Hirdetés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Popes
őstag
-
Zsivaagoo
őstag
válasz KAMELOT #40214 üzenetére
+1
HD5670: játékra erős kompromisszumokkal, minden másra tökéletes. Kis fogyasztás és nem kell + táp. Gyártótól függően a hűtése még évek múlva sem hallható.
--------
5.000 Ft-ért csak szart kapsz, akár használtan, akár újonnan.Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
MurdR
veterán
-
Helmoras
őstag
válasz KAMELOT #40233 üzenetére
Én csak arról beszélek ami a 7790 topicjában van, egyes példányoknál nem birja a gyári oc-t, és driverekre is volt már nem egy panasz, ami nyilván sok esetben user error ezt nem vitatom.
Ne hozzunk elő egy zöld piros vitát én sosem voltam elfogult semmilyen oldalra aki jobbat kínál a pénzemért nálam mindig az nyer, ti jobban értetek hozzá mint én ha ti ajánljátok én hiszek nektek, csak megosztottam amit odaát olvastam.
Bár a kolléga fixálta 30k ban a keretet így már nem aktuális de a 34k-s r7-260x 2 gigás nem olyan rossz dolog, de bocsi hogy bekontárkodtam
-
Kevin's
senior tag
válasz KAMELOT #40368 üzenetére
A Phantom 4Gb vettem meg abból a szempontból ,hogy több vram van rajta ami 2560X1440 felbontásnál számít ! Holnap érkezik és ennek örömére készítek is egy unboxing videót amit ide belinkelek majd tesztekkel együtt Sokat vacilláltam az ASUS és a Phantom között mindkettő 90 ezer a PH-n ,de a Phantom mellett tettem le a voksom, eszméletlen jól néz ki
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz KAMELOT #40371 üzenetére
Alig várom ,hogy tesztek alá vethessem kis OC -t is megnézek : Crysis 3, BF4, BF3,FC3 Multi teszt alatt. Ezekkel játszom erről írok majd egy cikket, úgy is tervezek egy blogot készíteni csak időm legyen rá Erről a kártyáról még úgy sincs teszt ,így segítség lesz majd pár embernek a könnyebb választásban
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
lajtika
aktív tag
válasz KAMELOT #44220 üzenetére
Körül nézek a használt piacon. Ha találok jó árban. az lesz. Ha nem 270X plusz kis tuning. Még egy kérdés. Melyik márkát részesítsem előnyben? Azt olvastam az msi jó. Még nem volt olyanom. Illetve létezik olyan verzió a két kártyából aminek csak akkor forog a ventije ha terhelem és mondjuk netezés közben passzív?
-
-
Solesz84
aktív tag
válasz KAMELOT #44561 üzenetére
Köszi
Asrock X570 Taichi, Ryzen 9 5900X , NZXT Kraken X72, Gskill TridentZ RGB 32GB DDR4 3600Mhz Cl16, Kfa2 RTX 4090SG, Samsung 860 EVO 1 TB, 850 EVO 500GB SSD, WD 3TB HDD, NZXT H710i, LG Oled C2 42" , MSI MPG A1000GW, Fanatec DD1, CS V3 Pedal, Fanatec V1.5 Shifter, Fanatec V1.5 Handbrake
-
Anubis_9
őstag
válasz KAMELOT #44687 üzenetére
Vagyis azt mondjátok, ezzel az ASUS-szal jobban járok.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Rendo84
senior tag
válasz KAMELOT #44687 üzenetére
Én általánosságban értettem, mint ahogy írtam is. 1-2 kivételt én is kitudok ragadni, de az életben nem lesz olyan hatékony és csandes a hűtésed, mint egy egyedi cooler-el.
Jól működő, normális megbízható kártyákról akarod lebeszélni az egyik illetőt, természetesen én is felkapom a fejemet. Nagyon sokan használnak ilyen vga-t és elégedetten. (Köztük nekem is Giga van pl.)
Légyszi marhaságot ne írj inkább. Az ASUS és a Giga is maximálisan ajánlott egyébként, a legtöbb típusnál! -
Szemike1
csendes tag
válasz KAMELOT #44713 üzenetére
Hmmm igen ezen gondolkodtam énis de 110+ arra még a vízhütés és majdnem ugyan ott vok mert most poseidont kb 155-160 ba tudnék venni! Minöségben teljesítményben ugyan azt tudja a két kari ezért nem tudtam tudok dönteni...! De nagyon köszönöm a segítségeteket, legalább eltudok indulni egy írányba végre
-
Zsivaagoo
őstag
válasz KAMELOT #44710 üzenetére
"FM2 netezésre jó." Szigorú vagy nagyon.
Egy 760K-s FM2 Athlon azért még elboldogul 7790 szintű vagy picit erősebb VGA-kkal. Tudnak az FM2-es 4 magosok pörögni, de i5-öt nem fognak befogni soha. (Meg AM3-as Phenomot és FX-6300-at se.)
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
klaca1978
tag
válasz KAMELOT #45571 üzenetére
a két hőcsöves húzott GPU turbó órajel : 1085 Mhz ellenben a "sima" GPU turbó órajel : 1033 Mhz
GPU alap órajel : 1020 Mhz ellenben a "sima" GPU alap órajel : 980 MhzSzámít ez a "pár" Mhz egyátalán annyit, hogy az húzottat válasszam? Laikusan szerintem nem számít szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest