- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkybacsi
tag
válasz peter077 #6607 üzenetére
"yellow/blue/orange lenses are considered to be red"
De tényleg meg kellene nézni, hogy maga a telefon mit gondol a modulról.
Az általam fentebb linkelt fórumon ott a megoldás:
tedd fel a CatLog programot, abban látni fogod operációs rendszer szinten, hogy miként azonosítja a kamerát. -
peter077
aktív tag
válasz sharkybacsi #6608 üzenetére
Se soc, se bayer szó nincs a logcat-ben.
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
sharkybacsi
tag
válasz peter077 #6609 üzenetére
1. Install this free app. https://market.android.com/details?i...nlawson.logcat
2. Open the app
3. hit home
4. open camera
5. exit camera
6. open app
7. search "CameraCommon".Így csináltad?
El kell indítani a camera app-ot miközben megy a logcat, utána "CameraCommon"-ra rákeresni a logban. -
peter077
aktív tag
válasz sharkybacsi #6614 üzenetére
Így.
CameraCommon-ra nincs találat.Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
peter077
aktív tag
válasz sharkybacsi #6618 üzenetére
Semmit, csak feketeség az egész.
Ulefone Power, A zerő • "A lustaság fél nehézség..."
-
törölt tag
válasz chesterboy #6617 üzenetére
Elsőre: nem...
-
nemcsa
csendes tag
hello
találkozott valaki CM 7.2 nél,hogy híváskor nincs hang és utána nem lehet megszakítani a hívást. A piros gombra nem reagál,csak az újraindítás segít??? -
Neck
veterán
válasz peter077 #6598 üzenetére
Ez a defy lens tuti nem jó. Az enyém 100% hogy piros lencsés (színre is piros, valamint a defy+ ROMmal tudok 720p-ben videót felvenni, amit elvileg csak piros lencsével lehet), és nekem zöldet ír rá
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
sharkybacsi
tag
válasz peter077 #6619 üzenetére
Akkor a modul egyáltalán nem működik, már a bootnál sem ismeri fel valószínűleg, és be sem tölti az illesztőprogramját. Bár ha be is tölti, akkor sem megy vele nyilván sokra. Valami gond van az alaplap - kameramodul kapcsolattal, ez lehet azért mert kiszedte, majd nem jól rakta vissza a modult (nem kellett volna amúgy), rossz modulra cserélte a jót, vagy alaplapot (is) cserélt esetleg.
Mindenestre én visszavinném a szerelőhöz, hogy csinálja meg, annál is inkább, mert a hivatalos szervíz biztos, hogy kiszúrja, hogy már bontva volt, így nem is fogja megcsinálni (garanciában).[ Szerkesztve ]
-
kopepe
aktív tag
válasz chesterboy #6617 üzenetére
Nem egészen
Nekem 130 foglalt,230 szabad (kerekítettem) éppen.
WhiteRabbitNextGen-2.1.1 -
ottobacsi
tag
A bayer kamera sárga lencsével is készült, az enyém is olyan.
-
w.miki
veterán
Lehet olyan programot telepíteni Google Playról Defy-re, ami hivatalosan nem kompatibilis a készülékkel?
Mit kellene átmókolni a telefonon? (CM7.1)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vornia
senior tag
cm 10.1
Somi féleDe az "átverésről" volt itt már szó...valamit át kell szerkeszteni...hogy más készüléknek tűnjön a döfi..
Láttam már rákérdeztél korábban de nem volt rá válasz,valamelyik fórumban írtak..szerintme guglizz az apk-ra ...vannak oldalak a playon kívül,hogy biztonságosak-e?Hát....
De a Commodo-t ismered?Próbálj rá..szerintem nem rosszabb antivírus mint a McAffe,rengeteg extra opcióval
-
kiskasza77
csendes tag
Hy!
Valaki tudna segíteni abban hogy MB526 kamerája az forrasztott vagy csak foglalatos ? Mert bekrapált a kamerám fókuszálása és cserés lett. Ha lehet akkor megoldanánk mi (foglalatosnál). köszi. -
kopepe
aktív tag
válasz kiskasza77 #6637 üzenetére
-
tib78
tag
Sziasztok!
Elköszönök én is tőletek.
Követve Wajkot, Xiaomi Mi-2 az utód.Azon kevés tagja voltam nem ennek a nem kis csapatnak, aki az összes hsz-t elolvasta.
Jó ROM-olást mindenkinek!
Amúgy van egy eladó DEFY SOC...
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
Neck
veterán
válasz chesterboy #6629 üzenetére
Hm. ezt ma én is kipróbáltam. Memória nem lett több, de mivel rohadt régen fent van ez a rom, gondolom ezért lehet, hogy egész gyors lett a teló.
Köszi a tippetAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
iván73.hu
tag
Van új CM10, CM10.1 itt.
OP8Pro; S20FE; Mate 20; MI6 6/64; S5 GT-900F 6.0.1; Elephone P4000; Galaxy S4 mini GT-I9195; Motorola Defy MB525 (SOC)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest