Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    válasz #79335424 #5848 üzenetére

    Mert egy reggeli email nézésre, vagy "uhh elfelejtettem megnézni de már kikapcsoltam a gépet" internetezésre tökéletes volna. Ezekért kár bekapcsolni a gépet. Hétköznap munka után is sokszor csak ezekért izzítom be a laptopot, semmi mást nem csinálok rajta.

    De ezt a logikát követve a SMART Tv-nek sincsen semmi értelme, ha az ember nem rendelkezik média lejárszóval. A film nézéshez úgyis összeköti a laptoppal a gépet, akkor meg minek smart nem?

    Amikor még csak olvasgattam a topikot a hozzászólásokból nekem az jött le, hogy az MK-t rá lehet kötni netre vagy wifivel lehet csatlakozni rá, és valami módon (NEM nassal) a laptopról átjuttatható a film rá. Valami megosztási vagy egyéb funkciókkal. Ezért kérdeztem rá a dologra...
    De ha jól értem ezt nem lehet. Vagy a HDD-t dugom az MK-ra (aminek nincs értelme nekem mert van USB a tv-n) vagy veszek egy nast bele hdd-t, azért, hogy ne kelljen járatni heti 3-4 alkalommal 1-2 órát "fölöslegesen" a laptopot amikor filmet néznék... Plusz az MK-n át a 720p lenne a max ami nagy biztonsággal üzemel.

    Ezért szűkítettem le a kört az internetezésre, és alkalmazásokra...

    Írtad, hogy torrentezhet az MK. Ilyenkor mire ment? Rádugott HDD-re? És onnan játszaná vissza?

Új hozzászólás Aktív témák