Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz Turbolada II #77554 üzenetére
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
Turbolada II
őstag
válasz Hannibhál #77555 üzenetére
A 925Mhz-ből varázsol 1100-at és már más lesz a leányzó fekvése. A Hd7870 nem túlzottan tuningolható.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
válasz Turbolada II #77557 üzenetére
arról a hd7870ről beszélünk amit 1000mhz-ről 1200mhz-ig feltudnak nyomatni, de minimum 1150mhz-re?
-
-
válasz Turbolada II #77559 üzenetére
egen de a hd 7950 ekkora tuningal kb a 670 szintje körül van a 760 meg egy átnevezett 670, s azt is lehet húzni azért szvsz az előrelépés kb 10% lenne ami meg nem éri meg sztem
itt pedig a gtx 760 már a boost edition szintjén van
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Turbolada II #77562 üzenetére
annyit a 760on is lehet húzni s akk max lesz 5% előnye a hd7950nek sztem az semmi előrelépést nem jelent a gtx 760ról, de ezt nem is nekem kell eldöntenem h kinek mennyi % mennyit ér meg
-
Turbolada II
őstag
válasz Hannibhál #77563 üzenetére
Árban és fogyasztásban is hasonlóak, de a HD7950 mellett viszont érv lehet a +1 giga memória.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
-
Arcanus
aktív tag
Sziasztok!
Videó kártya kellene a gépembe, de nincsen ötletem milyet vegyek. A keret 50e.
Jelenleg ez található a gépben:
FSP 400W HEXA+
Intel core i5 4690
Corsair 8GB DDR3 1600
Gigabyte GA-H97M-D3HVideó szerkesztés, néha napján játékra is jó lenne. A monitor 1920x1280 tehát FullHD felbontású, és ebben is szeretném használni játékoknál.
-
Májkii
senior tag
válasz Johnny Cage #77570 üzenetére
Elég a Windforce, de én G1 helyett Xtreme-t vennék.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Egy core 2 duo e 8400 3 ghz és 8 gb ddr2 800 mhz az jó párja lenne egy Sapphire HD 5770 -nek?Nem tudok most sajnos többet költeni csak olyan 10-12 ezret max.Ilyen hd 5770 eket enyikért láttam árúlni.A monitirom max 1368×760 at tud.Szóval nem egy nagy felbontású cuccot kell "meghajtanija" a kártyának
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
válasz Pécsi gyerek #77572 üzenetére
ha ki tudnál fogni egy gtx 460at 15ért az jó lenne, de arra a felbontásra talán a 768mb-os is elég lenne
-
veterán
válasz Pécsi gyerek #77572 üzenetére
Jó páros lesznek az E8400 és a HD5770, megveheted, felbontásra elég is kb. Táp milyen? Ha valami noname, akkor lehet azt is érdemes volna cserélni.
solfilo
-
Pécsi gyerek
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat Tápot most cserêltem codogen 350 watt fsp 450/500 watt Van rajta gyárilag 2 darab 6 os vga csatlakozó meg egy darab 8-as.Sajnos 15 öt sem tudok most kiadni,inkább a 10 felé hajlok.Csak egy 9500 gs 512/128 ddr2 öt szeretnék lecserélni valamire mert nem szereti anyira a mafia 2 öt meg a gta 4 et.Elmegy rajta lowon viszonylag normálissan csak egy kicsit jobbat szeretnék.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
debcamp
aktív tag
Sziasztok!
Pár hónapja megváltam a játékos konfigomtól, hogy ne azzal menjen az idő.. Netes, filmezős konfig maradt/van jelenleg (adatlapomon). Viszont most újra ránéznék a GTA 5-re, természetesen nem úgy mint anno. Most nem költenék rá sokat, olyan 30 körül húznám meg a lélektani határt...
GTA miatt nvidiában gondolkodom.. az összeg miatt -csak- régebbi/használt (de megbízható) darabok érdekelnek apróról. Nagyjából teljes laikussággal pl gtx 470,570,580,560Ti,650TiBoost Esetleg AMD oldallal jobban járnék? 7770,7790,6950/70 ..természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ezekkel kompromisszumok tengerét kell kötni, de nem gond. Mit tudnék venni, mit ajánlotok?Ha a GTA5 teljes lehetetlenség, mégis mi passzolna a jelenlegi dolgokhoz?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Valaki le tudná írni nekem, hogy PCI-E 2.0 meddig, milyen videokartyaig ajanlott, melyik az a VGA amelyik igényli a 3.0-t.
Illetőleg ugyanez a kérdés fenn áll 16x-os slot és 8x-os slot esetén.
Az alaplapomon felül 16x alatta 8x alul 4x. 2.0 mind.
Most egy 750Ti van benne, de helyhiany miatt letenném a 8-as slotba, de később cserélném erősebbre a VGAt, kérdés, hogy alaplapot is kell cserélnem? Jöhetnek konkrét számok is adatátviteli adatokról
Köszönöm"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a megfelelő videokártya kiválasztásában.
Sajnos mivel nem az én gépemről van szó, így a rendelkezésre álló információim limitáltak, de remélhetőleg azért ennek ellenére tudtok valamerre majd irányítani1. Konfiguráció: EQ45M-S2 alaplap, Processzor Dual Core 2.8 Ghz, 8 GB DDR3 RAM
2. Pénzmag, amit rá tudunk fordítani az 30K körül
3. Milyen célra szeretnéd használni a kártyát? Játék és filmnézés
4. Milyen felbontás mellett szeretnéd használni? Ebben a kategóriában a Full HD kizárt, így maradjunk abban,
hogy a legjobb ár/ teljesítmény érdekelne
5. Új vagy használt kártyában gondolkodsz? Inkább új, de nem zárkózunk el a használttól semNagyon köszönöm!
-
4264adam
veterán
válasz Laraxior #77577 üzenetére
PCI-E 2.0 és 3.0-a közötti teljesítmény differencia maximum "maximum" 2%!. Hely hiány miatt?
GTX750TI FHD belépő szint. Szerintem ki lehet húzni vele ha eddig jó volt még ebben az évben mikor jön az új GTX széria "Pascal" . Ahogy az adatlapodat néztem semmit nem kell cserélj és nem is értem, hogy hogy nem fér el a VGA-d.
Májkii:
Szerintem az nem LGA775 lesz a DDR3 miatt, de a kolléga majd megerősitő választ ad.Vagy nem
Most nézem alaplap típust is adott.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
eGPU rendszerbe keresek VGA-t. Core i5-2540Mhez keresek
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Laraxior
titán
válasz 4264adam #77581 üzenetére
Teccik érteni?
Nincs honnan szívni a processzorhűtőnek a levegőt, ventilátort nem tudom megfordítani, mert akkor meg a tápnak lesz problémája
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz 4264adam #77584 üzenetére
Igen a ház az még egyelőre függőben van. Akkor ha esetleg GTX970 vagy teljesítményben felette levő VGAt teszek a gépbe, akkor nem lesz hátráltató tényező a 2.0-s PCI-E? ? Mekkora adatátvitelt biztosít a két csatlakozó?
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mottie
őstag
Sziasztok! Létezik olyan oldal ahol mobil és asztali VGA-k erejét lehet összehasonlítani? Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy asztaliban mi hozná a laptopom szintjét (GTX660M -i73610QM-mel) minimum (illetve mennyivel lenne erősebb pl egy 750 Ti)
Köszi,
MottieBe Victorious!
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Gépet építek.
Szempont: Ne fogyasszon sokat, de néha ha kell legyen kis ereje.
Játék nagyon kevés inkább videóvágás.
Árban 20-25 körül gondolkodtam
A kérdés hogy az Asus r7 260x OC jó vétel-e? Esetleg mást keressek.
Ja igen annyi hogy HDMI-re TV lesz kötve, ha van még egy HDMI akkor monitor ha nincs DVI. -
gtamate2
veterán
-
fortune
tag
Sziasztok. Egy GTX970-en gondolkozok. Szerintetek megéri az ASUS-tól a +7eft az OC verzió vagy nem. Egyáltaán van különbség ha Asus-t veszek vagy Gigabyte esetleg MSI márkájut. Mit ajánlotok, melyiket vegyek ha egyáltalán megéri lecserélnem a Sapphire 280x-emet.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest