- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz kolopele #124700 üzenetére
Nekem játszható 30-40 fps között de ezt már kitárgyaltuk.Viszont szeretem ha valahogy kinéz a játék.De az biztos hogy az lesz a legjobb ha végre a látvány mellett meglesz az 50-60 fps-em is.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
kolopele
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #124701 üzenetére
Persze, tudom én, csak vicceltem. Abban viszont biztos lehetsz, ha meglesz a stabil 60 fps - ed utána rosszul lennél ha 30 - on kellene újra játszanod. Van aki azt mondja 120 fps - ről a 60 - ra sem jó visszatérni, bár szerintem a 60 az már teljesen rendben van, főleg ha valaki nem Csgo vagy Battlefield multi fan.
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz Pécsi gyerek #124699 üzenetére
Mármint gondolom a 2013 as Tomb Raiderre gondolsz, a Shadowot ugyanis kizárt, hogy FHD tudjon futtatni egy RX 460 as, esetleg ha mindent full lowra tesz az ember.
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Ugy nezki megadta magat a videokartyam. ( EVGA GeForce GTX 1060 6gb FTW GAMING )
Viszem vissza ( alza ) gari pont most jarna le bar vettem hozza kiterjesztettet, a kerdesem az lenne ha nem tudjak ilyenre cserelni akkor mi lenne az amit elfogadhatok ha cseret ajanlanak? ( csak,hogy ne verjenek at )
(Bar nem tudom ez ilyenkor, hogy mukodik kikuldik evga-nak ok kuldenek masikat cserebe vagy az alza csereli, vagy penz vissza fogalmam sincs...)koszi
sfefe[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Noukoum
veterán
válasz TheNewDawn #124703 üzenetére
Médiumon szerintem simán viszi.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Pécsi gyerek
addikt
Mindenki megnyugodhat Rise of Tomb raider rx 460- al high (30-40 fps)Az új Tomb raider csak médiumon,de hasonló fps-el.(Fhd)
Saját teszt még G4560-al....[link][ Szerkesztve ]
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
BerserkGuts
őstag
-
sfefe
addikt
válasz BerserkGuts #124716 üzenetére
Meg tesztelgetem de valoszinu gond van vele mert masik videokartyaval nem jonnek elo ezek a gondok...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
nordino
tag
A gpucheck oldalán az összehasonlításoknál a játékok FPS értékei mennyire vehetők komolyan?
-
BerserkGuts
őstag
válasz nordino #124718 üzenetére
érdkes oldal azért nem rossz kezdeményezés
Az a baj minden játék másképp adja az fps-t ezt konkrétan kell megkeresni ki melyik játékkal akar játszani és ott melyiknek van több 1%-os fps-ben mert ez a sorsdöntő.
Sokszor az átlag fps átverős mert úgy tűnik valamelyik jobb aztán ha megnézed az 1%-ost ami mutatja meddig képes beesni az fps ott látni, hogy legtöbbször ugyan azt tudják hozni mert pl: 100+ az átlag de a minimum ahova betud zuhanni mindkettőnél ugyan azt mutatja akkor tökmindegy.
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
kisfer
aktív tag
ziasztok.
Ilyen konfigom van most.
Asrock B450M PRO4
Ryzen 5 2600
G.Skill Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
Gigabyte Gtx 1070Gb 8Gb
2560x1440p a felbontás 75hzMire lenne érdemes lecserélni az 1070-et?
Informatikai hálózattelepítő és üzemeltető és Számítástechnikai szoftverüzemeltető állást keres!
-
KAMELOT
titán
válasz BerserkGuts #124720 üzenetére
Nem tudom minek foglalkozni ezzel az 1% semmi jelentősége. Pl. Min 85 max 135fps akkor átlag 110fps. Sok függ attól milyen cpu, milyen ramok azon belül is quad v. dual.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Pszicho
tag
válasz NightGT #124576 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Közben arra jutottam, hogy nem kell nekem még 40 ezres kártya sem.
Alapvetően csak egy netes játékkal játszom és filmet nézek.
Ha a 2016-os és korábbi játékok mediumban mennek rajta az már nekem jó, mivel egyáltalán nem játszom.
Fölösleges lenne kiadnom 40-45 ezret, ha nem használom ki a kártyát.Érhet valami negatívum a ASUS GeForce GT 1030 -tal kapcsolatban?
Elég jókat olvasok róla. -
Paxker315
addikt
Teljesen földhözragadtnak tűnik a custom 5700-5700xt árazás.
Vagy én néztem el?
-
nagyúr
válasz NightGT #124733 üzenetére
És mivel játszik is, aktív hűtés ajánlott, passziv csak akkor, ha tényleg nagyon jó a gépház átszellőzése...
Ilyen célokra én RX550-et használok.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Qtya123
őstag
válasz Paxker315 #124732 üzenetére
Itthon az Asus Strix 184ezer Ft. Ha tippelnem kellene a Red Devil 176ezer Ft lesz. Én hűtés szempontjából ezt a két kártyát tartom a legjobbnak az eddig olvasottak alapján.
Viszont a "gond" az, hogy 182ezerért van MSI 2070 Super Ventus. Ez erősebb kicsit az 5700xt kártyáknál. Én a Red Devilre várok, de csak 6ezer Ft lesz kb a különbség. Annyiért már lehet a 2070 super lenne a jobb vétel.
Alternatíva még, hogy várok a Red Devilre, hogy felbukkanjon a hardveraprón nagyker garival, némileg olcsóbban.
A többi 5700xt ára valóban kedvező.
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
válasz KAMELOT #124723 üzenetére
Amég 60 fölött van addig nem annyira érdekes mert ugye mégsem látod a különbséget.
A szaggatást mikrolaggot meg csak 0.1%-on fogod látni de azt nem könnyű méricskézni mert ennyire szuper hiper ló@sz a technika hogy nem tudják tartani fixen az fps-t bármilyen gép is legyen. Sok probléma van.
Van a szoftveres probléma is meg jó ég tudja mi befolyásolja még de nem tudnak stabil rendszert csinálni.
A géniuszok az nvidiánál rájöttek hogy az előrereprodukált képkocka szám beállítás egy szar (amire amúgy magamtól is rájöttem mert élből lekelet venni 1-re ez volt a minimum és lám a nagyon qva okosok mit találtak ki erre a szuper technikára ami fölöslegesen terhelte ezt a szart na mit most végre ki lehet kapcsolni bravó
Az új NVIDIA driver legyőzi a lagot
[link]
Na persze low latencí módnak nevezik és az ultra az kikapcsolja.Miért hoztam fel a témát kérdeznéd?
Na azért mert én állandóan érzem és nem csak érzem méricskézem is azt a qrva 0.1%fps-t mert szerinted még az 1%-is nem számít nagy ......
Pont ez a minimális dolog számít hogy tudja-e tartani a teljesítményt minden egyes 16.6 milliszekundumban de ugye magas a mérce mert van akinek 10ms alatt kellenne a kijelző miatt 144Hz. Ezeket a számokat te nem fogod kilesni átlagolt fps-ekből sőt még az 1%-os se mutatja Mérni se nagyon lehet csak érzed valami kimaradt már megint kapod a fejest pedig úgy láttad te lőttél előbb[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
NightGT
senior tag
válasz BerserkGuts #124740 üzenetére
Nemtudom hogy jól értem-e a cikket, illetve ezt az ultra low lag-ot...control panelben az egyedi programbeállításoknál eddig is volt olyan beállítás, hogy "maximum pre-rendered frames". igaz, annál 1 volt a legalacsonyabb érték...ennél tehették lehetővé a 0-át, és kapott egy marketing elnevezést vajon?
Speed is the only truly modern sensation
-
King Charles
tag
sziasztok
Mi a külömbség a két kártya között, hogy árban van 16e eltérés?
ASUS TUF3 GAMING Radeon RX 5700 XT O8G vs ASUS ROG STRIX GAMING Radeon RX 5700 XT O8G
Köszi
Karesz[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz King Charles #124743 üzenetére
A hűtés. Az egyiken tuf hűtés van a másikon strix.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #124740 üzenetére
Még ha mindez igaz is amiket leírsz sokadik alkalommal, akkor is már kicsit túlzás, erősen szőrszálhasogatás. Ezeket akkor is leírtad nem egyszer amikor még 1050 - ed volt nem is tudom milyen procival. Megérteném a nagy felháborodásodat ha mondjuk egy 2070-2080 Ti mellett lennének állandóan mikro laggjaid, de ott igen elenyésző számban vannak, ráadásul az is a játék motor hibája, amivel semmit nem lehet kezdeni. A készítők hibája ez az egész, amin sajnos csak úgy lehet segíteni ha nagyon erős a géped, lásd a remekül optimalizált Mafia 3 - at. Tegnap mondom letöltöm már, olyan régen játszottam ki hogy kedvet kaptam hozzá, de sajna ugyanolyan trágya mint volt, szerintem nem kapott az már semmilyen patch - et hosszú ideje, és nem is fog. Delete.
[ Szerkesztve ]
-
King Charles
tag
válasz Noukoum #124744 üzenetére
semmi oc vagy valami? Egy kicsit csendesebb ventiért ennyit kérnek el?
Én régebben szerettem az asus termékeit, de most úgy látom(nem vagyok napi szinten benne a dolgokba) a termékeiket egy jelentős felárral lehet csak megvenni és nem feltétlen jobbak másoknál.
Most akarnék összerakni egy gépet de ha minden asus lenne benne az +20-ot jelentene árban.
vagy tévedek?
-
kolopele
nagyúr
válasz King Charles #124746 üzenetére
Tuf hűtésű kártyát még véletlenül se vegyél ha jót akarsz. A Rog Strix meg nem kicsit csendesebb, hanem nagyon.
-
Pécsi gyerek
addikt
A plusz gyári oc az amúgy nagy kutyafüle.Az nem ér meg egy fillért sem.
-
Noukoum
veterán
A gyári oc az kb semmit jelent. Az Asus strixnek igen nagy a felára, cserébe rog, és ott a gamer érzés. És persze világít. (nem azt mondom hogy rosszak még mielőtt.. csak szerintem túlárazott)
Tuf hűtőről meg eddig csak rosszat hallottam, szóval gondolom nem ajánlott (én mondjuk tennék vele egy próbát)„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
NightGT
senior tag
Nagyobb hűtő, tartósabb ventik, jobb tápáramkör...egyebek. Átlagos felhasználásra a jobb-csendesebb hűtés, ami számottevő. Vannak esetek, amikor a névért többet fizetsz, mint a tartalomért...az Asus-nál sajnos előfordul ez
Nem kell feltétlen tőlük venni, nem is feltétlen a Sztriksz mindig a legjobb...
Speed is the only truly modern sensation
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest