- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Konfigom főbb elemei:
QuadCore Intel i5 750 cpu
MSI P55-GD65 alaplap
8 GB 1333 MHz DDR3 RAM
AMD Radeon HD 5850 1024 MB videókártyaA videó kártyát szeretném majd lecserélni valami jobbra. Tudnátok mondani pár tippet ehhez a géphez mi az ami passzolna esetleg és javítana a teljesítményen?
Köszi
-
FrezeR
senior tag
válasz hiperxfury #75847 üzenetére
Köszi a válaszodat. Nem feltétlenül szeretnék tuningolni ha nem muszáj. A gépem elég jól megy még most is de vannak újabb játékok amihez mát kevés ez a kártya, meg természetesen a többi alkatrész is az lesz idővel. Most azért gondolkodtam csak videó kártyában, mert úgy éreztem, hogy a proci még jó lehet egy erősebb kártyával. Persze ha a legjobbat akarom kihozni, akkor azt is le kellene cserélni. Aztán jön az alaplap stb és lassan új gépet veszek
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem felétek. Rendeltem egy R9 380-as 4 GB-os gaming kártyát viszont úgy néz ki, hogy adódott egy olyan lehetőség, hogy helyette hozzájuthatok egy használt, de még másfél évig garis Gigabyte R9 290-es 4GB-os kártyához pár ezer Ft ráfizetéssel. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit gondoltok a cseréről érdemes e belemenni hosszabb távon melyikkel járok jobban? A tápom az kérdéses mert az egy Corsair VX450-es hosszabb távon nyilván nem megoldás, de úgy is cserélem majd. Viszont itt most a lényeg a két kártya közti választás lenne, melyik éri meg jobban nekem.
Köszi
-
FrezeR
senior tag
válasz afelaldozhat #76471 üzenetére
Szia
A 290-en is windforce hűtő van, nem tudom az ismerősödé is az volt e vagy az alap hűtővel szerelt. Sajnos elég adott a helyzet szóval mint írtam is most ebből a kettőből tudok választani. Aztán, hogy utána mi lesz nem tudom még. Ezért is érdekelt, hogy a hűtést leszámítva melyik éri meg jobban hosszabb távra. A 290 mellé kellene új táp is, csak fogalmam sincs melyik lenne jó választás majd a corsair vx450 helyett. Milyen hűtőt lehet erre a kártyára utólag szerelni?
-
FrezeR
senior tag
válasz afelaldozhat #76499 üzenetére
Örülök neki ha jobb vétel, majd kiderül használat közben milyen is. A táp egész jó amit ajánlottál.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Mit gondoltok melyiket érdemes inkább megvenni hosszabb távra? Mondjuk egy 5700XT Red Devilt (ha lesz már a piacon rendesen elérhető 170-180 körül), vagy egy már a piacon lévő 2070 Super kártyát? Melyikkel járnék jobban? Egy 3700X mellé kerülne majd.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok.
Gondolkodtam videó kártya cserén, ehhez kérnék tanácsot tőletek.
A jelenlegi gépem így néz ki amit pár éve állítottam össze:
CPU típusa: AMD Ryzen 7 3700X 8-Core
Alaplap neve: B450 TOMAHAWK MAX
Rendszermemória: 32 GB G.Skill F4-3200C16-8GVKB 1600.0 MHz (DDR4-3200 / PC4-25600)
Tápegység: Seasonic Focus Plus Gold 550W
Videó Kártya: PowerColor Radeon RX 5700 XT Red DevilA lényeg, hogy szeretnék egy kicsit jobb teljesítményű kártyát amivel még elvagyok 1-2 évet a játékok terén, de ami még fontos lenne, hogy fogyasztásban is jobb legyen a kártya, mint a mostani 5700 XT. Tudom, hogy a gép többi részét sem ártana fejleszteni már, de most első lépés egyelőre a kártyacsere lenne.
Mit ajánlanátok helyette? Használt is szóba jöhet persze, a keret rá mondjuk úgy 100 ezer Ft körül gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest