Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wiz Khalifa

    addikt

    válasz Eduardo89 #41009 üzenetére

    Nem azt mondtam hogy nem ajánlott. Csak akkor rosszúl fogalmaztam. Hanem azt hogy 1Tb alatt vigyázni kell. A másik hogy a tápellátás megvolt oldva nekik jól. :) Gépbe: ToughPower XT 750W ami még mindig egészséges és köszöni jól van. Kívülről hogy ha áramkimaradás van egy APC Back-UPS CS 650 gondoskodik. :)

    Én ezt vigyázból írtam De egyébként tény hogy van olyan ismerősöm is akinek nem szállt el. De neki 1évvel azelőtti gyártású. Nem tudom hogy most az a széria lehetett hibás vagy valami történt de mind1. Még egy Black vinyó halt meg. Az meg itthon. Egy 40Gb-os. De az már nem tudom mi miatt. Pedig csak 5éves volt. Most töltötte volna a 6.-ik életévét. Mármint a gyártási időre vonatkozóan.

    A tény. Nekem a Green vinyóm megélt sok mindent. Még megy. Tesóm Blue/RE4-eket használ. Panasza nincs. Ismerősnek a két Black-en kívül a többi teszi dolgát. Egyedül RED,AV,XE,SE vinyók nincsenek ismerősi körbe. Úgyhogy kijelenthetjük hogy a WD-k bírják azért. :R

    De most a BLUE-val mi is a bajod? Eddig úgy tudtam meg ebben a topikban hogy a GREEN-nél jobban ajánlják meg RED-nél rendszerre.

    [ Szerkesztve ]

    Smoke some weed nigga!

Új hozzászólás Aktív témák