- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz bandi0000 #84298 üzenetére
A referencia általában olcsóbb, fapados hűtéssel.
A customok drágábbak, jó hűtéssel, fancy designnal és rendszerint gyári overclockkal
Mondjuk mire kijönnek a customok (pár héttel a ref után általában), addigra leapadhat a kezdeti extra sápolós ár, és akár a ref karik kezdeti árával egy magasságban is lehetnek...de most én is csak tippelgetek...meglátjuk mennyiért jönnek majd a custom 480-asok kis hazánkba.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
veterán
válasz bandi0000 #84298 üzenetére
Ref általában olcsóbb. De tudtommal a GTX1060-ból először megint Founders Edition jön mint a nagyobb tesóknál, ami 299$ lesz. A customok várhatóan olcsóbbak lesznek. Ilyen fordított árazásra nem nagyon emlékszem korábbról.
A 239$-os RX 480 kezdett 100k körül, úgyhogy sajnos várhatóan drágán mérik majd erre felé a GTX1060-at.
Ebben azonban csak egyetlen, 6 GB GDDR5 memóriával ellátott kártyáról tett említést az NVIDIA, aminek ajánlott végfelhasználói ára a referencia Founders Edition esetén 299 dollár lesz, míg az egyedi megoldások 249 dollárnál kezdődnek majd.
innen[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Khaosz55
addikt
Nvidia 10-es sorozata mikor fog megjelenni ? 1060 lesz a leggyengébb kártya?
Érdemes erre a DX12 miatt venni a 10-es szériát vagy ha nem akkor veszem a GTX960-t.
-
V26
újonc
Sziasztok!
Ehhez a konfighoz tudnátok ajánlani valami jó videókártyát?
1. Pontos konfigurációd leírása:
Alaplap: ASRock H81M-VG4
Processzor: Intel Core i5-4690
Táp: Ewent EW3900 ATX v1.3 500W
Memória: Kingston HyperX Fury 1600MHz 8GB CL10 kék2. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni?
Max. felbontás: 1920x10803. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? (játék, filmnézés, munka?)
játék (high/ultra grafikai beállítás), filmnézés (HD), netezés4. Mennyi pénzt szánsz rá?
A pénz ha lehetséges ne menjen 30k fölé, de ha kell gyűjtök hozzá5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz?
új kártyaLegjobban a Nvidia Geforce-k felé hajlok, de más is jöhet.
Előre is köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
-
topjoyy
tag
Melyik kártya a jobb átlagosan?
R9 280 3GB vagy GTX 960 4 GB?
-
morzsa
aktív tag
Sziasztok!
A csudálatos ATI radeon 3870 végelgyengülésben elhunyt. Mivel pótolhatnám?
Inkább használt, nem baj ha erősebb kicsit minél olcsóbban.
Van még 4Gb ram Core2duo ami az előző alaplabban @3000-rel tekert, de a mostanit már lusta voltam kitapasztalni, valami gyári turbo mód van rajta. (Giga p35ds3) a táp CoolerMaster 600W-os.
Alkalomadtán játszanánk vele.köszönöm
https://linktr.ee/wbteam21
-
Balin85
csendes tag
Szevasztok.
Az unokaöcsém gépébe kellene videokártya mivel hát azt a eredendően kispórolták belőle és csak egy GT 610 van benne ami hát még a CS:GO-t is csak minimálon viszi.
Teljesen pontosan nem ismerem a gépét de nagyjából valami hasonló:
Proci: AMD Athlon II X4 860K
Alaplap: fogalmam sincs
Táp: 400 W
Memória: Kingston 4GB 1600MHz DDR3A monitorja asszem valami ilyesmi felbontáson megy: 1366X768
Szinte csak játékra használja CS:GO, RUST meg hasonlók. Persze netezik is rajta.
Hát ő 30-35 K környékén gondolkozik. Inkább újat szeretne.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz morzsa #84323 üzenetére
Szia,nekem is p35 giga lapom van.Ha van feles 6-7 ezred vegyél bele egy 4 magos xeon procit.[link]
Kis mokolással belemegy a lapodba és elég jó teljesítményt nyújt a mai napig.Linken a többi infó ha érdekel ott segítenek.Nekem most egy hd 6770 van a xeon proci mellett kb 10-12körűl vannak.A négymagos xeonnal meg a hd 6770-el gta 5 özhetsz is akár.(csak a viszonyítás képpen)Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
-
addikt
Sziasztok!
A GTX 960-asoknál csak az ASUS STRIX-nek van olyan fícsörje, hogy 2D-ben lekapcsol a ventije?
-
notika77
senior tag
válasz Superhun #84332 üzenetére
EVGA szintén (MSI-re is emlékezni vélek), de szerintem az összes, bár azért nézz utána a konkrét típusnak mielőtt megveszed.
Illetve nem 2D-ben kapcsolnak le, hanem egy bizonyos hőmérséklet alatt, ez viszont típusfüggő, de emlékeim szerint 60-70 fok között van a szórás.[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
40k-ig keresnék új vga-t, ami nem fűt sokat. 1680x1050 lenne a célfelbontás. Én GTX 750TI 2GB-ra gondoltam, hátha a célszemély cserél monitort a közeljövőben.
Esetleg más ajánlat?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Viktor8.
tag
Sziasztok ehez a konfighoz szeretnék kártyát.
Két kártyát néztem ki az egyik a Sapphire R9 380x 4gb a másik egy Asus 7970 Matrix Platinum 3gb csak nagy dilemmában vagyok,hogy melyik teljesít jobban?
Alaplap: Asrock M3N78D
CPU: AMD Athlon II x4 630 3.1Ghz
Ram: HyperX 2x4Gb 1333Mhz
Táp: Be Quiet! System Power S7 400W
Hdd: Hitachi 500Gb
SSD: Kingston V300 120Gb[ Szerkesztve ]
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
Viktor8.
tag
Köszi a gyors választ
Tudom,hogy kevés lesz a proci de szeptemberben váltok i5 4690k-ra.
"Amerre járok lebegnek kavicsok, kövek, sziklák, nyílnak virágok és visszafelé folyik a víz."
-
Viktor8.
tag
Tápra rákérdeztem tegnap,hogy elég e az r9 380x-hez és azt mondták elég lesz még az i5-el is.
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz morzsa #84346 üzenetére
Nem csak hogy nagyon izgalmas,de nagyon jó teljesítményt is ad a mai napig.Főleg ha azt nézzük hogy lapod egyébb megvan(mondjuk nekem 8 giga ram belevan pakolva)és a procit fillérekért megkapod.(én hatért vettem egy e5440-et amit simán felhúzok 3,6-3,8 ghz-re)A linkelt oldalon segítenek bármi kérdésed van😉
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
HollywoodBoy
tag
Sziasztok!
Félve írok ide, mert nem teljesen ON topic a téma, de nagyon hálás lennék ha segítenétek.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik VGA gyártók azok, akiknél a legegyszerűbb a garancia ügyintézés?
Mondom miért kérdem. Hozatnék be augusztus elején az USA-ból ismerősökkel egy 1070-et, és olyan márkát választanék amelyel menni fog a garanciális ügyintézés akár itt helyileg Magyarországon. Valami olyasmire gondolok, hogy pl. egy magyar márkaképviselet elintézi nekem a garanciáztatást.
Vagy az EVGA is eszembe jutott a vonzó RMA szolgálatatás miatt.Mit javasoltok?
Köszi a választ előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest