Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheProb

veterán

Ha netán más is WAVGAT féle UNO-t venne, BL flash-eléshez, akkor íme a megoldás. Szoptam vele eleget, így leírom mi lett a megoldás...
    Én a TH3D féle csomaggal próbálkoztam, de szerintem a "rendes" IDE-vel is ez a helyzet. A komplett guide-hoz én ezt használtam, az általam leírtak csak annak kiegészítései.

WAVGAT UNO R3

Arduino IDE alatt a Tools->Board alatt az "Arduino Uno"-val nem fog működni. Le kell tölteni a termék leírásában linkelt extra file-okat és bemásolni a megfelelő helyre az Arduino mappájába. [link]

A fentiek elvégzése után, már fel lehet tölteni a konfigot az UNO-ra.

A másik, nagyobb szívás már a BL flash-nél volt. Hiába volt jó a kábelezésem, rendre az alábbi hibát kaptam:

Egy reddit-es thread-ben találtam meg a megoldást, mégpedig, hogy 3 vezetéket máshova kell kötni az UNO-n. A lényeg: "
    pin 11 is is mosi, 12 is miso, and 13 is sck, use those pins instead of the ICSP interface.
    only use the ICSP interface for ground and vcc"

Csináltam egy módosított képet is, Techig Tech színkódja alapján:

Így már be tudtam égetni a BL-t és fel tudtam flashelni az TH3D féle fw-t is.

Megcsináltam a manual mesh levelinget is. Nem véletlen anyáztam én erre az asztalra...

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák