- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGenius
tag
Nem, elírtam 120-ból minden
[ Módosította: Speed® ]
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
Riccsiz_h
aktív tag
sziasztok
eddig nagyon sok és hasznos segítséget kaptam itt, íme a következő kérdésem:
Gigabyte GTX460 1GB DDR5 256bit - ezt a kártyát szeretném megvenni használtan 20e forintért még 16 hónap garanciával
- a kérdés 1 pedig hogy van-e ennél jobb/erősebb NVidia kártya újonnan 20 - 30 ezres kategórián belül (vagy esetleg használtan mit érdemes keresni)
- a kérdés 2 pedig hogy van-e ennél jobb/erősebb NVidia kártya újonnan 30 - 40 ezres kategórián belül (vagy esetleg használtan mit érdemes keresni)1600x900-ban használnám főként FPS játékokra (BF3, CS:GO stb. jó minőségben)
előre is köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Bjørgersson
félisten
válasz Riccsiz_h #49907 üzenetére
40 ezer forint körül GTX750Ti, abból is Gigabyte, azokon azt hiszem van tápcsati, úgyhogy még tuningolni is lehet majd szépen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Hardver Arc
senior tag
Hali?
A gtx660-tól hány %-kal erősebb a r9 270x?Melyik éri meg jobban? Csak mert ugye van ez a mantle dolog de későbbiekre hosszútávon honann tudjuk hogy a direct12 nem e jobb lesz majd a mantlenel?
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek elegendő egy Corsair VX 450w táp R9 270 -eshez, úgy hogy mellette egy 125w -ot zabáló Phenom CPU van? 500w -os táp az ajánlott ehhez a kártyához.
Válaszotok előre is köszönöm.Brit tudósok megállapították, hogy tíz emberből négy az hat.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Hardver Arc #49913 üzenetére
~15%al tempósabb..nonkamu jósgömbje meg senkinek sincs. De 270X helyett ott a 280, ami biztosan tovább bírja és alig drágább jellemzően.
-
KAMELOT
titán
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ha már erről van szó: kis felbontásnál (1280x1024) ugyanúgy megvan a különbség egy 270/270X és 280 között egy i5 4460 mellett mondjuk?
Nem igazán érzem, hogy meg akarna halni a monitor a közeljövőben, szóval ehhez kéne a legoptimálisabbat kiválasztani.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bjørgersson
félisten
válasz KAMELOT #49919 üzenetére
Szerintem meg nem ez volt a kérdés.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
KaakukK16
aktív tag
R9 280X Asus DCUII TOP nál van egy olyan problémám ,hogy BF4 alatt leesik néha az FPS..illetve néha fura texturák jönnek elő..valami artifactsek ha jól olvastam...ez orvosolható ,vagy gyárilag ilyen szar?
-
KAMELOT
titán
-
KaakukK16
aktív tag
válasz Balathruin #49924 üzenetére
Akkor offos?
Hát kuka magyaránszólva?
Jöhet egy másik kártya!?[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz KaakukK16 #49926 üzenetére
a fenéket, egyrészt ez egy ajánlós fórum, tehát inkább nézz be a VGA hiba esetleg a kártyád fórumába és ott kérdezősködj, elég szarok néha az AMD driverei én azért kipróbálnék egy teljes win újrahúzást, meg amúgy 7870-él nekem is voltak fura textúrák, biztos valami AMD fícsör
Xbox One: bandymnc
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz Bjørgersson #49912 üzenetére
értem és köszönöm
Akkor a Gigabyte GTX 460 (1GB - DDR5 - 256bit) vs Gigabyte GTX 750 TI (2GB - DDR5 - 128bit) "párbajból" melyik jönne ki nyertesen, csak hogy megéri + 20e forintot fizetni a GTX750 TI -ért ? (nem találtam sajnos konkrét, 100%-ban megbízható választ Google barátom segítségével)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Vga-t keresek 70-80k közt FullHD-ra , ha olcsóbb az még jobb. Először gtx770- eket néztem de azokon csak 2gb memória van,a gtx 780 pedig nekem drága. 280x- jobban tetszik a 3gb mem miatt de ott meg Artifact illetve driver problémák voltak. Milyen 280x-et ajánlatok, olyan best buy kellene. Vagy esetleg gyűjtsek még egy 290x vagy gtx780 -ra?Néha néha játszok, de akkor jó lenne ha lenne 50-60fps, nagyobb monitor vásárlása egyenlőre nincs képben.
