- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
Topikgazda
válasz KisnemetPee #46098 üzenetére
150 ezer nem annyira nagy összeg,a HBO GO miatt vagy LG,Samsung vagy egy androidos tv!
Én nem ragaszkodnék foggal-körömmel a VA panelhez,nekem is van sötétebb helységbe IPS,nem gond!
De ha marad a VA panel akkor jóval kevesebb model marad,az amugyse sokból!
Philips VA is ajánlott lenne,de a HBO GO miatt kiesik ebben az ársávban,esetleg kisebb méretben![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Ogre66
kezdő
Asztali géphez és majd ha váltok Ps5-hoz ez a Tv megfelelo?
[link] -
Qttro
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni. Édesanyám régi dobozos tv-je megadta magát, ezért szeretném meglepni egy új tv-vel. Főleg sport (kézilabda) és némi film menne rajta. A max határ 120 ezer Ft. Szeretnék főleg a Samsungnál maradni, de persze bármi szóba jöhet.
Ezt néztem ki, a MM-ban 120 ezer Ft akciózva (150 ezerről). A kérdésem az lenne, hogy nem lőnék-e mellé ezzel a vétellel.
SAMSUNG UE55TU7002KXXH
Köszönöm a segítséget előre is. -
rainman72
Topikgazda
Ez a belépő szint!
Mondjuk az a kevés ami utána van se tud sokkal többet,7102-8002,esetleg a 8502!
De 120ból nem sok mindent találsz 55"-ba,szóval az elég jó akció!
Én inkább próbálnék egy Philipset kicsit drágábban [link]
De ha mindenképp a Samu akkor vedd meg azt![ Szerkesztve ]
-
-
Peddy789
őstag
Sziasztok,
Becsapott a villam, viszlat tap, de a szerelo megnezte, a tv meg jo.Kellene egy uj tap, amit o allitasa szerint a sonytol 40ezeret tud beszerezni. Nekem nagyon kamu szag ez a "sonytl hozok neked occon".
acdp-120e02
Honnan lehet megbizhatoan rendelni? a tv tipusa amugy kdl-42w705b.
En sajnos finnben vagyok, itt hirtelen talaltam 36 euro korul, ez korrektnek es realisnak tunik. Max ezt fogom elpostazni magyarba, de csak lennie kellene valami helyi megoldasnak.kozben siekrult felig megvaalszolnom magamnak: https://services.sony.hu/supportmvc/hu/Contact/Email?cat=lcd-tvs-kdlxxw7xxb-series&cpint=spt-footer_contact
holnap irok nekik emailt vagy felhivom oket[ Szerkesztve ]
-
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Én is segítséget szeretnék kérni... Új TV-t szeretnénk az 55 vagy max a 60 colos kategóriában. A keret teteje a 300, de az már tényleg a teteje. Nagyrészt sima hagyományos tévézésre használnánk néha egy-egy film vagy sorozat. A nappali világos de úgyis csak este használnánk. Meg persze van redőny is . Nagyrészt szemből néznénk. Valamiért a samsung szimpatikus(minden telefonunk samsung, lehet azért ) Ti mit vagy miket ajánlanátok?
-
-
Abanga
csendes tag
Igen a QLED-ek sajnos már nem férnek bele. A sony az VA vagy IPS paneles? Samsung Smart things-en keresztül azt is lehet vezérelni?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Más árkategóriában kell gondolkodnom, mint eddig és segítségetek szeretném kérni, mi ajánlott ebben a kategóriában:
- max 220e
- 65"
- VA-panel
- normális, jó gyári hangzás
- csak Samsung, LG, SonyMit ajánlanátok?
Láttam ezt élőben: LG 65UM7450PLA -nem is volt rossz.
ezekről van tapasztalat?
Sony Bravia KD-65XG7096
Samsung UE65RU7172
Samsung UE65RU7402 -
rainman72
Topikgazda
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Hüség idő hosszabitás miatt a Telekomtól vennék 4k-s tv -t 55" -at.(részletre)
1 PS4Pro(ami talan lecserélünk ujabra.).
1 Media box.
Ezeket használnánk hozzá.
Esetleg tudtok ajánlani tipust? Láttam nincs nagy választék.(TLC C715 nézegettem , de passz a LG,Philips,Samu vonalon.)
Ja és olyan kb 250-270k forintig(a havi dij+részlet)
Köszönöm.Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
rainman72
Topikgazda
válasz MikaVejneGI #46123 üzenetére
TCl C715 egy elég jó tv,kicsi kompromiszummal,a saját topikjában felvílágositanak róla!
IPS vagy VA panel!
A Samsung idei Lcd-i nem valami fényesek sajnos
Philipsekben érdemes gondolkodni,csak az idei modelek még nem kerültek be sajnos,késői megjelenés miatt valszeg!
Viszont ami van és új az jó ár/érték arány 58PUS7505 és nem is drága![ Szerkesztve ]
-
rainman72
Topikgazda
válasz Petibaba46 #45973 üzenetére
Philips 50PUS6704 [link]
Van még belőle,az árukereső nem tom miért nem hozza![ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
válasz MikaVejneGI #46123 üzenetére
270ig belefér a tcl 65c715 is. Ha van hely én inkább azt venném! Nezz be a tcl topikba ha kérdésed van. A kép minőségre nem lesz panaszod még kicsit szoftveresen kell gyúrni a tévét de azok is jönnek folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
MikaVejneGI
aktív tag
válasz Kiskutya #46126 üzenetére
Hali. a 65" nem fér el. 55"-58" van helyem. A jelenlegi helyére csak ezek a méretek mennek.
TLC,Philips ezek maradtak versenyben a TLC felé hajlok.De a Philips sem megvetendő , már 2 órája bújom a netet miattuk , meló meg nem megy..
Köszönöm a válaszokat.[ Szerkesztve ]
Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Kiskutya
veterán
válasz MikaVejneGI #46129 üzenetére
Ha a talp méret számít a tcl-nél lehet állítani a szelességet!
hmm...
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Volt-van egy problémám egy most vásárolt LG tvvel-egy videót csináltam erről.
nem tudom elhinni,hogy egy neves tv gyártó ilyen terméket ad ki a kezéből
Bocsánat de ide nem lehet videót feltolteni[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
sikerült youtube [link]
-
Bobby G.
senior tag
Valaki vásárolt TV-t mostanában a Vodafone-tól? Keddre kértem a szállítást, meg a szabadnapomat is, de a mai napig se híre-se hamva. Értem én, hogy nem rajtuk múlik, de akkor miért kérdezik meg, hogy mikorra szállítsák? Amikor kérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy mennyire biztos a nap, annyit mondtak, hogy nem tudják garantálni, hogy délelőtt vagy délután. Ebből arra következtettem, hogy a napot már igen. Hát nem...!
HellGreg kolléga már lassan 3 hete vár rá, sőt már a részletet is vonják tőle, készülék meg sehol.... -
AL
addikt
válasz espi38 #46134 üzenetére
Szia. Ha tudsz menjél be egy nagyobb áruházba, ahol van ugyanilyen kiállítva és nézd meg az milyen. Így csak találgatni lehet és idegeskedsz. Ha az fix, akkor tudsz reklamálni, ha az is ilyen, akkor sajnos a modern technika drága terméke. Régebben nem égették ilyen silány tervezéssel magukat a gyártók. Ma sajnos minden téren egyre silányabbat gyártanak és nem is szégyenlik magukat. Szerintük ez jó.
Nemrég küldtem vissza egy drága kihúzható kanapét, mert az ágyneműtartó kihúzásakor jött vele az egész. Csúszott a padlón. Az okos tervező 4 műanyag lábat tett alá, így nem feküdt a padlón. Szerintük gumiszőnyeg való alá. Azzal csúfitsam el a szobát. Okos ötlet. Érdekes évtizedekkel ezelőtt ilyen sart nem csináltak. Üdv. -
danger
csendes tag
Sziasztok!
Milyen tv-t ajanlanatok?
- nappal illetve lampanal neznenk leginkabb filmet, teljesen sotetben nem
- van netflix, hbo go es lehetoleg apple tv+ app is
- 150k korul, max 180k
- jatek nem lesz rajta, vodafone boxrol megy a tv
- 49-50 coll lenne az idealis, esetleg ha akkora kulonbseg van panelben akkor 55 coll meg beleferKerestem az arukereson is ( https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/f:kepatlo=3,ar=3/ ), de nem vagyok benne biztos, hogy melyik lenne a legjobb vetel szamomra.
elore is koszi
-
espi38
őstag
Igen ez nekem is eszembe jutott,hogy bemegyek a legközelebbi Euronicsba és ott megtapintom a dolgot.
Nem tudom elhinni,hogy ennyire gagyi terméket gyárt az LG és ilyet ki mer adni a kezei alól.
Egyébként véletlen vettem észre ,ahogy az újjlenyomatot letöröltem a készülékről. -
eldzsodzso
csendes újonc
Sziasztok!
Nagy kérdéssel fordulnék hozzátok, smart tv vásárlás előtt állok, első körben a PHILIPS 65 PUS 7805/12 mellett tettem le a voksom, az ambilight miatt, de sajnos kiderült hogy az új SAPHI nevezetű OS eléggé gagyi és nem igazán léteznek rá appok, így a twich is elérhetetlen. Ez az oka amiért szeretném a véleményeteket kikérni és seígtséget kérni a tökéletes tv megtalálásában.
Durván 300 -at szánnék rá, de az sem baj ha csak 200.
Kaptam most egy fülest egy bizonyos Sony tvről ez nem más mint a Sony KD65XG8096BAEP, azt hallottam hogy a Sonynál a TRILUMINOS nevezetű display egyezik meg az OLED-del, kérdésem ez mennyire igaz, illetve van e valakinek tapasztalata ezzel a tv-vel kapcsolatban megéri e azt a 270 ezer forinitot, amennyiért árulják.
Bármilyen más fajta tv-t ebben az árkategóriában meghalgatok, viszont kérlek titeket indokoljátok is a dolgokat. Mindenképpen 65 colosat szeretnék.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket! -
Kiskutya
veterán
válasz eldzsodzso #46148 üzenetére
Ips paneles a sony tv és köze nincs az oledhez ha esetleg telekomos vagy én tudom neked ajánlani a tcl 65c715-öt. Az va paneles jobb a fekete igaz szemből jó nézni. Androidos tv van minden app rá amit általában használnak az emberek. Qled 10bit kezeli az összes hdr formátumot.
hmm...
-
rainman72
Topikgazda
válasz eldzsodzso #46148 üzenetére
A Saphi nem annyira új azért!
Ha kell az ambilight akkor próbálkozz a 65PUS7304-el vagy az új modellel a 65PUS8505-el!
Ezek androidosok meg lesznek az app.-ok amiket akarsz!
Az XG8096 Sony annyira nem csúcs ha jót akarsz akkor egy 65XF9005-be kell beruházni!
Árak tekintetében keresd az árukereso.hu-t
65"-ba szóba jöhet még
Lg 65UM7450
Hisense 65U8QF
TCL 65C715[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest