- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz lacer93 #35650 üzenetére
Mi lesz a GTX780 slivel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ST05
őstag
mondanám, ha nagyon jót akarsz : 280x, vagy gtx770,
de ezekkel lenne már procilimited, ezek megkívánnának kicsit erősebb procit ,
de azért szerintem helyt állna még az i5... ( 1szóval ilyen komolyabb 50-60k környéki
vga esetén megfontolnám lecserélni a prockót pl egy i7-2600 vagy 3570(k)-3770)
kicsit lentebb: gtx 760 60k-tól, 270x 53k-tól
ez alightning sem rossz alternatívája a 280x-nek
gtx7xxx asus karikhoz érdekes lehet, a hozzá ajándékba adott steelseries egér : pl
az AMD oldallt, pedig érdekes lehet a mantle érkezése ( bf4 esetén hozhat némi előnyt)
valamint a hozzájuk afott bf4 játék, csak győzzük kivárni
esetleg megvárhatod a sima r9-270 ( x-nélküliket) valahol 50k-ban fognak megállni, és 7870 / 270x szint lesz kb -
ST05
őstag
válasz TaylorXIII #35655 üzenetére
" A Frostbite 3 esetében a Mantle API támogatása tehát nem jelent azonnal automatikus támogatást az adott játékra. Erre kétségtelenül jó esély van, de alapvetően egy fejlesztői döntéstől függ, amit nem csak technikai érvek határozhatnak meg. Ennek megfelelően a hivatalos adatokat kell figyelembe venni, és ebből a szempontból csak a Battlefield 4 épít az új API-ra " [link]
találgatni tudnék én is, így inkább azt írom le, ami biztos ( remélhetőleg) -
BoB
veterán
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
MZsoltee
veterán
A helyedben vennék egy i5 2500k-t kb 10-15k ráfordítással meglenne. Ha nincs komolyabb cpu hűtőd, akkor azt is beszereznék 7k Legyen 20k+ és vennék egy használt 7950-et, ami garis meghúznám a procit és a vgat is. Ha nem játszik a használt vga, akkor egy zsír új R280X-as tökéletes lesz 80 k körül.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
TaylorXIII
őstag
válasz justo00 #35661 üzenetére
Első kettőnél ez segíthet:
http://prohardver.hu/teszt/variaciok_radeon_r9_280x-re/asus_r9_280x_directcu_ii_top.html -
Seikai
aktív tag
válasz justo00 #35661 üzenetére
a toxik alapon a leggyorsabb, de hangos
a matrix halk, de kövér
a dc 2 olcsóbb és halk a top belőle meg gyárilag felrántottA tuning kártyáknak akkor lenne értelme ha kézzel válogatnák rá a gpu-kat amik stabilan mennek normál fesz mellett magas frekin.
Én azt mondom legyél boldog egy dc II-es asussal, ha most vennéd, de mivel 1-2 hónap múlva veszed így várd meg a nonref hűtős 290-eket és akkor újra nézd át az árakat
Cooler Master HAF XM, Asrock Z87 Extreme4, i7-4790K @ 4.6Ghz, Corsair Vengeance LP 16GB 1600 DDR3, Gigabyte GTX 980Ti G1, Corsair RM 850W, Crucial C4 250GB SSD, 2TB WD Green, Logitech G35, G15, Roccat Kone, Win8 64, ASUS VG278HE
-
AAntii
őstag
Ha 100k-ról beszélünk, akkor tényleg nem árt egy "k"-s i5/i7-et betenni a 2300 helyére. Ez 10-20 ezerig terjedő csere lehet 2500k-tól 2600k-ig (ezek az árak arra az esetre érvényesek, ha a hardverapóról szerzed be a procit, új esetében szerintem nem éri meg a mondjuk 25 ezer forintos ráfordítást, hogy 2300 helyett 3570k-d legyen, ugyanígy az olcsósítás miatt maradtak ki a használt ivyk is). Plusz 5-6 ezer forint még egy normális cooler. Tehát marad 85 ezer az olcsóbbik, 75 ezer forint a drágább processzorral.
A maradékból szintén apróról érdemes 7970-et, vagy gtx 770-et vadászni, attól függően, hogy melyik gyártó áll hozzád közelebb, illetve hiszel-e a Mantle-ban (amd).
Az sem lenne hülyeség, hogyha a proci maradna és mivel "p"-s a lapod max. a 4+1-es szorzóállítást kihasználnád és vennél egy 7950-et az apróról 60 ezer környékén (55 ezertől indulnak, de az ilyen olcsókat ugye ki kell fogni, újan 68k környéke a jelenlegi indulóár). Így maradna 40-45 ezer forintod, játszani meg ugyanúgy tudnál egy darabig, ha meg már a proci kevés lenne valamikor, akkor majd cserélsz később.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Vansboy
csendes tag
Üdv!
A helyzet az, hogy kéne egy új VGA a mostani HD 5670 helyett. Olyan 50 - 60 ezerben gondolkodom, főleg játékra kellene. Én a GeForce GTX 760 2GB OC-t és a Radeon R9 270X-et néztem ki magamnak vagy még talán a GTX 660 Ti is jó lenne. A kérdés, hogy ebben az árkategóriában Ti milyen kártyát ajánlanátok egy Phenom II X4 840 3,2Ghz processzor mellé?
Előre is köszi!
-
matthew sv
csendes tag
Üdv! Egy PowerColor Radeon HD 6850 1GB 256bit DDR5 PCI-E kártya megér 17.000. HUF-ot ?
-
Alpachino
veterán
válasz Vansboy #35667 üzenetére
Procicsere után a GTX 760 2GB OC a befutó 60K környékén
Jelenleg, pedig egy 7790, de még ehhez is alapon kevés lenne a Phenom II X4 840
matthew sv : 17K-t mindenképpen mivel kb. 7770 szint
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
justo00
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
pdev1811
tag
válasz matthew sv #35669 üzenetére
Sztem meg.
-
ST05
őstag
válasz matthew sv #35669 üzenetére
huszon pity-puty összegért 2-3 év garis 7770, ami odakozmál mostmár a 6850-nek ..
és ha elromlik? kuka? vagy garis?[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
válasz matthew sv #35678 üzenetére
honan tudod, hogy 5 hónapot volt használva? és honnan tudod, hogy nem volt húzva?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz matthew sv #35680 üzenetére
Hosszu tavra inkabb a hasznalt garis 7770. A 7750 az mar eleg gyenge.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ST05
őstag
válasz matthew sv #35680 üzenetére
tudod volt egy elég jó 6870-em 1GHz felett kb 1050Mhz en ( már nagyon fűtött)
ezen eredménnyel tudtam beékelni az itteni 7770 házi 3dmark toplista közelébe,
tehát elég nehezen érte be a 7770-eket, ráadásul a 7-es karik (gcn-ek)
játékba mégtöbbet hoz, és fog is mégtöbbet hozni, mig a 6-os radeonok mégjobban le fognak maradni..
és ott a gari dolog, a fele fogyasztás, jön a mantle stb....[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
Azért nem kell ám azt a 7770 teljesítményét túllihegni
Nekem két hétig volt birtokomban és nem estem tőle hasra( met is a háztól) egy 6870-el és egy 6850-el összevetve sem.....igaz a 6850 teljesítményét újabb játékokban képes volt hozni, de a 6870-ét meg sem közelítette, még az újabb játékokban sem.( A Dmark-ot most hagyjuk)Max. én a 6850 alternatívája ként tudnám elfogadni, az ára és a fogyasztása miatt.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
dota1
aktív tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni. 3 éves Sapphire 5770 512MB VGA-mat szeretném lecserélni valami jóval komolyabbra, ami viszi a mai játékokat top, vagy közel top beállítások melett. A keret max. 100e amit rászánok (de nem szeretnék feleslegesen sokat költeni), Nagyon fontos, hogy csendes legyen a kari hűtése, AMD vagy Nvidia is lehet.
Mi lenne az a kártya amit még elhajt a procim? 280x v. 770? Vagy ezekkel ne is próbálkozzak procicsere nélkül?A konfigom:
Alaplap: Asus P8P67LE
CPU: i5-2400 + CM Hyper 212+ hűtő
RAM: KINGSTON 4GB HyperX Blu DDR3 1600MHz
SSD: CRUCIAL M4 64GB SATA3
Ház: Cooler Master CM690II
Táp: CHIEFTECH GPS550AB-A
Monitor: BENQ G2420HDBL 1920*1080Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Sondi1986
addikt
én ezt ajánlom ASUS R9280X-DC2T-3GD5 R9 280X 3GB GDDR5 csendes és időtállóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
AAntii
őstag
A 4+1-es szorzóállítás is járható út, de egy "k"-s procicsere sem lenne hülyeség, pláne ha azt nézem hogy egy 280x-hez képest arányaiban nem is lenne drága mulatság, a jelenlegi hűtőd is lehetővé tenne egy kis "k"-s tuningot. Hogyha ezeket a cseréket meglépnéd utána jöhetne még 4 gigabájt ram a gépbe. A procicsere és a plusz ram kb. 20 ezerből állna meg. (aprós árakon)
A kettő közül pedig 280x-et vennék, ugyanolyan erősek (van köztük 1 vagy 2 % különbség), aztán a Mantle miatt nem kell egy év múlva videokártyát cserélni, ha tényleg áll-leesős dolog lesz.
[ Szerkesztve ]
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest