- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Egy olcsó Nvidia kártyát szeretnék venni.
Inkább filmre, meg régebbi játékokhoz.Ez lenne a konfigom:
ASRock Z370 Killer SLI
Intel Core i3-8100 Quad-Core 3.6GHz
Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHzTényleg csak egy alap kártya kellene bele 1 gigás is jó lenne.
Mit ajánlanátok max 30 ezer forintig?
Mikor várható árcsökkenés videóártya fronton?
Köszi előre is. -
Pszicho
tag
Most nézem a 2 gigásokat és árban elég korrektek.
GIGABYTE GeForce GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 64bit PCIe
MSI GeForce GT 1030 2GB GDDR5 64bit PCIe (GT 1030 AERO ITX 2G OC) Videokártya
GIGABYTE GeForce GT 1030 Silent Low Profile 2GB GDDR5 64bit PCIe (GV-N1030SL-2GL) Videokártya
ASUS GeForce GT 1030 2GB GDDR5 64bit PCIe (GT1030-SL-2G-BRK) VideokártyaMelyiket érdemes néznem a 2 gigás DDR 5 -ös Nvidia kártyák közül max 30 -ért?
Nem árt, ha szépen, halkan dolgozik.
Márkailag melyik a legmegbízhatóbb?
Mit jelent a Silent Low profile? -
Pszicho
tag
válasz kolopele #107042 üzenetére
Köszönöm, de használtat nem szívesen vennék, főleg elektronikai cuccban nem.
Egyébként szinte rendre azt tudja, mint a Geforce GT 1030, csak 128 a memória sávszélessége, a Gt 1030 -nak meg 64, viszont egyel újabb direct X -et is támogat.
Én árban nem akarok már 30 fölé menni.Nem jobb vétel akkor már a GIGABYTE GeForce GT 1030?
Nekem tényleg nem játékra kéne. A mostani ATI Radeon HD 2600 XT Videokártyámhoz képest bármi jobb. -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Milyen videókártyát érdemes vennem max 40 ezer Forintig, ami gyors és szépen jeleníti meg a dolgokat?
Ez lenne a gépem. Jelenleg alaplapi kártyám van.
Keveset játszom, de most már jó lenne egy videókártya.
Nem akarok vele mostani játékokat futtatni, nem célom.
Leginkább egy online játékkal tolom, a Path OF Exile- vel.ASROCK Z370 KILLER SLI
Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHz
INTEL Core i3-8100 3.60GHz
BitFenix Formula 450W GoldKöszönöm a segítséget előre is.
-
Pszicho
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Szeretnék újat venni, nem akarok hazárdírozni a használttal, akkor kiadok érte inkább 45-50-et., de tutire jó legyen.
rx570 szimpatikus is.
Minimálisan játszok, tehát nem kell űber erős kártya.
Mennyire halk az rx570?
A mostani gépem iszonyúan csendes, egy álom ezzel a táppal, szeretném ha halk is maradna, amennyire csak lehet. -
Pszicho
tag
válasz NightGT #124576 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Közben arra jutottam, hogy nem kell nekem még 40 ezres kártya sem.
Alapvetően csak egy netes játékkal játszom és filmet nézek.
Ha a 2016-os és korábbi játékok mediumban mennek rajta az már nekem jó, mivel egyáltalán nem játszom.
Fölösleges lenne kiadnom 40-45 ezret, ha nem használom ki a kártyát.Érhet valami negatívum a ASUS GeForce GT 1030 -tal kapcsolatban?
Elég jókat olvasok róla. -
Pszicho
tag
válasz kolopele #124751 üzenetére
Szia!
Amiket írtál jó hűtésű, csendes kártyák közül lehet kapni valamit 40 ezer Ft körül, de inkább alatt?
Gondolom használtba nem is gondolkozzak ezekről, amúgy is nehéz beszerezni őket.
Itthol kapható valamelyik?
Gaming X, Gainward Phantom, Asus Strix, Palit SuperJetstreamKöszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz kolopele #124795 üzenetére
Nekem tényleg nem kell űber bitang kártya. Beérem a 2-3 évnél régebbi, vagy még az előtti játékokkal is mediumba.
Legyen halk és ne melegedjen.
A mostani tápom szuper csendes, az alaplapom direkt úgy választottam, hogy masszív legyen és túlfeszültségvédő van rajta (egy régebbi gépen kisült), aztán alaplapi a kártyám, viszont szaggat rajta minden alaplapi vga- val. Szóval szándékosan nem egy gamer konfig, a proci is csak i3, viszont ultra csendes videókártyát szeretnék, csak nem vagyok képbe a mai vga trendekkel.
A házam légkeringetése nagyon jó, meleget nem is fúj ki sehol, mondjuk nincs is mitől melegednie. Egy Path OF Exile online netes játékkal tolom, semmi mással. A későbbiekben max a Mortal Kombat Deadly Alliancet töltöm le. Semmi mással nem tervezek játszani, csak filmezek, netezek, zenét hallgatok.
Talán a leghangosabb része a mostani gépemnek az alaplap.
A házban 2 hűtő van és a procin is van még egy, így 3 hűtő a gépházban. Leszedtem a házat és hűvösebb volt, mint a szobában.ASROCK Z370 KILLER SLI
AEROCOOL Aero 800 fehér ház
Kingston HyperX Predator 8GB DDR4 3000MHz
INTEL Core i3-8100 3.60GHz
BitFenix Formula 450W Gold
120 GB SSD
1 TB Western Digital Winchester[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz paprobert #124802 üzenetére
Jól hangzik.
Olvastam róla.https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/sapphire/radeon-rx-570-nitro-4gb-gddr5-256bit-pcie-11266-14-20g-p366376151/#velemenyek
" remek ár/érték arányú kártya. Nagyon csendes a hűtése, ha nincs terhelve, le is kapcsolja a ventilátorokat, működik passzív hűtéssel. Teljes terhelés alatt is minimális a zaj.
Még mindig remek 1080p, 60 fps-hez a legtöbb játék esetében közel maximális grafikai beállítások mellett. "Használtba megpróbálok kifogni egy ilyet.
Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
Pszicho
tag
megvettem az msi gtx 1060 3gb vga-t ma délután.
Összeraktam, de valami nem stimmel vele.
A tápkábelt rádugtam és az alaplapban is benne van, a monitorból kijövő HDMI kábelt pedig bedugtam a vga HDMI kimenetébe.Nem jön be a játék rajta: invalid vector felirattal kilép a játékból.
Mi lehet a gond. A cga ledje egyébként világít, de drivert nem tudtam rá fölrakni, csak az afterburnt.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz kolopele #124889 üzenetére
Köszönöm, jó lett, gond nélkül működik.
Csak egy újraindítás kellett neki az Afterburn fölrakása után.
Gondoltam egybe feltolom a 2 progit (After+driver) és ráér utána ujraindítani, hát nem.
Igényelte a drága a restartot.Köszönöm neked is és mindenkinek a tippeket, ajánlásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest