- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz betyar1974 #68655 üzenetére
Csak mert kifogtál egy éppen jobb darabot az emesí hulladékából, még nem lesz elnyűhetetlen.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz Raijin #68680 üzenetére
Miért nem szeretnél CPU limitbe ütközni? Ha a VGA a gyengébb láncszem, az sokkal rosszabb, inkább legyen alapban CPU lmites mint, hogy füstben beszaggasson, márpdig, ha VGA lmited lesz mindíg, akkor nagy kuplerájban csúnyán le fog lassulni, mint tapasztalt multijátékos mondom mindezt.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz Csacse #68809 üzenetére
Az már Core processzor, jó az. Viszont az AMD kártyái olykor nem indulnak el ezekben a platfromokban, de ez inkább alaplap függő én NV oldalon néznék körül, az a bizros. A GTS450 amit ajánlottak például korrekt lenne bele, de én egy GTX460-at is bevállalnék, az csak jó, ha a kártya nem dolgozik mindíg nyélen..
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz TechN7ne #68814 üzenetére
Kérdezd meg a kártyáktól, hogy miért nem látja őket az alaplap egyáltalán. Nem kis kocka vagyok, a munkám volt, hogy teszteljek használt VGA-kat, tudom mit beszélek. Minimum 2 féle csipszetes lap kellett a 775-ös időkben, mert az, hogy az egykben nem indult egy AMD kártya nem azt jelentette, hogy hibás, csak összeverekedett a kettő. A HD4 és HD5XXX szériárknál volt ez jellemző 5-ösből max. középkategóriáig, a felsőkkel nem volt gond. A gigabájt alaplapok főleg veszélyeztetettek!
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz gtamate2 #68821 üzenetére
Én sem értem, hogy miből gondoljátok azt, hogy azért mondtam el mindezt, mert meg akarok szivatni valakit. Felhívtam a figyelmét arra, hogy az AMD kártyával akár úgy is járhat, hogy megveszi, de nem indul, csak kicsipogja a lap, viszont másik gépbe rakva tökéletesen működik. Ha nem hiszed, keresd fel a VGA hiba topik korabeli részét. Ezek mind személyes tapasztalataim is, mivel nekem valóban sok hardver járt a kezeim alatt, használt cuccokat teszteltem és tesztelek is a mai napig (bár ma már inkább javítok). Le merném fogadni, hogy életetekben nem volt annyi hardver a kezetekben, mint nekem annó egy nap leforgása alatt, de mégis megmondjátok a frankót, mindenféle tapasztalat nélkül.
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok