Hirdetés

  • A KINGPIN kártyák visszatérnek a PNY égisze alatt

    ph Ez sajnos azt jelenti, hogy ezzel a fémjelzéssel már alaplapok sem jönnek majd az EVGA-tól, de a high-end GPU-k elkötelezett hívei dörzsölhetik a tenyerüket.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz Kezdő vagyok #6276 üzenetére

    Remélhetőleg nem a box áramköreiben keveredik a jel, ha feltételezzük, hogy jól tervezték, illetve tesztelték ilyen szempontból is. Mert akkor hiába vennél jobb kábelt, tehát ez is benne van.

    Márkára nem ismerek ilyet, otthon nem volt vele gondom, vagy régebben magamnak is összeraktam egy-egy kábelt. Árulkodó lehet a kábel vastagsága is, a vastagabb komolyabb árnyékolásokat tartalmazhat (amellett léteznek RGB-vezeték nélküli kábelek is, ami szintén vékonyabb). A tok szétszedése után lehet látni általában, hogy az erenkénti árnyékolások hogyan néznek ki, van-e egyáltalán.

    Néhány hónapja a SPAR-ban kiraktak akcióba 500 Ft-ért igen komoly kinézetű, fémtokos SCART-ot, átlátszó szigetelés, vastag, árnyékolt erek, csak most már nem volt rá szükségem, a HDMI-rendszer miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák