- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
regener
veterán
válasz TechN7ne #50500 üzenetére
A ShadowPlay csak akkor indul el ha van netkapcsolat, anélkül nem.
Ezenkívül a feladatkezelőből lődd ki az nvidiás exéket (leírás szerint sorbarakod és ottvan mind), ezt követően pedig indítsd el a GF Experience-t és már engedni fogja a bekapcsolást.
Továbbá melyik driver van fent?Illetve ezekkel a beállításokkal fps?
ShadowPlay kiírja ha bekapcsolod.[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Grave_444 #50503 üzenetére
De az normális ha játszik vele? Elég fura világban élsz te... Közértbe is lopni jársz?
Ha kell egy játék, vedd meg. Te mit szólnál ha hó végén nem kapnál fizetést, mert azt mondanák, hogy kipróbáltunk, de annyira nem jöttél be a hónap során, hogy kifizessünk...[ Szerkesztve ]
:-)
-
bandi0000
nagyúr
válasz marcusa #50505 üzenetére
És szerinted az jogos hogy kifizetsz pl a BF4-ért 12k-t +prémium 12k és szar a szerver kifagy nem indul stb, szerintem ez is eléggé inkorrekt
Gondolom te is megvetted a windows 30k ért meg hozzá az office csomagot 30k ért a nerot a vírusirtót a stb-t, mindenki a saját háza táján söprögessen
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
marcusa
addikt
válasz bandi0000 #50508 üzenetére
Eredeti a win 8.1-em is , open office-t és ingyenes vírusirtót használok, dvd író nincs is a gépemben...
BF4-et már elég szépen kipofozták, és az pont egy jó példa arra, hogy aminek az online multi a lényege, nem nagyon lehet ellopni.És a másik meg az, hogy nem siránkozni kell, hogy 12k egy játék, hanem utána kell menni az akcióknak, BF4-et, ha érdekelt volna 4k-ért tudtam volna megvenni egy Amazon akció keretein belül x hónapja.
És ez így van szinte az összes játékkal.[ Szerkesztve ]
:-)
-
bandi0000
nagyúr
válasz marcusa #50509 üzenetére
nem, nem siránkozok mert ha megéri megveszem, de ha kicsit számolna az ember, mennyibe kerülne felszoftverezni egy gépet, mindent megvenni eredetibe alsó hangon 100, aztán veszel hozzá 4 játékot, máris 150, + minden évben upgradelni a friss-re, ez rengeteg pénz, ha gondolnának a normál felhasználókra nem csak a vállalatokra akkor nagyon sokan megvennék az eredetit szerintem, na én befejeztem mára
Xbox One: bandymnc
-
Rhino666
addikt
válasz _-ORANGE-_ #50466 üzenetére
Minimumon? Far Cry 3 Ultra beállításokkal megy az integrált APU-val is jelen pillanatban. Ennyivel gyengébb egy 240-es mint az APU? Az elég hihetetlenül hangzik.
Szerk: A 5770 nem is támogatja a h264-es hardveres dekódolást, az talán még rosszabb is volna úgy.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
haypro
senior tag
-
Rhino666
addikt
válasz haypro #50512 üzenetére
Szerintem csúnyán elbeszélünk egymás mellett itt mindenkivel.
A játék egy i5-3450 + HD7770 + 8GB vason (lásd adatlapom) fut Ultra beállítással, FHD stb. A Steam az In-Home Streaming szolgáltatáson keresztül viszi át a képet (hardveres h264 kódolás) a HTPC-re (Athlon 5350 APU), ami megjeleníti (hardveres h264 dekódolás), ami meg ugye továbbítja a bevitelt (Xbox 360 gamepad, vagy biló + egér) az erős vasnak.
Senki nem használta még ezt a funkciót?
A lényeg, hogy a hardveres h264 dekódolás terhét akarom levenni az Athlon 5350-ről, hogy a háttérműveletekre is jusson szufla (FTP és media szerver, torrent stb.), erre kellene valami olcsó de elégséges, vékonyka kártya, ami be is fér az adott mini-ITX házikóba.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
Rhino666
addikt
válasz KAMELOT #50514 üzenetére
Meg egy 15 méteres HDMI kábelt ami elviszi a jelet a nappaliba a TV-re? Csak hogy 24/7 döngethessem az erőművet hogy elláthassa a kiszolgálói tevékenységeket is? Meg abba pakoljam mind a 10 terrányi winyót is? Ugye te sem gondoltad komolyan? Nem azért osztottam szét az erőforrásokat hogy aztán megint egyesítsem őket.
Ha meg emígy értetted; nem fogok 200 rongyért egy új HTPC-t építeni, mert abszolút nem használnám ki.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz regener #50504 üzenetére
340.52 beta van fent,most nagyon stabil minden,nem nagyon szeretnék hozzányúlni,módosítani az illesztőt.
marcusa Te isten király egy ember vagy,szoftveresen játékokkal együtt a gép ára elérne egy kisebb ingatlant,ennyire hülyének nézzél?
Azokból van elég,én kiálltam a sorból! -
123sylaar
aktív tag
válasz TechN7ne #50516 üzenetére
Vagy egy nagyobbét is...
Ha mindig a legújabb játékokat 12-ért megvesszük, azért az kicsit durva szerintem a magyar átlagfizetéseket tekintve, főleg úgy, hogy külföldön is ennyibe kerül kb. és náluk ugye nem ennyi a fizu...Ha eredetit akar az ember, akkor marad a régebbi akciósan, vagy használt...:/
Addig meg ki kell próbálni az ingyenes verziót.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Whysperer
addikt
Amugy ez a penz van csak masra koltomre kerdeznek. Melyik a legolcsobb vga ami ujabb es lehet helywttesiteni vele egy 6850-t vagy vegyek valami csoves kartat 1-t ezerert aztan majd ha lesz penz akkor egy erosebbet?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
123sylaar
aktív tag
válasz marcusa #50518 üzenetére
Ez a lopásnak egy teljesen más formája sztem. Ha úgy vesszük meg sem károsítja a termék tulajdonosát az a réteg aki egyébként nem venné meg. Van akinek csak néhány címre van pénze nem az összesre, legalább ők is tudják élvezni a játékokat. De aki úgy tud csak nyugodtan aludni, hogy a szerzői jogot nem sértette meg, akkor vegye meg az összes játékot. Ennyi.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
KAMELOT
titán
VGA topik nem játék topik! Kérjük ezt máshol megbeszélni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz #91166208 #50525 üzenetére
Ha jól vagyok informálva akkor nincs rajta VRM hűtés.
Hidd el a Sapphire-val nem nyúlsz félre. Én is olyat vettem volna csak akkor tudtam szerezni DCII-est olcsón így azt vásároltam meg. Én amúgy kemény SAPPHIRE fan vagyok! Előző kártyáim mind sapphire voltak!
Hűtése is jobb mint az MSI-é mivel 2,5 slotos a kártya, MSI csak 2 slotos!!!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz #91166208 #50527 üzenetére
Ez van nekem! 3 slotos a kártya!
Így néz ki a kombóm!(#50528) Asbee: Akkor rosszul tudtam! Kösz, hogy kijavítottál!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
Whysperer
addikt
válasz KAMELOT #50532 üzenetére
Ha meglesz a r9 280 akkor kildok tesztet. Bar bevallom nem tudo. Hogyan kell bf4-be tesztet elinditani...es nem jatek forumozni akarok de ha erdekel valakit majd jo tavpontot add mert sima 280-rol nem sokat lehet tudni azert annyira nem tomeg kartya pedig egy arban van a 270x- el
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
őstag
válasz KAMELOT #50469 üzenetére
Erre nem is gondoltam, megfontolandó
VeMaR™: Értem, köszönöm neked is
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Rhino666
addikt
Felteszem egyszerűbben a kérdést:
Melyik a jelenleg kapható legolcsóbb 1 slotos, alacsony fogyasztású, halk VGA, ami támogatja a hardveres h264 dekódolást?
-
roland091
senior tag
Sziasztok szeretném meg kérdezni h milyen videó kártyát ajánlanátok nekem:
konfigom
ASROCK Fatl1ty B85 Killer
Intel CORE i5 Quad i5-4590
KINGSTON DDR3 KIT 2x4096MB 1600Mhz HX316C10FBK2/8 cl10
CORSAIR 550W VS550 VS seriesaz lenne a fontos h LoL-t és a WoW-t fullon bírja gond nélkül ezenkívül film nézésre használnám, most jelenleg 1440 x 900as a max felbontásom
olyan 60e körül gondoltam, reméltem h egy WoWra nem kell 100e ért kártyát vennem
előre is köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
haypro
senior tag
válasz Balathruin #50538 üzenetére
Ááá de azokhoz már kevés a 4590 sok helyen...!
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
roland091
senior tag
válasz _-ORANGE-_ #50541 üzenetére
köszönöm
-
bobalazs
nagyúr
75W alatti fogyasztással van olyan videokártya ami sokkal jobb teljesítményt nyújt mint a jelenlegi HD7750-m?
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest