Hirdetés
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Szerintetek meg éri plus 30 ezret fizetni 5 col-ér ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Vhiktor
veterán
Szerintem megéri, főleg azt figyelembe véve, hogy sokszor 55 col alatt butítottak a tvk
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
csehe02
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni:
140000ft
Film/sorozat nézés este lefekvéshez 99%ban
50" fér csak be a bútorba, 2.8méterről néznénk
Sötétben, este
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
2en, szemből az ágyból
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Chromecastunk van most, tükrözes tetszik.
Hangfalhoz valamilyen csatlakozó kell
Mindegy
Új
Köszi -
belan
addikt
Meg egy kérdés most olvastam promóciós dolgot azt írja 2024 január 1 tol június 30 vásárolt készülékek ha jól értem . Akkor most él még 5 év vagy már nem ?
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
-
-
belan
addikt
válasz rainman72 #91771 üzenetére
Nem volt kérdés számla számot is be kell írni ha jól tudom vagy azt nem ? Úgy érzem ez jó vétel már csak 5 év garancia miatt is , meg elég ütős a képe is szerintem .sajnos Hisense 55U6KQ nagyon gyenge lett volna képminőségben ehhez a tv hez jó hogy meg gondoltam magam , sokkal szebbek ebbe a színek is . És akkor azt 394 zóna vs 120 azt nem is mondom plus 5 év garancia ! És árban nem sokkal drágább !
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz rainman72 #91773 üzenetére
Jó mert első Mini led tv lesz , egy időben úgy váltogattam a tvket mint más a bugyiját kicsit meg voltam kattanva így vezetem le a feszültséget ! Első 4K tv 55 col hó fehér Samsung volt ívelt ju széria 350 ezeret vettem , utána borultam el ! De oled le nyugtatót 7,8 évig azt néztem 65c9 majdnem 4,5 évig meg volt , 55 b7 oled 2 ev majdnem szóval már öreg vagyok 😂
[ Szerkesztve ]
-
-
belan
addikt
válasz lala666 #91775 üzenetére
Tesomnak is ez van típus van ezt csak élvezni lehet 🤑! Mondjuk ez széria vigyázni kell elég beégös ha nem ésszel használod , nekem beéget 2 oled tv persze azt modjak c2,c3,c4 széria már jobb de sajnos oled beéghet pazar a képi világ tény imádom , persze ha valaki csak sztoris játékokat játszik rajta az jó de ha multi cod vagy valami hasonló több ezer óra ott már fent áll a veszély és én multizok is ! Persze LCD led tv-k nek meg más hibák jöhetnek elő .
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz rainman72 #91777 üzenetére
Hat nekem 12 tv egy év alatt kb oledeket nem számolom mert ott már le áltam nálam csak egy évig tartott ! Lala666 nálam csak egy játékba van 3800 óra 65c9 2x volt panel csere .😂
-
belan
addikt
Amúgy soha nem rendeltem a emag tol mert régen sok volt rájuk a panasz hogy új helyett bontott termeket kaptak stbi . Remelem azóta már változott remelem új tv-t kapok és azt amit rendeltem .
-
RWD
tag
válasz Quadgame94 #91648 üzenetére
Szia! Köszi a tippet. Lehet nagyon noob kérdés, de jelen esetben mit jelent hogy "zárt rendszerű"?
-
Qtya123
őstag
válasz rainman72 #91744 üzenetére
Áhh.... Én pont emiatt az 5 év gari miatt dilemmázok egy egész napja, mielőtt leadnám a rendelést.
A kiválasztott már megvan, TCL C845. A bökkenő az, hogy oké, hogy alza és eMAG esetén 5 év gari lenne, de ott sokkal drágább a 75" mint másik boltokban. 470 körül van több másik boltban, de alzán 600e.... eMAGon meg 505 ezer. Így a plusz gari miatt nem szívesen rendelném meg 35e Ft körüli felárral.Ezzel szemben a 65" az kb a legolcsóbb árban van a többi bolthoz viszonyítva az eMAGnál és az alzánál. Mindkettő áruházban 399e és lényegesen olcsóbb bolt nincs is az Árukeresőn erre a méretre. Így lenne 5 év gari nem felárért, viszont "csak" 65".
Direkt emiatt elballagtam ma az Euronicsba, hogy megnézzek egymás mellett egy 65" és egy 75" tv-t. Hát elég nagy a méretbeli különbség. Viszont ugye kevesebb garim lenne. Ezen vergődök egy napja.
[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
válasz Qtya123 #91793 üzenetére
Ha fontos a méret és c845 akkor emag ! Vagy 65 col , de ennél árnál már 35 ide vagy oda . Én is 10 ezerrel drágábban rendeltem meg c805 mert alzaba 10 olcsóbb volt de mire meg akartam rendelni el fogyott abba méretben , mintha tudnak mikor kell árat emelni . 5 év gari sokat számít főleg ha már ennyi pénzt ki ad a ember ! Vagy be éred a 65-tel vagy 75 vagy ,75c805 ! A beast nak is 75 col kellene .
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Neki a 98" sem lenne elég!
Az a baj, hogy oké hogy csak 35, de már így is az eredetileg kijelölt 400e keret felett járok jócskán.
Még azt lehetne, hogy 75C805 és 5 év gari az alzánál, csak ugye akkor meg lényegében egy 75C845 árában vettem egy gyengébb tv-t.
Kérdés mennyivel gyengébb. Oké, kontrasztot látom az adatlapon, hogy gyengébb, de nem tudom mennyire más a két tv. C805 volt kiállítva, szerintem szép képe volt, főleg egy régebbi tvről érkezve, de nem volt C845 kiállítva, hogy lássam a kettő között a különbséget (ha egyáltalán észrevettem volna). -
belan
addikt
válasz Qtya123 #91795 üzenetére
Nem tudom de 805nek is jó a képe ,c845 2x nagyobb fényerő meg 494 zonas kicsit jobb lesz a kontraszt de magasabb fényerő miatt kell gondolom több kontraszt vagy a több zóna , nem tudom de én 75c805 vennem ! Oled szintű feketeje egyiknek se lesz szóval ha egy tisztességes szintet hoz én már meg elégszek vele , 8 év oledezés után .
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni:
Max. 180.000
Sorozatok, F1, minimális játék
50-55"
Változó, de inkább sötétebb.
Szemből
Smart box-szal lenne használva, azon minden elérhető.
Jack vagy optikai hang kimenet
Mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
Samsung Q60C-t néztem első körben, de utána láttam, hogy sokan ajánlottátok a TCL C645-t Telekomtól 5 év garival. A TCL gyenge hangszórója nem lenne probléma, mert külső hangszórókkal használnám.10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Új, esetleg 2+ év garos használt.
Előre is köszönöm a segítséget!"Life's simple: You make choices and you don't look back."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest