Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz #94529552 #8907 üzenetére

    "Most egy szlovák cég próbál ismeretlen minőségű cuccokból összeszerelt tévéket eladni Sharp névvel, és kínai támogatással, vagyis olcsó alkatrészekből. Ha megbízol benne, te tudod...."

    Ez a cég gyártja a Blaupunkt tévéket is. Egy másik topicban írtam Fater egy olcsó de használható készüléket kért a 15 éves képcsöves tévé kihalása után és a hozzászólásomban is látható készüléket hoztam el neki. Az más tészta hogy végül hozzám került és a hozzászólásban szintén linkelt LG tévém került hozzá, de meglepetésemre azáltalam sem sokat elvárt "kékpont" egész jó kis készülék benyomását hozta.

    Egyrészt a felszereltsége az ami minimum egy 5-ös alát legalább kiérdemel, de a megjelenítéssel sincs összességében probléma. Jó persze a tévéadások (Digi kábelen) nincsenek egy 150-200e forintos 43"-os Neves készülék szintjén, de abszolúte nézhtő. Xbox One konzolon meg nagyonjó az élmény vele. Az eddigi játékok sokkal jobb arcukat mutatják számomra. És mint kiderült, a hazai forgalmazó nem egy hanem két éves garanciát vállal rá.

    Szóval aki olcsón keres használható készüékeakár szülőknek, nagyszülőknek az választhatja ezt a készüléket is.

    mabandi1: LG 43LF510V a korábbi tévém is az volt - penge volt a képe az Input Lag is rendben van és azér a 43" is fain dolog.

    A hangot viszonta tévén keresztül kicsit babra munka lesz kivezetni:


    Esetleg így tudsz hangot kivezetni belőle, de akkor is csak sztereót.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák