- iOS alkalmazások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Egy-két (szó szerint ) multiplayer címhez kellene hogy meglegyen a 144 fps, azt meg végülis akár egy 1660 is hozná. Csak nem használtam még soha 144 hz-es monitort, nem vágom hogy nézne ki ha ingadozna 144+, meg mondjuk 70 között. Egy freesynces monitor elvileg kezeli ezt gond nélkül, ugye? Csak az hogy zavaró lehet-e..
Bár gondolom beállítható alacsonyabb képfrissítés is ha nem bírná a kártya vmelyik játékot. -
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz nyul105 #126517 üzenetére
Jó ideje tv-n használtam, de régebben persze volt monitorom.
Overwatchot játszom multiban szinte kizárólag, de ha már lesz egy ilyen monitorom, nyilván szeretném minden játéknál kihasználni, ha nem is a 144 hz-et, de legalább a közelében tartani, akár a grafikai beállítások visszább vétele árán is. Kategóriájában az egyik, ha nem a legjobb monitor ez a benq, de most egy kicsit elbizonytalanodtam, nem tudom kell-e nekem a freesync/gsync? -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz jokeph #126519 üzenetére
Biztos nagyon jó, nyilván minél pörgősebb egy játék, illetve minél gyorsabban kell rángatnod az egeret, annál látványosabb a magas framerate.
Controllerrel szinte észre se venné az ember szvsz. Én is észreveszem a különbséget, monduk 60 és 85hz között, régen volt egy crt moncsim, az tudott ennyit és tényleg "simábbnak" tűnt a mozgás 85hz-en.
A konfigodban feltüntetett jószágot pedig tanulmányozni fogom. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz BerserkGuts #126636 üzenetére
Az 5700 xt-nek nincs párja a zöld oldalról ami ennyire közel lenne hozzá árban és teljesítményben is?
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126705 üzenetére
Az rtx szerintem még messze nem hoz annyit, mint amennyire visszafogja a kártyát. Meglátjuk mi lesz a helyzet néhány év múlva, de egyelőre én nem erőltetem
Az elmúlt időben kénytelen voltam khm.. finoman szólva kompromisszumokat kötni ha pc-n akartam játszani, elég elavult a gépem már. De szerintem is teljesen rendben vannak a mai játékok visszavett graffal is, meg azért ne az vigye már el a hátán, na Inkább gyengébb látvány mint alacsony fps szám szerintem.
Igen, akkoriban nem volt ekkora felhajtás ilyen téren, legalábbis én nem úgy éltem meg -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz SkyTrancer #126721 üzenetére
A Crysis 1 gtx1080-on se megy. Proci, gpu kb 20%-on malmozik, a program meg szaggat... de legalábbis messze nem úgy megy, mint az elvárható lenne.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz Mosqu!to #126894 üzenetére
Én még nem döntöttem el, ha minden úgy menne ahogy az papíron le van írva, akkor nem agyalnék én sem, 5700xt és pont. Csakhogy nagyon sok a negatív visszajelzés a kártyákkal kapcsolatban, ha nem akarsz túl sokat szöszmötölni beállításokkal, driver cserélgetéssel stb akkor inkább 2060super. Lassabb, de bepattintod, oszt 'jóccakát.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126933 üzenetére
Látod, gamerek vagyunk mind, mégis milyen különbözőek? Számomra pl. a 4k felbontás nem ad annyi extrát hogy akár csak fontolóra vegyem a váltást. Ha nem hajolok egész közel a kijelzőhöz hogy lássam mennyire picik is azok a képpontok, csak normál távolságból nézem, számomra bizony épp ugyan olyan mint az 1080p. Sőt, játszottam konzolon is az rdr2-t 1080p-ben, 4k tv-n, kövezzetek meg, de olyan másfél méter távolságból meg nem tudtam volna mondani hogy most nem egy 1080p tv-n nyomom natív felbontásban.
Ezzel szemben egy 144hz-es monitoron elég az asztalon megmozgatnom az egeret, hogy levágjam mi van, teljesen egyértelmű a különbség.Nem mindenkinek [link]
[ Szerkesztve ]
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126966 üzenetére
Hát, az mondjuk biztos hogy nem azért vennék 144hz monitort hogy a Metrot 75 fps-sel nyomjam. Ott ki kell próbálni melyik a szimpatikusabb, medium beállítások+144hz, vagy ultra+ 60. Sigleplayerben is néha a magas fps szám többet ad az "élethűséghez" mint pár extra fűszál.
De elsődlegesen nyilván nálam is Overwatch a fő szempont. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz kolopele #126979 üzenetére
Nekem azért kell, mert nagyon jó így játszani, egyszerűen más szintet képvisel, olyan mintha a félhomály után felkapcsolták volna a lámpát, vagy én nem tudom mihez hasonlítsam
Ha még egy hajszállal jobb is leszek tőle, akkor +1.Csgo-t én sem próbáltam soha. Őszintén szólva csak az ow-t nyomom multiban, nem sok mp címet próbáltam életemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest