- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
senior tag
válasz Lord Dragon #5347 üzenetére
Noh? Valaki más esetleg tud erről érdemben nyilatkozni vagy van tapasztalata benne?
Továbbra is érdekel az infó!
Üdv! L.D.
-
Izzé
őstag
válasz Lord Dragon #5402 üzenetére
4 gpu-s rendszert akarsz építeni? Szvsz felejtsd el, inkább vegyél 1, vagy max 2 gpus bika vga-t. Egyébként mennének együtt, de erről több választ kaphatsz az SLI topikban.
-
Tizedes1
aktív tag
Üdv!
7-10.000 forintért PCI express karit, használtan milyet ajánlanátok?
COD 6-ot futtassa 1368x768-ban szinte fullban.2140-es CPU+ eddig 1gb ddr2 ram, még 1gb vagy inkább 2 gb-ot tegyek bele?
jövő héten szerdára kellene, Fehérvár előnyben.
Csöpp gesztus tőled, nagy segítség nekem!
és:
-
Tizedes1
aktív tag
válasz zsole84 #5406 üzenetére
remek... nem 256bitesek
asszem jaó lészen ezIzzé: sajnos , mikor 3 éve összeraktam a gépet, vagy 15:30, akkor sem volt pénz videókarira és most sem nagyon van.
Ramot láttam 1GB 4000-ért , 2GB 6800-ért, 800mhz.
...és még HDD-t is akar , hogy legyen hova menteni a divx-et
szvsz egy 320HDD elég lesz 5500-ft-ért.[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Most szeretnék HD felbontást is jól megjelenítő plazma tv-t vásárolni, és ehhez szeretnék egy olyan modern videókártyát venni ami sokáig kihasználható lesz és kiválóan megjeleníti a HD (Blu-Ray) tartalmakat egy 106 Cm-es tévén.
Jelenleg egy NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB) PCI express kártya van a gépemben.
Játszani nem játszom, úgyhogy főleg a képmegjelenítés minősége lenne a fontos. Nem tudom, kell-e dc 11 -es kártya, hosszú távra lehet, és azt gondolom, hogy ma már az az alap.
Ami fontos lenne, hogy DVI kimenet mellett legyen HDMI kimenete is, és olyan 15-20 K fölé ne menjen árban.
Amibe kéne: Alaplap Gigabyte GA-EP45-UD3R, Proci : Intel Core 2 Duo E8500, 4000 MHz (9.5 x 421) RAM: 2x2 GB OCZ Reaper HPC, WIN 7
Előre is köszönöm a válaszokat.
UI: Nekem mindegy, hogy ATI vagy Nvidia, csak ár/érték arányban jó legyen.[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
Bocs, hogy már volt előttem egy kérdés, de állok fel a géptől és csak este tudok újra belépni, ezért most dobom az én problémámat.
Adott egy Gigabyte GA-945GCM-S2L + C2D E6400 + 2GB 667MHz-n. Milyen ATi kártyát tegyek mellé, hogy a proci (266.6MHz*8=2133MHz) éppen kihajtsa, de fölötte ne legyen, mert számításigényes háttérműveletek is vannak rendesen. Vagyis: mi a max kártya amit javasoltok jó szívvel? (egy megjelenítő!) -
Bodor
veterán
Az egyik fontos kritériumot elfelejtettem: Jelenlegi kártyám is passzív hűtésű, és mivel filmnézéshez kéne, jó lenne ha az új is ilyen lenne (vagy nagyon-nagyon halk) , gondolom ha nem játszom vele akkor nem fog különösebben melegedni ??
-
Bodor
veterán
Ha ezen a linken a specifikációkat olvasod, akkor a hdmi:igen alatt azt írják, hogy HDTV: nem , na most ezt nem értem....kell-e nekem a "hdtv:igen" képességű kártya vagy nem ?
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Ha a procit felrakod 333x8-ra, szerintem egy 4830-ast még be lehet vállalni. 16-17 körül találsz az apróba.
Ha nem lesz tuning, akkor egy 4670-est . 5000-es szériát ne nagyon nézegesd mert a 945-ös lapok nagyon régiek, és az 5000-el vannak kompatibilitási gondok.Alister from Hell
-
sunny84
senior tag
válasz KukkSteve #5400 üzenetére
ok köszi
hááátt az ár a bolti felénél kicsivel kevesebb ,, komám is azért kért pénzt mert 30 köröli pénz kellet volna neki .. én meg kaptam az alkalmon és mondtam egy árat . elfogadtaennyi lehet sárgulni
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
adam0129
csendes tag
császtok!! Erről a kártyáról kinek mi a véleménye?
ASUS nVidia GeForce GTS 450 1GB GDDR5 DirectCU TOP , 41-ezer Ft
GPU Codename GF106
Manufacturing Process 40nm
Transistors 1170 Million
Die Size 238 mm²
Interface PCIe 2.0 x16
Memory 1024Mb GDDR5
SM Count 4
GPU Clock 925Mhz
Memory Clock 1000Mhz
Shader Clock 1850MhzItt egy kép is róla : http://images.pricerunner.com/product/456x305/155439641/ASUS-ENGTS-450-DirectCU-DI-1GD5-GeForce-GTS-450-1GB-GDDR5-PCI-E-2.0-SLI-DVI.jpg
Szerintem elég jó kis kártyának tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz adam0129 #5424 üzenetére
Ettől olcsóbban kapsz 768 megás GTX460-at, ha boltban akarod venni a GTS450-et, a gyári tuningért nem szabad ennyi felárat fizetni, egy alapórajeles Zotac, Gainward vagy Gigabyte sokkal olcsóbb, kb 10 ezerrel, és azok is mennek ennyit. klikk
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy directx 9.0c-t igénylő játék miatt a Win7 pro 64 bit op. rendszeremre a directx 11 helyett directx9 2010 júniusi verzióját telepítettem. Ha veszek egy directx 11-es videokarit a jelenlegi helyére, ez nem fog problémát okozni? Elnézést, ha baromságot kérdeztem. Üdv
-
Turbolada II
őstag
válasz adam0129 #5424 üzenetére
Ennyiért jó kártya!?
Picivel drágábban (5-6K) már HD 6850-est lehet kapni, ami sokkal gyorsabb a GTS450-nél."A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #5422 üzenetére
Egy olcsó C2D sajnos nagyon kevés a HD 48XX szériához. Tapasztalatból mondom. Nálam például teljesen mindegy hogy 1024-es vagy 1280-as felbontásban játszok az fps úgyis ugyanannyi lesz.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
Turbolada II
őstag
Lord Vadernek van igaza. A HD 4830 a legjobb választás az ár/teljesítmény alapján, de ahhoz tényleg meg kell cibálni a procit.
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy (kivéve Prohardver :D). Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik." 1984 "Magyar" Telekom, ja nem csak sima.
-
zsole84
senior tag
válasz Turbolada II #5430 üzenetére
Az előző hsz-nél még azt írtad nem elég...
-
-
zsole84
senior tag
válasz Turbolada II #5432 üzenetére
Nem mai proci az E6400, de azért lehet húzni:[link], szerintem elfér mellette egy 4830.
-
Turbolada II
őstag
válasz zsole84 #5433 üzenetére
Csak az a kérdés hogy 945-ös lappal és DDR2 667-es memóriákkal meddig tudja húzni. 2.8-3Ghz elérése esetén már ki tudja hajtani a proci a vga-t. (nagyjából)
-
Alister71
nagyúr
válasz Turbolada II #5429 üzenetére
Az 1024-es és az 1280-as felbontások LOL-ok, mitől változna az fps?
Egy olcsó C2D elég bőven a HD48xx-as szériához, mert 3GHz környékén bármelyik megy.
Kicsit túlpörögtél nem?lujó55: nem volt jó választás az a 945-ös lap
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #5435 üzenetére
Te pörögtél túl.
És hogy mitől változna az fps?
Gyorsabb procitól, csak ahhoz új alaplap, memória kellene.
Az meg igaz, hogy szinte mindegyik C2D megy 3Ghz-et, csak nem egy 945-ös chipsettel. Például egy P31-es vagy P35-ös lappal nem lenne semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Turbolada II #5436 üzenetére
Ha néha olvasnál is, akkor kivetted volna a szavaimból, hogy én is erre akartam kilyukadni.
Te pörögtél túl.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #5437 üzenetére
Az pörgött túl aki több hangulatjelet használt.
Csak pontosítottam a kilyukadásod.[ Szerkesztve ]
-
Turbolada II
őstag
Hová tűntek a boltokból a HD6850-esek?
-
Alister71
nagyúr
válasz Turbolada II #5439 üzenetére
Megvették?
"Csak pontosítottam a kilyukadásod. " ez szépAz I3 530 jó kis proci, szerintem nem is kellene ronggyá tuningolni hozzá.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #5440 üzenetére
Úgy néz ki igen. Az durva azért, hogy az első szállítmány ilyen gyorsan elfogyott. Én is ilyen vga-t szeretnék egy i3-530-assal, amit természetesen ronggyá tuningolnék.
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #5440 üzenetére
Ez szarkazmus (bunkó humor), az irónia nem illett volna ide.
Tényleg humornak szántam, csak nekem ilyen hülye humorom van.
Úgy látszik 8 évesen regisztráltam.Úgy vagyok vele, ha veszek egy procit azt szeretem annyira kihajtani, amennyire csak lehet. A mostani procim órajelét is 70%-al emeltem meg. Nagyon durva hogy egy HD4850 1.8Ghz-es procival mennyire lassú. Pédául a Left 4 2 olyan 60%-kal fut lassabban.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Turbolada II #5442 üzenetére
Na kezdjük elölről: hol is akadtál el?
Látod azért egy öregedő 8 éves még mindig csókolom-ot köszönhet egy agg 40-esnek.Ja, hogy most egy 2160-asról van szó? Akkor valahol eltévedtem térben és időben
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
válasz Turbolada II #5442 üzenetére
Várjál, most kezdem vágni, hogy az I3, 530-ast is csak szeretnéd. Azt hittem hirtelen, hogy már azzal tolod. A 4850-nek nagyon kevés az 1.8 GHz az tuti, azt tényleg rántani kell, olyan 400x8-ra.
Alister from Hell
-
Turbolada II
őstag
válasz Alister71 #5443 üzenetére
Elölről kezdve.
"Egy olcsó C2D sajnos nagyon kevés a HD 48XX szériához "
Ide kellett volna biggyeszteni hogy alap beállítással, tuning nélkül.Először a konfigodat néztem meg. E8200-assal könnyű.
A tuninggal meg pont 3Ghz körül járok jól, mert ilyen órajelen még emberi feszültségen is stabil a proci.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Turbolada II #5445 üzenetére
Fogjuk rá, nekem 1.1500 volton megy 400x8-on, az E2160-asnak már rengeteg fesz kell ehhez az órajelhez.
Alister from Hell
-
janihunk
senior tag
Sziasztok VGA vásárlás előtt álok és tanácsot kérnék. Innen: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/pcie/ati/listaz.php
Melyik VGA lenne a legjobb maximum 15K ért? Én a 4670 1gb ddr3 és a 4730 512mb ddr5 között vacilálok. Ha számít E7300 as procim van és 2gb ddr2 ram 800mhz, 400w Codegen táp (van vagy 5 éves) Köszönöm a segítséget előre is.Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BMW topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest