Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz Joshi #18349 üzenetére

    "Ez azért fájt." - általános döfés akart lenni, nem személyes ;]

    "Azt észrevettem hogy mindent úgy kell kihúzni belőletek" - figyelj, én supportos vagyok a való világ villában :DDD Egy dolgot megtanultam. Pontos és részletes hibajelentés nélkül hathatós segítséget adni nem lehet.
    Lsd. pl a github bugreportokat. Ha valamit kihagysz, az autobot egyből üzenetet hagy, hogy kevés volt, pótold az infókat. Jogosan. Anélkül csak a "mire gondolhatott a költő, mikor bugot nyitott" állapot van.

    Mit értek részletes alatt itt: milyen tudásszint, milyen nyomtató, milyen alaplappal, milyen FW, milyen konfiggal, mennyire áll távol a gyári állapottól a mechanika, milyen filament (gyártó, szín, alapanyag), milyen helyiség, filament tárolás módja, használt slicer és beállításai, usb/sd kártya nyomtatás, stb.
    Érzed ugye mennyi paraméter? És nem is feltétlen teljes a lista. Ezt mind tudni kellene előre, minden kérdés előtt (mivel idő közben mindenki variál a gépével minden irányba) majd ezután jöhetne egy velős, rövid hibaleírás _jó minőségű_ képekkel és videóval megtámogatva.

    És ekkor lehetne megpróbálni hathatós segítséget adni online - nekem ez a véleményem. Szerinted erre van mód egy ilyen fórum keretein belül?
    Egyszóval senki nem sajnálja sem tőled sem más újaktól az infót, ezt rosszul látod. Csak nagyon-nagyon nehéz ennyi ismeretlenes egyenletet távolról megoldani. Látod, hogy törekszünk (főleg Saccco ;] ) segíteni, de muszáj az egyéni, saját melódata beletenni a kutatásba és kísérletezésbe és ha kérdés merül, a lehető legtöbb infórmációt adni a kérdés mellé :R

Új hozzászólás Aktív témák