BF4, Watch Dogs,(majd a GTA5 )Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Dtomka
veterán
válasz Gabe123 #49934 üzenetére
A 280x full hd-ra elegendő. (50-60 simán meglesz, ha kikapcsolod a v-syncet, akkor több is . Nekem BF4 ben 100+, de max 70 re esik le ULTRA-n simítások nélkül)
Igen előfordulnak artifactoló kártyák, sajnos. Viszont nem tudjuk, a géped többi részeit, így lehet, a 280x is "sok". -
Gabe123
aktív tag
válasz Dtomka #49935 üzenetére
Dtomka és KAMELOT: I7 4770k+z97-a. ez tetszene is erről vélemény vagy van olcsóbb? Illetve mi alapján artifactolnak a kártyák, vagy random? Akkor az csere vagy javítás?
Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Dtomka
veterán
A BF4 hez is jobb egy 3 GB vga mint egy 2 GB os. Kollégám tegnap este írta: " van egy kis gondom a játékkal lezabálja az összes memoriámat
és úgy el kezd akadni, hogy nem lehet vele játszani és újra kell indítanom a gépemet
pedig az elején tök jól ment nem tudom mi lett vele
most levettem mindent low garfikára remélem segít "Igaz neki "csak" egy 6870 1 gb , de a jövőre való tekintettel a 3GB már lassan alap lesz.
(#49939) Gabe123
A 280x topicban erről a a kártyáról (280x Tri-x) csak jókat olvastam. Ajánlott kategória. Általában cserélni szokták.[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Az R9 280 vagy az R9 270X lenne a jobb választás? Egyik ismerősöm vacilál rajta, és sehogy sem tudom elmagyarázni neki, hogy az R9 280 lenne a jobb választás, bármit mondok neki...
-
KAMELOT
titán
válasz Balathruin #49941 üzenetére
Érdekes akkor az enyém miért nem artifactol? Az driver hiba és driver cserével orvosolható a gond!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Raizer001
csendes tag
Sziasztok !
Volna egy kis gondom és szerintem az a videokártya lehet ezert írok most ide, mert nem találtam másik fórumot ahova írhattam volna. Van 1 friss gépem ami azt jelenti h az elmúlt 2 hétben lett minden kicserélve benne csak a videokártya nem, az maradt a régi. Szóval mindennek jónak kellene h legyen rajta. A probléma pedig az volna h néha böngészés közben szétesik a kép. A képen látszik h milyen jellegű széthullásról beszelek. Nem mindig jön elő idáig a 2 hét alatt 3x volt ilyen és mindig böngészés közben jött elő.
a konfigom:
Asus vanguard b85
i7 4770
8gb ddr3 corsair
Geforce gtx 650ti
FSP Raider 550w SilverElőre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz Raizer001 #49945 üzenetére
Nem rtem miért ide írsz? Ha a Vga-ra gyanakszol akkor az alábbi helyre kellene írnod:
Azonnali VGA-s kérdések órájaDe, hogy lásd kivel van dolgod, megpróbálok segíteni. ejha szép a kép
-A wint újraraktad? Új konfig esetében mindképpen újra kell húzni a rendszert. (vga cserénél nem kell)
-Valamilyen CPU, GPU tuning, ha van rakd vissza alapra
-Megfelelő a ház hűtése?
-A böngészőben kapcsold ki a harvderes gyorsításthirtelen ennyi jut eszembe...
-
mcs
veterán
Sziasztok!
GTX 750 jó választás lehet egy Pentium G3220 mellé? Eléggé vonzó számomra az ár-érték aránya, és később valószínű, hogy vennék i5-öt is, de még jó ideig a Pentium fog üzemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest