gabo89
senior tag
válasz
Mulderpapa #29 üzenetére
A GPU-t Mali G52-ként írja (nem G57), ami a T700-ban van. Szerintem nincs benne a "system info proginak" az adatbázisában ez a SOC. (Laikusként mondom.) De, ha nyomsz egy-egy azonos benchmarkokat, mint a tesztben, összehasonlítva világos eredményt kapsz.
Nálunk egy Mediamarktból származó modell van, ha megmondod milyen appokkal nézted a rendszerinformációkat, szívesen megnézem én is.indul a sörös aludni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két tavalyi Motorola csúszott be hozzánk az év végére, mindkettő 50 ezer forint körüli, az egyiket pedig érdemes is lehet megvenni, ha ennyi a keret. Duplateszt.
- Apple iPhone 11Pro 64GB Ezüst/Normál állapotban/83%-os akkumulátorral/1 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Piros / Normál állapotban /2023.08.15-ig Apple garnaciával
- Honor 20 Lite 128GB Fekete / 3 hónap garancia / Normál állapotban
- Xiaomi Mi Note 10 128GB Zöld / 3 hónap garanciával / Normál állapotban
- Honor 20 Lite 128GB Kék / 3 hónap garancia / Normál állapotban
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: pepris.de
Város: Budapest