Hirdetés

Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Jim-Y #28560 üzenetére

    nem nagyon reklámozzák, de a fogasztás magasabb lesz (nvnél egy időben a profilokkal bajok is voltak emiatt, túlmelegedtek a kártyák... atinál meg adott esetben nem voltak stabilak az alacsonyabb órajeleken). nvs kártyák egy időben nem vették vissza az órajeleket egyébként (fermi generáció), szóval vásárlás előtt érdemes az adott kártyák topikjába is benézni, hogy mik a tapasztalatok több monitorral. elég kevesen használunk ilyen konfigot, és nem minden tökéletes.

    nálam is ez úgy derült ki, hogy rádugtam. tesztek alapján ugye az idle fogyasztás csak ment le, aztán jött a pofáraesés, hogy idle +50W (a load +100al számoltam).

    szóval ha lenne konkrét típus, akkor menj be a topikba is, hűtő és dualmonitoros tapasztalatok miatt is.

    halkak közül én az 5670/5770 körül néznék körül, bár előbbiek nem túl acélosak. utóbbiak se túlzottan, de cserébe 86Wos tdp elég kevés ahhoz, hogy könnyű legyen jól hűteni. nv oldalon a fermi lefelé nem skálázódott túl jól, atik fogyasztása alul jobb. másik lehetőség a kivárás jan/februárig (7xx0 start), die shrink lesz, szóval a fogyasztás kb feleződni fog. kérdés, hogy az árak hogyan alakulnak.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Aktív témák