- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Nirvatti
tag
Úgy néz ki, egy MSI N460 GTX HAWK tulajdonosa leszek.
Kérdéseim a következőek:
-elviszi egy FSP 400-as táp kényelmesen?
-mire valóak a fehér csatlakozók, illetve a második 6pines cuccot hogyan tolom rá?
Link a csatikról -
RootRulez
félisten
válasz Nirvatti #6754 üzenetére
Az hivatalos oldal ezt írja róla:
"Triple Over Voltage
- N460GTX Hawk is the world’s first graphics card which supports voltage adjustment of GPU, Memory and PLL!"Webfordítás:
Feszültség fölött háromszoros
- N460GTX Hawk a világ első grafikus kártyája, ami támogatja GPU, Memory és PLL feszültségbeállítását!Persze ez nem tudom mit takar...
........................
Jah és szintén az oldalon mutatja a tartozékokat, és van benne Molex -> PCI-E átalakító.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
lean
aktív tag
sziasztok,
Asus 5770 1Gb v2- t (nem Cucore) melyikre érdemes cserélni? 6850 v GTX 460?
1680x1050-ben játszom, konfig az adatlapon. Tuning ilyesmi nem érdekel, HD hangok szükségesek bár azt tudja mindkettő, még a BD3D lenne kérdéses, ilyen blurayek is lesznek majd későbbiekben, bár elvileg azt is tudja mindkettő...
Ahogy néztem az aprót kb 30k-t érhet max az 5770...[ Szerkesztve ]
no cross no crown
-
jamesz00
csendes tag
mostani kártyám :ASUS Extreme AX550 Series Secondary 512 mb
Processzor x86 Family 15 Model 4 Stepping 9 GenuineIntel ~3066 Mhz
Teljes fizikai memória 2 048,00 MB
Rendszer gyártója MSI
Rendszer modellje MS-7028
alaplap 915p neo2 v2,0 PCie
mondom régi
Szóval egy olyan karit akarok ami viszi a "mostani" játékokat is (Mit tudom én: Dragon age, Cod-Black..). De kis bontásban játszom max ilyen 1280x768. HA tudtok ilyen kártyát ehhez a géphez olcsón az frankó lenne.
Szóval azért választottam hd 5770 mert az dx 11-es az én igényeimet max kielégíti és még talán 2-3 év múlva megjelenő játékok is futnak majd rajta (azon a szinten ami nekem elég). Persze úgy gondoltam, hogy a mostani gépemmel is el fog cöcögni a dh5770 annyira hogy kipróbáljak pár shader 3- as játékot (vagy ez eleve hülyeség) addig amíg a közeljövőben hozzáfejlesztem a alaplapot meg a proci, Azért kérdeztem van e értelme most gondolkodni a proim meg az alaplapon mert kb 50e ft van most rá max.
Bocs, hogy csak most írok.
És köszönöm a gyors választ. -
Vasy09
őstag
Úgy néz ki, hogy megvan a GTX460-as videókari, meg a Q8400-es proci, szóval akit érdekel eladóvá vált az Asus EN8600GT/256/Silent videókarim, illetve a Core2Duo E4500-as procim!
Gamertag: Vasy09
-
Izzé
őstag
válasz jamesz00 #6761 üzenetére
Ebbe a konfigba akarod belerakni az új kártyát, vagy cserélnéd az egész gépet? Sajna annyira gyenge a procid, hogy az előbbi csak pénzkidobás lenne. 50K van alaplapra, procira, memóriára és vga-ra is, vagy ebben nincs benne a videókari?
Ennyiből boltból, vagy még olcsóbban innen a hardverapróból is tudsz venni jó áron AM3-s konfigot (igp-s lap, cpu, memó) + még egy olcsó, de minőségi táp is belefér. A jelenlegi rendszeredért sacc/kb 15-20k-t még kaphatsz talán, amihez ha hozzádobsz egy keveset vehetsz egy 512MB-s 5750-t vagy GTS 450-t. Ezek teljesen jók lesznek olyan alacsony felbontásra, ha nem használsz szűrőket (AA, AF) akkor szvsz simán kitarthat 2-3 évig.
Itt segítenek neked összerakni egy olcsó konfigot. -
redhunter
senior tag
Hello proci csere után most e 4500 core2 duo van benne, utána v.mi core 2 quad lesz.A videokari gts 250 a quaddal milyen videokártyát lesz érdemes hajtani?
PSN - RedFoxHun
-
szaszabee
aktív tag
Tudna valaki nekem segiteni 5870 érdemes lecserélni egy gtx 480 ra Vagy gondolkodok 5970 en bár az elég feleslegesnek tartom
-
xigris
őstag
válasz RootRulez #6741 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ most 1680x1050-ben játszom a jelenlegi x2 kártya nagyon jól teljesít AVP dx9-ben high felbnontás 16x szűrés és még így is 25 FPS körül van.
Használt kariban gondolkodom mert újra nem igazán lenne kp. Egy 460 1gb erősebb lenne sokkal és kérdés kevesebbet fogyaszt?
Válaszokat előre is köszönöm ja ezelőtt 4870 512mb volt de ez a kari az x2 veri. -
xigris
őstag
válasz RootRulez #6775 üzenetére
Feladtam egy hírdetést 460-ra meglátjuk,de az hogy lehet hogy 3dmark06-on az eredményem 14000 pont körül az előző tulajé 18000 körül volt igaz a procija 3,5ghz-n ment ezek szerint kevés a procim a vga alá
A procim kihajtana egy gtx-460-t?
Vagy esetleg egy 4850x2-höz mit szólsz? -
RootRulez
félisten
-
usr
csendes tag
köszönöm mindenkinek...
www.autouvegezes.com autófóliázás, épületfóliázás, szélvédő csere
-
szaszabee
aktív tag
Köszi urak
Akkor senki nem ért a lovakhoz ? -
aleister
veterán
Sziasztok!
Nem tudok dönteni a GTX460 1GB és a HD6850 között.
Légyszi segítsetek!GTX460 1GB pro:
olcsóbb
jobban tuningolható
kevesebb idle fogyasztásGTX460 1GB kontra:
jóval magasabb load fogyasztás (50!!! watt)HD6850 pro:
kicsivel gyorsabb
alacsony load fogyasztás (gamer gép, feltehetően mindig terhelve lesz a vga)HD6850 kontra:
nem erősebb annyival, amennyivel drágább (kb 5%-kal nagyobb teljesítmény, 15%-kal magasabb ár)Van valakinek tapasztalata bármelyikkel a fentiek közül tuning téren? Kvázi igaz az, hogy a GTX460 jól húzható, a HD6850 meg nem.
Továbbá jelenleg leginkább SE kapható már csak a 460-ból. Ennek a teljesítménye mennyire tér el az alap 460-tól? Csak mert a tesztek az előddel készültek. Én ezek alapján hasonlítottam össze.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
szaszabee
aktív tag
Nemfeltétlen tartom kevésnek Konvertálásnál némelyik tervezö proginál jol jönne a + Játéknál semmi képp Minden játékra megfelelö De mindenképp elérkezetnek látom az idöt fejleszteni Igy kevesebb pénzböl jövök ki mint ha megvárom az "elavulást" Kezd lemenni az ára és a gari is fogy És igy nem is fáj annyira mintha mondjuk 2év mulva kéne kidobnom nagyobb összeget
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz aleister #6784 üzenetére
Szeva!Hogy melyiket választod azt nem tudom,de a normális(nem SE) 1 gb-s Nv kari 46-48 ropi körül van,mint pl. a Palit és a Zotac egyes modelljei(persze van drágább OC változat is) és ennyiért megy a 6850-es kari is pl Giga.Az SE valamivel gyengébb lehet a normál 1gb-s változattól lévén,hogy a 768-as változatot váltja le.E szerint a teszt szerint még a 768-as verziótól is lassabb az SE verzió,bár ez eléggé meglepő számomra
-
Izzé
őstag
válasz szaszabee #6786 üzenetére
Értem tehát a teljesítménye megfelel, csak pár progi miatt jobb lenne a geforce. 480-t már nem vennék, van már ettől erősebb is ugyanazon az áron, pl gtx 580, de az 570 is elég lenne neked, ez hozza kb a 480 teljesítményét, viszont olcsóbb és kicsivel kevesebbet eszik, bár táp ehez is kell.
-
szaszabee
aktív tag
A tápommal nincs gond elörre gondolkodtam ezen a téren 750W Az 580 ra gondoltam De az még elég húzós ráfizetés szinten is És ahogy néztem annyit eszik mint a 2 vga-s 5970
-
Izzé
őstag
válasz szaszabee #6793 üzenetére
Mondjuk az árverseny. Az új gtx-knek még nincs közvetlen konkurenciája. Van az amd-nek egy 5870se, ami lassabb, de olcsóbb mint az 570 és van az 5970, ami picit még gyorsabb az 580-nál, viszont jóval drágább. Gondolom neked sem mindegy mennyiért veszel vga-t.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz aleister #6784 üzenetére
Így nem fogsz tudni dönteni, mert sok érvet és ellenérvet hoztál fel mindkettővel kapcsolatban. Nyilván érzed, hogy mindkettő azonos szinten van a potenciális jelöltek listáján. Ilyenkor azt szoktam javasolni, hogy érdemes leegyszerűsíteni a kérdést. Ha kell a PhysX és a CUDA, akkor a Geforce, ha egyik sem fontos és/vagy esetleg az MLAA-t illetve a fejlettebb multimédiás képességeket jobban szeretnéd, akkor a Radeon.
Az SE az olyan mint a GTX 460 768 MB-os. Alacsonyabb felbontásban alatta is van a teljesítménye.
A tuning az szerencsétől függ. Beleveheted az értékrendedbe, de ha nem hozza azt a szintet a termék, amit szeretnél, akkor csalódni fogsz.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
aleister
veterán
Így van. Tökéletesen egy szinten lévőnek érzem őket. Ráadásul bizonyos oldalakon a radeon, másutt az nvidia kerül ki győztesen a megmérettetésből.
Ezért is kértem Tőletek tanácsot.Még kihagytam a felsorolásból, hogy tudtommal a radeonok min FPS-ei általában alacsonyabbak az így-úgy megírt driverek miatt, bár erre pont a hd6xxx látszik rácáfolni.
Őszintén megvallva semmilyen technológia felé (physX, MLAA, stb) nem húz a szívem...bár most megnéztem pár PhysX videót, és eléggé bejön. Másik oldalról meg úgy tudom, hogy a hd6xxx-ek meg a videólejátszásban tehermentesítik a cpu-t.
Szóval teljesen döntésképtelen vagyok.
Jah, az kimaradt, hogy 1920x1080-as FullHD-ben használnám. Efölött (valami 2500valahányas felbontásban) a radeon tuti jobb vétel lenne, de ki használ ilyen felbontású displayt?
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Öregszem
- Apple notebookok
- További aktív témák...