- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGNGR
senior tag
válasz Pécsi gyerek #120700 üzenetére
Na de várjál, hülye kérdés sosincs, illetve kérdezni nem bűn, de itt tényállítás volt!!
-
Coempi
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nem véletlenül kérdeztem, egyrészt nekem is mondták, másrészt volt bajom egy Gigabyte kártyával, amíg a megfelelő drivert sikerült felvarázsolni. Nem akartam ilyen áradatot elszabadítani...[ Szerkesztve ]
-
bunddog
tag
Gainward Phoenix GS 1070Ti az milyen széria hűtés és megbízhatóság szempontjából? Az még beleférne a keretbe mert 100 alatt van de 2060-ért már sokallom a 120k-t.
-
CsabaSteel
aktív tag
-
diegho
nagyúr
válasz CsabaSteel #120691 üzenetére
Szerintem csak egy olyan állat él a bolygón ami megveszi a Gsync monitort és AMD kártyával tolja... Én...
-
nagyúr
válasz diegho #120707 üzenetére
Nincs ezzel baj.
Főleg, ha erőből kitolja az elvárt FPS-t.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Erik77
csendes tag
Manli kártyája van-e valakinek? Mennyire megbízható ez a márka?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Erik77 #120712 üzenetére
Régi gyártó, kis pénzzel. Nem veri ki a szemed a nettó hülyeségmasszával, mint az asus. Tehát okés, főleg az áráért.
Rtx 2060-ról írtam kicsit régebben, keress rá. Nagyobb kártyát viszont nem néztem meg alaposabban."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Erik77
csendes tag
válasz RetepNyaraB #120713 üzenetére
Pont az RTX 2060 érdekelne ebből az új szériából. Ebben a topicban írtad? Mert akkor visszakeresem valahogy .
-
koko52
nagyúr
-
Erik77
csendes tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Humbucker #120719 üzenetére
Egyik se igazából, ill. max. a GamingX, de az a 6 hónap 24/7 üzem nem kevés.
Inkább akkor a QS verzió, ami csak színben tér el, postát alkudd a vételárba ;p
Esetleg ha fognál még egy kicsit a kiadáson, itt van ez az AMP, ez sem rossz..
Valamint ha már ASUS, akkor Strix, meg csillámpóni, persze ha befér hosszra. -
Humbucker
senior tag
A lényeg, hogy ne legyen túl sok\felesleges egy ilyen monitorhoz, mivel még az RX 580 van még tervben.Nem szeretném feleslegesen kiadni a pénzt ha nem tudom kihasználni ehhez a monitorhoz.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Humbucker #120723 üzenetére
Döntsd el ez esetben, mit szeretnél..mert minden maxhoz 1080Pben nem feltétlenül elég egy 580, kompromisszumokkal viszont nyilván igen. Ellenben nem annyival olcsóbb, mint amennyivel lassabb egy 1070hez mérten. Arany középút egy 1660 lenne valószínűleg, de az meg árban közel ugye az 1070hez, így nem sok értelme van.
-
belassos
csendes tag
-
MM
őstag
válasz belassos #120725 üzenetére
Az R5-2600 egy nagyon jó ár/érték arányú CPU.
RX580 pedig már az a szint, hogyha kell az FPS, pár grafikai beállítást kicsit visszavéve FullHD esetén simán elérhető a CPU limit ezzel a párossal is, persze nem ez legyen a cél, hanem a minimum FPS "kordában" tartása.Monitor nélkül egy ~200e Ft-os konfigot készülsz összerakni, én nem spórolnék a CPU-n további ~10-15e Ft-ot, mert az már %-ban kis nyereség, sebességben durvább.
Ha a CPU limitál, nincs miből visszább venni... -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz kolopele #120727 üzenetére
Az attól függ, mikori vétel a QS, ill. mit lehet tudni az előéletéről. Ha gyűjtői céges számla van a Gamingekről, az sem pozitív..ezeket le kell tisztázni, mielőtt többet adna utóbbiért. Egyébként én személy szerint 75 felett nem adnék egyikért sem, árban közel a 1660TI ugye boltban.
Szerk.: 3 évvel vette, céges számla, 3 hónap bányászat.
[ Szerkesztve ]
-
taky1984
tag
Sziasztok!
VGA csere előtt állok és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. Jelenleg egy EVGA GTX 1080 FTW van, ezt cserélném EVGA RTX 2080 Ti FTW3 ULTRA GAMING-re. 2560x1440-ben szoktam játszani és most már itt-ott kezd kevés lenni a 1080. Amiket néztem teszteket, kb 50-60 fps + volt (nem minden játéknál) a 1080-hoz képest. A kérdés az lenne, hogy megéri RTX-re cserélni, illetve elég lesz-e egy I7 6850K proci, hogy rendesen kihajtsa?
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
2060 vagy 2070 vásárlása előtt állok, még nem sikerült döntenem.
Tudnátok olyat ajánlani, aminek terhelés alatt nincsen turbina hangja, plusz viszonylag normálisabban hűt? Zalman Z9 NEO PLUS házba kellene.
A jelenlegi xfx rx 590 olyan hangos, mintha egy gép akarna felszállni mellettem játék közben.
Előre is köszi!
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném kártya vásárlásban!
1.
CPU: AMD Ryzen 3 2200G
TÁP: Be quiet 400W System Power 9
RAM: G.Skill 16GB DDR4 KIT (2x8GB) 3000 MHz
A régi VGA-m egy MSI Radeon R9 380 Armor 2X 2GB, amit eladtam!
Ez helyett kellene egy erősebb!2. A monitorom felbontása 1680:1050-es, de TV-re is kiszoktam tenni ha játszik a gyerek, ami 1920:1080-as 47" LG TV!
3. Én elsősorban munka, de a gyerek egyre többet játszik vele! De jó lenne egy olyan kártya amivel 1-2 évig nem lesz gond. Gyerek elsősorban Minecraft, Fifa, NFS, Tomb Raider, stb. játszik.
4. Ha használt kártya, akkor 30-40e Ft a max.
5. Elsősorban használt kártya, 1-2 év garival!
Nagyon köszönöm!
-
Lorden
senior tag
válasz Impair1980 #120736 üzenetére
RX570 40-től indul újonnan, használt 580 45-től, vagy használt 1060 3Gb 35-38-tól.
580 erősebb, 570/1060 3gb kb egy szint. Ezektől gyengébbet ne vegyél, ilyen 560/1050Ti felejtős.[ Szerkesztve ]
-
nyul105
senior tag
válasz nyul105 #120739 üzenetére
https://hardverapro.hu/apro/aorus_geforce_r_gtx_1080_ti_xtreme_edition_11g/hsz_1-50.html
Semmiképp sem reklámozom, nem ismerem az eladót, de ez jobb az általad linkeltnél mert garis. Ha szabályt szeg a hozzászolasom pls toroljetek a hozzaszolast.
Én ebből is alkudnék...
-
Impair1980
aktív tag
válasz Lorden #120738 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a választ!
Ezek közül melyik lenne a jobb választás?Kinéztem két használt RX570-es kártyát!
1. MSI RX570 GAMING X 4GB 33e Ft
2.GIGABYTE AORUS Radeon RX 570 4GB 35e FtMindkét kártyára még 1,5 év garancia van!
Teljesítményben közel azonos!Köszönöm előre is!
-
Lorden
senior tag
válasz Impair1980 #120741 üzenetére
Gaming X
-
TheNewDawn
addikt
Nem tudom ki mennyire nézte a teszteket, de ez az 1650 valami vicc kategória lesz ... Ehhez képest nyakam rá,hogy most kb az 1050ti az egyik leggyakrabban vásárolt kártya, ez után még a csodás 1650 lesz..nemhogy az 1060 teljesítményet nem éri de, de az 570, sőt a 470 ét se alig 20%al erősebb az 1050ti nél..de azért lazán 50ezer felett fog kijönni. Ilyenkor nem tudom, nevessek-e vagy sírjak
-
nagyúr
válasz TheNewDawn #120743 üzenetére
RX580-at kell venni, vagy 1060 6 GB-ot, van még bőven garis belőlük.
Van velük rengeteg tapasztalat, kiforrt cuccok, mennek azt kész.
Egyébként is, nincs gyenge VGA, csak túlzott igények vannak (legerősebb VGA-m egy 2015-ös R9 380 4 GB Asus Strix, patika a mai napig, pedig 4 éves, a többi jóval gyengébb, FHD-n elvagyok velük).
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
kolopele
nagyúr
válasz TheNewDawn #120743 üzenetére
Szerintem se ne sírj, se ne nevess, nem kell megvenni Az első kártya amit még mindig oda lehet FHD mellé tenni az az 1060 3GB, attól csak felfelé. Az Nvidia megteheti hogy szórja ki a kártyáit, bár jobban tennék ha az RTX szériát ráznák inkább gatyába, mert még mindig igen sok a hibás 2070 - től felfelé. Nekem 3. nekifutásra talán szerencsém lett, de nem kiabálok el inkább semmit.
-
TheNewDawn
addikt
-
123sylaar
aktív tag
Hello!
Manli GTX 1660 kártyáról valakinek tapasztalat, vagy csak magáról a Manliról? Én most hallok róla először és elég jó áron mozog most.Üdv. : Krisz
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
wooqt
csendes tag
Milyen márkájú az rx 590-ed? A nitrokrol azt hallottam,hogy kulturáltak hangerőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest