- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
dudika10
veterán
Üdv!
Létezik-e manapság olyan videókártya, ami egy HD3850 teljesítményével bír, de mondjuk fele fogyasztással?
Ez a teljesítmény nekem bőven elég, de a fogyasztást szeretném redukálni, és valamiért mindig vonzanak az újabb/modernebb technológiák.
szerk.: amit még kifelejtettem, bár remélem felesleges, hogy a 2 monitor kezelése követelmény (DVI vagy HDMI, nem tudom, hogy DP-ből lehet-e DVI-t varázsolni, ha lehet, az is jó).Ami még fontos volna, hogy passzívat szeretnék. Lehet gyárilag passzív, vagy mondhattok hozzá egy jó passzív hűtést is. Van egy AC S1-em a mostani Radeonon, ha az rámegy, az is tökéletes.
ui.: nem baj az sem, ha picit gyengébb. De ha nosztalgiázni támad kedvem és elindítok valami játékot, akkor azzal "boldoguljon mán el". Csak akkor cserélek, ha érdemes, egyébként nincs semmi bajom a mostanival.
Előre is köszönöm a választ!
Üdv!
Dudika[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Aktív témák
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest