- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz Kean_Sorbo #4199 üzenetére
Semmi gond!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
takessz
senior tag
válasz Romeo619 #4200 üzenetére
Na megjött a sapphire hd 6670 Bf high 4x élsimitás 1280x1024 végig 30-40 fps megsem röccen nagyszerü kari aki nem akkar költeni sokkat 20-25-30 és nincs izom procija ajánlom neki 6670 de akkár a 7750 et is üdvözlet
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Rodster
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régebbi konfigom amibe kb. egy éve az örök vadászmezőkre távozott az EVGA 8800GT-m (PCI-E). Azóta nem is játszottam csak laptop-on szörfölgettem/dolgoztam de most úgy döntöttem itt az ideje feléleszteni a kicsikét hátha egy jó vidkarival még tud nekem szerezni pár pihentető és boldog órát
A konfig nagyvonalakban:
ASUS P5W DH deluxe
2GB DDR RAM (800Mhz)
Core 2 duo E6420
Chieftec 400WEbbe a gépbe szeretnék egy ma kapható legjobb ár / teljesítményű max.20000Ft-os használt VGA-t. Nyilván 1-2 ezer forintos eltérés nem számít amennyiben a teljesítmény lényegesen jobb. Leginkább a mostanság kiadott játékokat nézném meg és nem elhanyagolandó szempont a zajkibocsátás.
Korrekt eladó esetén (PH-n visszaigazolt) papíros gari nem lenne követelmény, hátha ezzel is tudnék faragni kicsit az árból de nem a teljesítmény rovására.
Előre is köszönök minden segítséget!
-
takessz
senior tag
válasz takessz #4202 üzenetére
Na megjött a sapphire hd 6670 Bf3 high 4x élsimitás 1280x1024 végig 30-40 fps megsem röccen nagyszerü kari aki nem akkar költeni sokkat 20-25-30 és nincs izom procija ajánlom neki 6670 de akkár a 7750 et is üdvözlet elöbb rosszul irtam nem simma bf hanem a bf3
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
DeathAdder
veterán
válasz csucsbicep #4173 üzenetére
A kétchippes kártyákkal is ugyanez a helyzet?
-
Ghotika
csendes tag
Erről a videokártyáról mi a véleményetek?
-
Rodster
csendes tag
válasz BomiBoogie #4206 üzenetére
Köszi a segítséget!
A monitorom natívba 1920x1080. Sajnos ebből gondolom jócskán le kéne vennem egy mai játéknál...
Ha esetleg van jobb ötlet...örömmel várom
Illetve ebből a 7750ből melyik márkát ajánlanád?
[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz DeathAdder #4207 üzenetére
Csak nem GTX690-et akarsz?
-
takessz
senior tag
6670 mellé meik ati driver 12.10 vagy a 12.11 béta ink és ha kérhetem majd likeljetek bétát ha az jobb felrakom! köszi
-
Wannabeapro
tag
Sziasztok.
HD 7770-t szeretnék venni, melyik gyártót ajánljátok ? ([Sapphire], [Asus], [Gigabyte], [MSI] )
-
Grave_444
nagyúr
válasz Wannabeapro #4220 üzenetére
Ezt vedd.
-
marinea2
addikt
válasz Wannabeapro #4220 üzenetére
Sapphire, árban és minőségben is elég jó!
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Ezzel a kártyával el lehet lenni 1280*1024-es felbontáson 2-3 évig?
(Később esetleg 1600*900-on)
BF3,Sniper Elite 2 stb.[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz csucsbicep #4217 üzenetére
Nem, de lett volna egy alternatíva 2 chippesre, ezért kérdeztem
Persze akarni akarnék, más kérdése hogy nem fog lenni 690-em
-
csucsbicep
nagyúr
válasz DeathAdder #4225 üzenetére
Mi lett volna az?
-
DeathAdder
veterán
válasz csucsbicep #4226 üzenetére
590-es gtx
-
maartin182
csendes tag
Sziasztok!
Videókártyát keresnék a kisöcsémnek karácsonyra 30ezer körül nagyon max 40ezer forint értékben. Főleg játékra kéne neki meg film nézésre. Én az Nvidia 650-est láttam megfelelőnek mert ddr 5 ös ram meg 2gb memória, de igazából nem nagyon vagyok képben. Légyszives segítsetek. Előre is köszönöm! -
csucsbicep
nagyúr
válasz maartin182 #4228 üzenetére
Milyen gépbe menne és milyen felbontásra kell?
-
Sondi1986
addikt
válasz maartin182 #4228 üzenetére
Én inkább HD7770-est vennék jóval erősebb a GTX650-nél.
Fölösleges ilyen videokártyáknál 2GB-ost nézned mert úgy se használják ki az összes ramot. -
-KP-
addikt
7770-et érdemes CF-ben futtatni? Vagy 1db 7870 jobb ?
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4229 üzenetére
Hát most pontosan az ő gépét nem tudom, de az enyémet fogom neki adni, mert egyetem miatt laptopra váltok. A gép 4-5 éves és proceszor az E8500-as, 2gb ddr3+4gb ddr3, az alaplapot pontosan nem tudom, gigabyte S-Series EP45T-DS3. a monitor 22" 1400*900.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz maartin182 #4232 üzenetére
Ebben az esetben ezt még érdemes bele tenni, de ennél erősebbet semmiképpen sem.
-KP-: Sokkal érdemesebb a 7870, már csak a 2GB miatt is, illetve minden esetben jobb egy erős, kártya. Nem kell nézegetni, hogy mennyire megy jól a CF a játékokban, hogyan skálázódik, ezektől megkímélnéd magad.
[ Szerkesztve ]
-
maartin182
csendes tag
válasz Sondi1986 #4230 üzenetére
Köszönöm a gyors reakciót. Hát igazából csak NVIDIA kártyám/kártányk volt. És Ati-ról rosszat hallotam driverek terén. Windows 8 esetén meg főleg. Plusz nem tudom a játékok menyire támogatják. Meg hogy mindig azt hallani, hogy az Nvidia gyorsabb(persze adott árkategóriában)
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4234 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Hát ez menyire birkózik meg a legújabb játékokkal? Maximális beállítások meg izzasztják rendesen? PL: Far cry 3, és nem tudom hogy kompatibilis e ezekkel az i szériás procikkal esetleg erre tudtok választ adni mert akkor lehet hogy fél év múlva bővítve lesz egy 3. generációs i3 vagy i5 el? elnézést ha esetleg hülyeséget kérdezek de már nem követem figyelemmel a hardver fejlődését
-
Sondi1986
addikt
válasz maartin182 #4235 üzenetére
Win 8 terén pont hogy az AMD jobb.
Ez a Driver téma meg már 5 éve lerágott csont.
Régen gyorsabb volt az nvidia, de most a legrosszabb ár/érték mutatóval rendelkező kártyái vannak, és 30k adnak a népnek olyan kártyát ami a konkurenciánál 23k kerül, egy szóval a márkája és a hírneve miatt lehúzkodja a népet. -
csucsbicep
nagyúr
válasz maartin182 #4235 üzenetére
Win 8 alatt is jól működnek a 12.11beta driverek, nekem 7850 esetén a beta8-al és a beta11-el sem volt bajom. Mellesleg általában ugyanabban az árkategóriában általában, pont az Ati(AMD) gyorsabb.
-
laca54
csendes tag
válasz csucsbicep #4153 üzenetére
Hello! Köszönöm neked és takessz kollégának a segítséget, akkor 7750 lesz a jelölt, már csak a márkát kell kiválasztanom. Ebben is szeretnék segítséget kérni.
Melyik legyen? Megbízható tartós kártya tulaja szeretnék lenni.Sapphire 7750 1GB DDR5 11202-00-20G 2 év gari 23,260 Ft
Gigabyte HD7750 1GB DDR5 OC GV-R775OC-1GI 3 év gari 24,909 Ft
Asus 7750 1GB DDR5 HD7750-1GD5 3 év gari 25,224 Ft PCI-E 3.0
Asus 7750 1GB DDR5 HD7750-1GD5-V2 3 év gari 25,986 Ft PCI-E 3.0A PCI-E 3.0 az jelent valamit? A lapomom, elférne ezen kártyák mindeggyike? Nem szeretném, hogy valami miatt ne férjen el, vagy útban legyen valaminek. (ezek a karik win 7 kompatibilisek?) A segítséget előre is köszönöm!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4238 üzenetére
Értem köszönöm. De miért nem érdemesebb erősebb kártyát választani? Mert lehetséges egy későbbi bővítés csak nem tudom, hogy ezek a ivy bridge brocik kompatibilisek e ezzel az alaplappal.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz maartin182 #4241 üzenetére
A proci miatt pont. Ivy -hoz kell új alaplap is és ram is, ha nem 1,5V-osak.
laca54: Ha hosszú időre kell, akkor valamelyik Asus-t vedd, mert azokra 3 év garancia van. a PCI-E 3.0 csak marketing, még a csúcs kártyák sem használják ki, mellesleg neked csak csak 2.0 lesz a procid miatt. A kártya minden szempontból passzol a rendszeredbe.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
Sapphire 7750 1GB DDR5 11202-00-20G 2 év gari 23,260 Ft egyértelmüen a legjobb a Sapphire szóval ezt vedd meg ha lehetséges!
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4242 üzenetére
És ez mennyire fogja futtatni a mai játékokat? milyen beállításokon?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz maartin182 #4245 üzenetére
Azon a felbontáson elég jó lesz, magas beállításokkal is megbirkózik, viszont a procit nem ártana kicsit meghúznotok.
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4246 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget,akkor valószínűleg ez lesz. Remélem jólesz. Hát a proci húzást majd megfontolom.
-
laca54
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget.
Valószínű ez lesz a befutó, az ára miatt:
[link]Egy hozzáértő, mondhatna egy ámen-t rá és már rendelem is.
További szép estét!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest