- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Milyen VGA-t lenne érdemes venni játékok futtatásához egy i7 9700k, 16GB RAM mellé.
A játékok Full HD felbontáson lennének futtatva minél magasabb beállítások mellet.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
koko52
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #120552 üzenetére
RTX 2060
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Motion_Blur
félisten
GTX 1660 Ti --- 95-100k
RTX 2060 --- 120-125kFHD-re a Ti is elég jelenleg, de az RTX 2060 is jó vétel + 20-25k-ért
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
koko52
nagyúr
válasz Motion_Blur #120557 üzenetére
A Manli RTX 2060 108k, és dícsérik.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Motion_Blur #120559 üzenetére
Itt van aki vett és minden ok hűtéssel és hanggal is. Keress rá! Youtube videók is vannak.
-
kolopele
nagyúr
válasz diegho #120556 üzenetére
Minden nő pénzbe kerül, főleg az elején Egyébként meg a nejem túl jól keres ahhoz hogy ne tudna megállni a saját lábán. Ne aggódj, semmiben nem szenved hiányt, ugyanis sokszor ő is még dolgozik amikor én már püfölöm a gépet, este kilenc után meg már általában mindenki megy aludni, az én 6 órás őrületem meg akkor indul be csak igazán Szerintem elég lesz az offból, főleg hogy ez nagyon de nagyon magánügye mindenkinek.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Motion_Blur #120559 üzenetére
Van. Az oldalukon keresd az első koreait. Túl kell lenni a csirkelábakon, de szétszedős teszt és rendben lévőnek tűnik, az áráért mindenképp.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Morris
veterán
Én 2070-et vennék.
-
nomic
aktív tag
Hali!
FX-6300 (alap órajel), 8GB RAM, ASUS M5A78L-M/USB3 alaplap és Cooler Master Elite Power 600W mellé van értelme egy 4 gigás RX 570-et venni? Vagy inkább teljes csere kéne? R9 270-et váltana.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
Paxker315
addikt
válasz nomic #120565 üzenetére
keret hogy lenne? Mert, első genes ryzenekből aprón gombokért tudsz válogatni, ~30k körül 1600(x) is kijön, egy ~ 21-22ezres alaplappal-ramokkal van egy platformod, amit később is tudsz fejleszteni (ryzen 4. generációig marad az AM4)
Rászánnád az extra pénzt a teljes platformcserére?
Amúgy jó választás az 570. De az a proci soványka lehet.
-
nomic
aktív tag
válasz Paxker315 #120566 üzenetére
Egyelőre nyári gyakorlatos fizetést szánnék rá + meglátom lesz e utána alkalmam 1 hónap diákmunkára. Ebből együtt (plusz kiegészítve) nagyjából 100-120ezret rászánnék. Viszont ha teljes platformcsere lenne akkor már mindent újonnan vennék, meg a hulladék tápomat is lecserélném. Majd nyáron meglássuk mit hoz az AMD. Köszi.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
kolopele
nagyúr
-
kolopele
nagyúr
válasz CsabaSteel #120539 üzenetére
Az a kártya jó, mármint ha annak semmi baja nem szabadna laggolnia, FHD mellett még high beállítások mellett sem. Ezért is javasoltam kipróbálni egy másik gépben, mert ha ott is csinálja akkor lehet hibás lett.
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a kártyáról?
https://www.pcx.hu/sapphire-rx570-8gb-gddr5-pulse-11266-66-20g-videokartya-313228Ez a legolcsóbb 8gb memóriával szerelt rx570, látom, hogy órajel tekintetében kevesebb ez a kártya mint a 20ezer ft-tal drágább társai, ezen kívül szenved valamiben hátrányt?
Pl. ettől:
https://www.pcx.hu/asus-rx570-4gb-gddr5-rog-strix-rx570-o4g-gaming-videokartya-171230Jó vétel lenne ennyiért a Sapphire kártya? Esetleg más, hasonló árban?
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
nrg_52
addikt
válasz CsabaSteel #120569 üzenetére
Szerintem nincs, de valoban maganugy. Abban egyetertek, hogy mindenki ugy eli az eletet, ahogy akarja.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Paxker315
addikt
válasz Lorden #120574 üzenetére
pontosan. YT-n vannak összehasonlitok, tldw: nincs ertelme a 8gb-nak 570nel.
580-al is MINIMALIS a kulonbseg, 2% koruli. Sot, a 4gb-os RX570 nem sokkal marad el az 580 8gb-ostol, talan most a legjobb ar:teljesitmeny aranyu valasztas belepore az 570 4gb
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
válasz CsabaSteel #120579 üzenetére
Magától vagy tett fel egy régebbi drivert?
-
BerserkGuts
őstag
válasz Motion_Blur #120557 üzenetére
RTX 2060 108.000FT-tól van
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
belidzs
csendes tag
Mi mostanában a használt best buy videovágásra dual FHD (DVI vagy DP csatlakozós) monitoron? Nem szeretnék sokat költeni rá, mivel nem ebből élek, nem bányászok bitcoint, és játszani sem játszok. Leginkább egy használt darab lenne preferált, ami már nem veszít annyira radikálisan értékéből, mint egy új.
* i5-6500
* GIGABYTE H170M-D3H-CF
* 2 db Dell U2311HA táp (aminek típusára nem emlékszem) elvileg bírni fog legalább egy közepes kártyát, mert úgy terveztem anno a konfigot, hogy legyen lehetőség GPU bővítésre.
-
paprobert
senior tag
válasz belidzs #120582 üzenetére
Egy olyan Nvidia kártya, aminek van legalább 1000 CUDA feldolgozója.
Egy GTX 1060 6GB megfelel ennek a kritériumnak. Mindenképp használtan vegyed, az újak indokolatlanul drágák. Compute szempontból a 3 GB is elég lenne, de a VRAM hiány már tud limitálni videó rendereléskor.
[Nem lesz best buy, a szoftverekkel való kompatibilitásért NV felárat kell fizetned elkerülhetetlenül.]
[ Szerkesztve ]
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi géphez szeretnék videó kártyát venni.
LAP: ASRock Z390 Taichi
CPU: Intel Core i9 9900K
CPU hűtő: BE QUIET! DARK ROCK PRO 4 BK022
RAM: G.Skill DDR4 3200 16GB Trident Z (F4-3200C14D-16GTZ)
SSD: SAMSUNG 970 EVO PLUS 1TB MZ-V7S1T0BW M.2
HÁZ: BE QUIET! BG026 SILENT BASE 601 FEKETE
TÁP: BE QUIET! 550W DARK POWER PRO 11 BN250Én egy GIGABYTE RTX2080 Ti 11GB GDDR6 GV-N208TGAMING-OC-11GC néztem ki. Igazából nekem mindegy milyen gyártótól van a kártya a lényeg, hogy megbízható legyen. Jelenleg egy G1 Gaming 970-et használok, ami bevált ezért is gondoltam maradok a Gigabyte-nál.
Érdekelne ti mint gondoltok az említett VGA-ról. Van valakinek tapasztalata? Esetleg ajánlanátok más gyártótól?
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Ra's al Ghul #120585 üzenetére
Hacsak nem indokolt (4k60 igény), biztosan nem fektetnék egy vagyont ebbe..1080TI/Radeon VII/RTX2080, ezek nem annyira horror ár/értéket képviselnek.
-
Czimby
addikt
válasz Paxker315 #120576 üzenetére
Érdekes a Shadow of tomb raider volt, hogy 6Gb VRAM-ot használt az rx570-em átlag 60fps, a minimum is 45 volt. Azért van értelme annak a ramnak szerintem, persze ez nem minden játékra igaz, de párnál jól jött már....
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
kolopele
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #120585 üzenetére
Amennyiben nem 4K - n használod elég egy 1080 Ti is. MSI Gaming X a javaslatom. Ami még jó lehet az a 2080, csak jó ha samsung ramos, nekem a Ti verzió van, immár a harmadik, mert az első kettő ment vissza a micron ram és hibái végett.
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz Speed® #120586 üzenetére
Szia!
Jelenleg Full HD (240Hz) mellet játszok, viszont tervben van egy UW-FHD monitor vasalása is.
4K-t azért nem veszek mert minden képen szeretném a játékokat 60+ fpssel futtatni maximális beállítások mellett.Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
mckolly
csendes tag
Sziasztok!
Nem értek a témához, ezért kérek segítséget.
Az alábbi konfigom van:
Alaplap neve Gigabyte GA-EP43C-DS3
CPU típusa DualCore Intel Core 2 Duo E7400, 2800 MHz (10.5 x 267)
Képernyő 1 neve Dell UltraSharp U2312HM (Digital)
Képernyő 2 neve Dell UltraSharp U2312HM (Digital)
Opr. neve Microsoft Windows 10 EnterpriseVideokártya MSI RX3850 (MS-V112)
GPU kódneve RV670 Pro
Memória mérete 256 MB
Hardveres DirectX támogatás DirectX v10.1Lehetőség szerint szeretném frissíteni a videokártyát, de mivel nagyon ritkán cserélem, fogalmam sincs, hogy milyen kártya való az alaplapomba, melyik kártya való nekem, az alábbi ismérvek szerint:
- lehetőleg directx 11-et tudjon
- nem baj, ha feszegeti az alaplap határait (cserélni nem fogom)
- játékra, videóra, grafikai alapprogramokra (photoshop, corel, indesign) kell
- nagyon jó a használt, inkább olcsó legyen és lehessen kapniKöszönök minden hozzászólást előre is!
-
kolopele
nagyúr
válasz Ra's al Ghul #120589 üzenetére
1080 Ti vagy 2080 akkor elég.
-
paprobert
senior tag
válasz mckolly #120590 üzenetére
Ilyen gépbe a GT 1030 a max amit bele tennék.
A konfigod 2009-es, és abból sem top. Kb. semmilyen 2012 utáni játék nem fog jól menni vele. Videóban nagy lesz az előrelépés, a grafikai szoftverekben eseti javulást fogsz észrevenni egy ilyennel.
Monitor csatlakozókra figyelj, hogy legyen elég.
640 KB mindenre elég. - Steve Jobs
-
mckolly
csendes tag
válasz Pécsi gyerek #120592 üzenetére
Esetleg pontosabb típust tudnál ajánlani?
Köszönöm -
Morfi
csendes tag
Sziasztok! I5 4690 mellé szeretnék egy újabb videókártyát amivel ki lehetne maxra hajtani, de túlzásba se szeretnék esni mivel nem szeretnék procit is cserélni. Jelenleg egy R9 280X 3 Gb van benne. Full hd-n csak single player játékokhoz. Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Itt segítenek,nagyon rendesek.[link]Annó itt kezdtem én is a szárnypróbálgatásaimat. Ha xeont akarsz akkor kell egy kis mokolás,bios csere,foglalat módosítás (vagy olyan procit veszel amin már megcsinálták hogy jólegyen azonnal 775- ös lapba)stb.De fillérekért megvan.E5450-5440- t keress.Sokat dob a gépen.Én egy E5440 (alap órajelen)gtx 750 ti 2 gb al,simán játszottam a gta 5 , Tomb raiderek,ww2,stb játékokkal is hd monitor on.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
Zicokuka
senior tag
válasz Pécsi gyerek #120598 üzenetére
Nem annyira vėszes a dolog, bár az élőre nuteolt proci valamivel drágább. Nem G-s lapban meg tuning lehetőség is van.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Zicokuka #120599 üzenetére
Kifejezetten nem ajánlott a nútolt proci részemről..inkább a socketmod, ami 2 műanyag darabka, mintsem PCBt reszelgetni, amivel kinyírható a proci könnyen.
Egyébként G chipsettel is van OC bizonyos keretek közt, G31/41 ~340ig, G33/35 450+ig is barát akár, ha értelmes VRMel párosul. De ez már off ;p
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8G / 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest