- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
"Ez azért fájt." - általános döfés akart lenni, nem személyes
"Azt észrevettem hogy mindent úgy kell kihúzni belőletek" - figyelj, én supportos vagyok a való világ villában Egy dolgot megtanultam. Pontos és részletes hibajelentés nélkül hathatós segítséget adni nem lehet.
Lsd. pl a github bugreportokat. Ha valamit kihagysz, az autobot egyből üzenetet hagy, hogy kevés volt, pótold az infókat. Jogosan. Anélkül csak a "mire gondolhatott a költő, mikor bugot nyitott" állapot van.Mit értek részletes alatt itt: milyen tudásszint, milyen nyomtató, milyen alaplappal, milyen FW, milyen konfiggal, mennyire áll távol a gyári állapottól a mechanika, milyen filament (gyártó, szín, alapanyag), milyen helyiség, filament tárolás módja, használt slicer és beállításai, usb/sd kártya nyomtatás, stb.
Érzed ugye mennyi paraméter? És nem is feltétlen teljes a lista. Ezt mind tudni kellene előre, minden kérdés előtt (mivel idő közben mindenki variál a gépével minden irányba) majd ezután jöhetne egy velős, rövid hibaleírás _jó minőségű_ képekkel és videóval megtámogatva.És ekkor lehetne megpróbálni hathatós segítséget adni online - nekem ez a véleményem. Szerinted erre van mód egy ilyen fórum keretein belül?
Egyszóval senki nem sajnálja sem tőled sem más újaktól az infót, ezt rosszul látod. Csak nagyon-nagyon nehéz ennyi ismeretlenes egyenletet távolról megoldani. Látod, hogy törekszünk (főleg Saccco ) segíteni, de muszáj az egyéni, saját melódata beletenni a kutatásba és kísérletezésbe és ha kérdés merül, a lehető legtöbb infórmációt adni a kérdés mellé
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Sorozatok
- Router gondok
- OTP Bank topic
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest