Új hozzászólás Aktív témák
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Sziasztok !
Egy ilyen venti : [link]
és 2 méter vörös SMD led szalaghoz (60 ledes / m) milyen tápegységet vegyek ? mert a 2m led szalag 800-900mA között van , a ventilátor meg 350mA eredetileg.
Esetleg valamilyen egyéb adatot is komolyan figyelni kell a 12V-és az össz. áram erősségen kívül ?
Ha esetleg hülyeség amit írok javítson ki valaki , nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni.
Az elképzelés az az hogy a venti és a gépben üzemelő led szalag/ok egy ilyen "adapterről" kapják az áramot.
Vagy ha esetleg meg tudja nekem mondani valaki hogy a [link]
videó kártyám mellé be merjem a dugni MOLEX csatival a ventit , azt megköszönném.
És ha még tudna nekem valaki segíteni abban hogy hogyan iktassak be egy kapcsolót ebbe a rendszerbe , úgy hogy az ne magát az adaptert kapcsolja le , hanem csak a ledeket.?
Ha a ledsor végére teszem a 2 állású billenőkapcsolót akkor az úgy megfelelő ?Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz Isten88 #14910 üzenetére
Szia Köszönöm a választ!
Fényképezni sajnos nem tudtam. DE!
Voltage Current
115V/230V 10A/5A
+3,3V | +5V | +12V | -12V | +5VSB |
25A | 34A | 17A | 0,8A | 2A |
| 204W |Ez van idevonatkozólag a táp matricáján , + molex csati nincs mert csak 2 jön ki a gépből , 2ő pedig sata csatlakozós (Winchester + DVD író). Nem tudom hogy van ez de ezekszerint 4szál van amin 12V fut , most ha a 17A-ert 4-el kell osztani akkor ez nincs meg egyértelműen 8,25A sajnos :S
Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
És ha a tápot teljesen kiveszem a gépből (vagyis semmi ne legyen csatlakoztatva rajta , csak a 220V betáp )?
Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
válasz Isten88 #14910 üzenetére
Megnéztem az alaplapi áramellátást a ventillátornak is , összesen 2 hely van , az egyik 4pines CPU_fan
a másik 3pines ChaseFAN , ---> ami használatban is van a gép hátuljában lévő ventillátorhoz.Viszont az 0,1A -es , esetleg kicserélhető a naggyal , és akkor ez kevesebbet zabál a MOLEX-ből a videókártya melett.Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Hát ahogy elnézem , ez a méréses dolog nekem teljességel lehetetlen. Ennyire nem értek hozzá , ellenállásokat pedig csak , szétberhelt elektronikai cuccokból tudnék kinyerni. De mivel a kolléga aztmondja hogy 1ág van csak és az pedig 17A-es így sztem nem lesz probléma , és még marad is ami nem kerül felhasználás alá , így nem veszélyerzteti a táp "elszállását"
Smiley
-
o.OkrasyO.o
csendes tag
Egy szakértő segítségét szeretném kérni.
Adott az USB-s egerem amit Ebay-ről rendeltem. Az USB kábele egy helyen megtört mivel sajnos beszorult a szekrény és a fel közé rosz pozitúrában. Máskor már cseréltem egérben USB-kábelt és működött is. Viszont most az istenért sem akar.A panelen fel vannak tüntetve a V -D +D G jelzések
és ezeknek megfelelően
Piros 5V+
Zöld -D
Fehér +D
Kék GPróbáltam a Zöld-fehéret felcserélni de nem működik. Áramot kap az egér a led világít, Viszont a Windows nem tudja felismerni. A külömbség annyi hogy az eredeti kábelen volt Zavarszűrő , a beforrasztotton nincs.
Okozhatja ez a problémát akkor is ha máskor ugyanebben a felállásban működött ?
Nem érnek össze forrasztások egyértelműen. Minden a helyén.
Előre is köszönöm !Smiley
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest