- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
-
atirag
őstag
Samsung Ks8000-et érdemes még venni?
-
Corvin0716
tag
válasz Pro Koryak #23542 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat!
Kentaur82: Nem lehet, hogy csak hantázott, hogy rádtukmáljon egy LG-t? Csak mert én pont az ellenkezőjét olvastam. Például ezen a tesztoldalon kifejezetten ajánlják konzolokhoz, meg a sony oldala is azt írja, hogy tökéletes ps4-hez.
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Corvin0716 #23555 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam
( lehet belefutottam egy rafinált kereskedőbe, bár mind az ) mert a Samsungokra is azt mondta, hogy játékra nem ajánlja.
A sony-t is lehúzta, hogy ha sport csatornát akarok nézni, akkor a mozgást nem fogja követni a 7005-ös.
Játékra csak IPS.
A Sony üzletben is azt mondták, hogy a 8005-ben 10 bit panel van a 7005-ben csak 8 bit de megnéztem ezen az összehasonlító oldalon és ugyanaz a panel van mind a kettőben. Szal nem értem.
Ajánlotta hogy a 8005-öst vigyem de hát az 49 méretben ugye + 50 dodo a 7005 meg 190-ből megvan. Kis pénz kis foci
Ez a hétvégén eldől: vagy xe7005 vagy nu7102 vagy mu6402 lesz.[ Szerkesztve ]
-
NomAd_82
aktív tag
válasz Corvin0716 #23557 üzenetére
Haha OK. 7005-öt tervezed?
-
fauv
őstag
válasz kozsy18 #23550 üzenetére
Használd egészséggel ! Én 2 hete vagyok ennek a tulajdonosa / 65-ös méretben / és csak mosolygok azon, hogy ennek a TV nek nincs szép képe csak a VA paneleknek.
Érdekes, hogy ennek a TV nek nem volt tavalyi elődje, ez egy új konstrukció melyet IPS panellel szereltek, de Direct LED-es technológiával, amit én úgy gondolok, ezzel akarták tompítani ennek a panelnek a hátrányait.Szerintem sikerült.
Igazából az győzött meg a legjobban, hogy olyan erős a fényereje és kontrasztja, hogy nem lehet nézni élénk beállítással mert a szemem kiszedi, vissza kell tenni normál vagy másik beállításra. Ami a feketét illeti picit rá kell állítani, ezt nem tagadom, de utána kifejezetten szép.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem regiben kaptam itt ajanlast egy Sony 55' TV re .
Nalam a falon lenne (meg le kell mernem elfer -e egyaltalan, vagy csak 50' legyen inkabb ,ne 55 ).Igy nez ki jelenleg egy 82cm TV vel
Tehat enyhen megdontve ,mert eleg magasan van, egy 50 - 55" mar majdnem a plafonig fel fog erni . A kanape meg eleg alacsony ahonnan nezem ( 35cm )
A Sony TV VA paneles , aminek a betekintesi szoge ugy nem a legjobb , erdemes lenne megis inkabb IPS -es TVt vennem ? -
Pro Koryak
addikt
-
AL
addikt
válasz kozsy18 #23550 üzenetére
Szia! Remélem sok örömet okoz majd, de a biztonság kedvéért ajánlom, hogy + garanciát vegyél hozzá . A menű Nálad nem lassú? Nálam a 8505 nél van, amikor 5 - 7 másodperc is eltellik a menü ( képbeállítás, stb. ) megjelenítésél, máskor meg azonnal reagál. De a kép nagyon szép. Üdv.
-
AL
addikt
-
csibuka85
senior tag
Na tegnap leteszteltem a Samsung QE55Q6F TV-T. Nagyon szép színei vannak ! Nagyon jó nézni rajta filmeket. Kívàló fényerő és kontraszt és még nagyon sok màs. Filmtől is függ hogy milyen mert nem mindegyik egyforma. Rengeteg képi beállítás. Elmosódás csökkentés , kontraszt növelés. Nagyon könnyű a menü kezelés. A Távirànyító Szuper ! Kicsi , nagyon jó kezelni. A WI-Fi egyből csatlakozik. Nagyon jók a youtube videók. Galaxy S7 Edge is egyből csatlakozik. A Filmek : Avatarnak nagyon jó színei vannak és Nagyon éles a kép így 60%-on. 1080p filmeket 70-80% körül konvertál 4K ra. A beépített 2.1 es habgrendszer is nagyon jól szól. A 8 terrás külső winchestert is felismeri kb. 5 másodperces várakozás után. Ma még tesztelgetem , mert tegnap nem sok idő volt rá.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
mzoltan321
csendes tag
Sziasztok,
erről a készülékről tudtok pár jó/rossz szót szólni?
LG 49 SK7900PLATapasztalat?
WEB OS 3.5 mennyire hasít?
Képminőség?Köszi szépen
Zoli
zoli
-
mzoltan321
csendes tag
válasz mzoltan321 #23567 üzenetére
...illetve ez a termék mivel ad többet?
lg 49uk7550mlaa WEB OS 4 mennyivel jobb?
KÖSZI
zoli
-
törölt tag
válasz csibuka85 #23566 üzenetére
Nagyon örülök neki, hogy bejön Neked a tv, de azért még kell még idő a saját beállításokhoz.
Én még az Eco-megoldásnál az Energiatakarékos módot is használom Alacsony értékre állítva (természetesen A környezeti fény érzékelése be van kapcsolva), mert így a Háttérfény a környezethez van automatizálva (és a szemnek is jót tesz). Nem rögtön veszi le a Háttérfényt a környezeti fényviszonyokhoz képest, hanem jó néhány másodperc kell neki, viszont nagyon pontos.
-
csibuka85
senior tag
válasz #20221952 #23569 üzenetére
Igen ezem is van olyan. Csak néha mozgásnál van olyan mintha akadna de az mar a tv hardvere lesz. Ilyen a Q7 ben is meg a Q8 ban is. Media lehatszorol lehet jobb lenne.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
blakey
titán
válasz csibuka85 #23570 üzenetére
Media lehatszorol lehet jobb lenne. - biztos, hogy jobb lenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
s.szesztai
csendes tag
Sziasztok!
Egy Samsung UE55MU6102K (2év garancia) vagy egy LG 55UJ6307 (5év garancia) lenne jobb vétel.
Egymás mellett nem tudom megnézni őket, két különbőző boltban van. Esetleg más jobb vétel ebben a kategóriában?
Az eladó a Samsung UE50MU6102K-t ajánlotta az 55" helyett. Ez miért lehet?
Sony és Panasonic párti vagyok de itteni boltokban nem elérhető.Sanyi
[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
válasz s.szesztai #23573 üzenetére
Szia! Az 50 -es Samu VA panellel szerelt, az 55 -ös vagy IPS, vagy VA csak otthol derül ki, melyik van benne, mert mindkét panellel gyártják. Az LG t nem ismerem . Az is fontos lenne, hogy milyen panelt szeretnél. Az IPS gyengébb fekete, gyengébb kontraszt, de jobb betekintési szög. Filmnézésre a VA kijelző ajánlott. Ha a Samu mellett döntesz akkor sem kell lemondani az 5 év gariról, mert az több üzletben is megvásárolható hozzá. A google keresőbe üssed be a tipusszámokat és sok vélemény, információ előjön. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
s.szesztai
csendes tag
Köszönöm válaszod. Filmnézésre keresek tv-t. Akkor így már érthető miért az 50"-ost ajánlotta inkább.
Ami + hozzá még az eladó elmondása szerint 2 távírányító. Egy hagyományos és egy okos (hangvezérelt) táv.
Eléggé elvesztem a sok tv között azért kértem inkább segítséget a témában. Nekem a típusszámok nem mondanak semmit. -
blakey
titán
válasz s.szesztai #23575 üzenetére
Filmnézésre is jó az IPS csak a gyengébb készülékekben nem mindig olyan jól, a felsőkategóriában az IPS is jó. A VA panel meg olyan szinten tud fakulni 5-10 fok után, hogy már a TV szélén is fakóbbnak látod, mint középen ülve. Nem egyszerű kiválasztani a megfelelő készüléket. Egy a lényeg, ha nem ismered őket akkor csakis személyesen győződj meg arról, hogy megfelel-e vagy sem, azzal meg ne foglalkozz, hogy milyen panel van benne, de ismétlem, csak akkor ha megfelel, ha nem és következetesen gyengébbnek látsz bizonyos típusokat akkor bizony utána nézhetsz, hogy mi lehet az oka, nekem már számos TV-m volt különböző panellel, van amelyiket 1 hétig bírtam, Samsung D6510 és volt amelyikkel 2 évig is elvoltam, többnyire 2-3 évente cserélek.
Hozzáteszem hogy nekem az általad említett 2 készülék gyengének bizonyult, egyiket sem választanám.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csibuka85
senior tag
válasz #20221952 #23572 üzenetére
Nekem a hanggal nincs baj. Mindet làtja meg a feliratot is. Lehet hogy gyenge s vinyó lejátszása vagy nem tudom. Szép folyamatos a kép de olyan mint egy jàtéknàl mintha leesne az FPS a gyors kamera mozdulatnál. Belassul a kèp aztàn újra gyors és így tovàbb. Összekötöm ma PC vel és MPC-HC val lejàtszani. Hátha csak gyengusz a 4 Mag a TV-ben. De ugyanezt Produkàlta a Q7 és Q8 as modell is , ott láttam elöször. Aztán lehet hogy lassú a Winchester. Seaagate Archive 8 Tb 128 mb cache. Csak beletettem egy külső 3,5 házba. Sharkoon Swift Case Pro USB 3.0 ás.
[ Szerkesztve ]
-
csibuka85
senior tag
válasz #20221952 #23578 üzenetére
Ok köszönöm.
-
csibuka85
senior tag
válasz blakey #23571 üzenetére
Bocsi most lattam hogy rosszul irtam csak egy regi galaxy s4 rol irok ami mar lassan megadja magat. Ceges telefon es ezen van csak mobilnet. Nagyon be van mar lassulva. Amugy milyen medialejatszot ajanlanal ? Gondolom legyen 8 magos legalabb es minden formatumot ismerjen.
-
HunChris
senior tag
válasz csibuka85 #23580 üzenetére
Szerintem a képfeldolgozó proci lesz, Samsungon, LG-n is ilyeneket láttam demóban, hogy mintha megakadna milisecundumokra pl: "panned picture". Sony és Panasonicnál folyamatos és nem természetelenes. (nem szappanoperás hatású)
Próbáld meg minimumra leszedni a beállításnál a mozgáskorrekciót és úgy nézd meg.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz csibuka85 #23580 üzenetére
Nem kell 8 magos, jó szoftver kell. Vannak Amlogic boxok (S905X/S905D, S912) LibreELEC-kel/CoreELEC-kel, Apple TV 4K, Zidoo X9s/X10, Dune Amlogic (S905X/S905D) boxai illetve Realtekes (Zidoo) boxai.
(#23581) HunChris
Rosszul beállított interpoláció márkától függetlenül rosszul működhet, minden márkának meg kell találni a megfelelő beállítást és nem lesz gond a mozgásmegjelenítéssel. Sonyn, Panasonicon is lehet rosszul beállítani és akkor ott is lesz röccenés de Samsungon, LG-n, Toshibán is be lehet úgy állítani, hogy nincs gond.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz HunChris #23583 üzenetére
Mindegyik márkától volt TV-m, a megjelenítéssel egyiknél sincs gond ha megfelelően van beállítva. A TV-k beépített lejátszóját meg soha nem használom, ha te vagy bárki más aszerint itéli meg egy TV képét akkor hibás megközelítés. Egyébként mindig kipróbálom de semmilyen röccenés nincs vezetékes kapcsolat esetén, természetesen olyan anyaggal amit az adott eszköz még megfelelően kezel, a legtöbb TV 100-as LAN-nal rendelkezik, a wifi nem médialejátszásra van kihegyezve és a nem megfelelő hálózati beállítás gondot okozhat, de nemcsak TV-n hanem bármi máson is.
-
AL
addikt
válasz s.szesztai #23573 üzenetére
Szia ! Itt találsz néhány véleményt a tévékről : [link]
[link]
Ez egy sokat dicsért hasonló árkategóriájú, nem droidos Sony : [link]
[link]
Mindegyiknél találsz több vevői véleményt és itt egy összehasonlítás is : [link] Az LG nem szerepel itt, mert nem található, ezen az oldalon.
Nézegesd meg a Sonyt, ha árban belefér jobb minőség . Ha valamelyik nem kapható Nálatok egy MM vagy más hasonló netáruházban meg tudod rendelni . Ennek előnye, hogy ha nem tetszik, vagy valami hibát találsz visszaküldheted ( a pontos feltételeket nem ismerem, de az áruház oldalán megtalálható ) . Üdv. -
AL
addikt
válasz s.szesztai #23586 üzenetére
Szia ! Ez nem tudom milyen panel, ezeket találtam róla : [link]
Itt vélemények is vannak, az ára 1 éve még 300 ezer volt : [link]
Ha ezt veszed 16 .- áig 5 ég garancia jár hozzá regisztráció után. Nem láttam még, ezért véleményt nem tudok mondani. Esetleg a Panasonic topickban érdeklődjél, vagy a fenti keresőbe nézd meg. [link]
Ha eladókat kérdezel, mindegyik mást mond ( tisztelet a kivételnek, akik értenek is hozzá ) Az lenne a legjobb, ha a szemed, ízlésed alapján tudnál választani. Az üzleti beállítások egész másak, mint amit otthon fogsz látni, ezért érdemes állítgatni. Üdv. -
mzoltan321
csendes tag
válasz mzoltan321 #23568 üzenetére
Sziasztok
A fent említett LG super uhd kapcsán infó, tapasztalat esetleg?
Köszönömzoli
-
csibuka85
senior tag
válasz blakey #23582 üzenetére
Köszönöm uram akkor próbálkozok a beállításokkal. Érdemes venni a médialejátszót ? Valami fog változni ? Külső Winchestert rá lehet kötni ?
HunChris : Köszönöm megnézem. Az összetett gyors mozgásnál jön elő igen meg pl. ha sétálnak egy filmben vagy futnak , olyan mintha képtörés lenne.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mzoltan321 #23588 üzenetére
Az sima UHD, nekem nem nagyon tetszett, maga a rendszer jó, de a 3.5-ös sem rossz, sebességbeli különbséget nem nagyon éreztem, mindkettő elég gyors volt.
-
blakey
titán
válasz csibuka85 #23589 üzenetére
Szerintem érdemes médialejátszót használni, sokoldalúbb, gyakorlatilag mindent visz. A linkeket olvasd át, legalább az összefoglalót (ahol van), sokmindenre választ kapsz. Én NAS-t használok, sokkal praktkusabb és bármivel elérem.
-
Habell
tag
válasz Habell #23238 üzenetére
Korábban írtam a kép foltosodásáról az LG 55UK6470PLC típusról. A linkelt képeimhez szólok most hozzá ha valaki nem látta volna. Páran hozzászóltatok, többnyire lehúztátok a típust.
Segítőjelleggel gondoltam megosztom a fejleményeket.
Az Lg telefonos ügyfélszolgálatot felhívtam és elmondtam nekik mit tapasztaltam, kaptam segítséget, hogy játsszak a háttérvilágítással meg a fényerővel. A háttérvilágítást valamiért nem tudtam állítani. A fényerőt felnyomtam maxra akkor nem fekete színt adott hanem szürkét és úgy eltűnt a folt. De ezt nem találtam jó megoldásnak, ezért visszahívtam a szervizt és kértem, hogy jöjjenek ki helyszínre és nézzék meg. Amúgy a telefonos szervizes azt mondta, hogy ez a típus direct ledes, nem edge ledes. Az euronicsban azt mondták hogy edge ledes. A leírás szerint meg direct ledes. A helyszíni szervizes szerint ez edge ledes. Én értem félre őket és nem egyről beszélünk vagy senki se tudja milyen ledes ez a tv?
A lényeg, hogy a helyszíni szerviz megállapította, elsőre szinte, hogy kijelző hibás a készülék. Szét lett szerelve, hogy esetleg kijelző csere lesz. A hátlap levétele után kiderült, hogy a kijelző nem eredeti LG hanem valami más... ( ezt a részt nem értettem, hogy most mi is volt, a címkét lefényképezte a szervizes majd azt mondta, hogy ehhez nem is nyúlhat hozzá, ezt nem cseréli, valószínű, hogy készülék csere lesz. ) Kis esélyt lát arra, hogy kap az LG-től kijelzőt ehhez, valószínűbb, hogy csere utalvány lesz az az vehetek ebben az értékben egy másik tv-t. Kérdés most akkor mit vegyek???
Amúgy hiába a sok eladott darab ebből a típusból sehol máshol nem volt hiba... csak nálam ... ? lett volna... ?
Az alig két hetes tv-m másfél hét múlva úgy néz ki nem lesz és vehetek másikat majd... A szervizes szerint maga a típusnak meg ebben az árkategóriában már jónak kellene lennie... ez egy akciós tv volt ami 225ezer volt így akcióban és 2018-as modell. -
Joshi
titán
válasz Habell #23592 üzenetére
LG-ből csak OLED-et, egyébként meg ebben az árban inkább egy Sony XE7005 amíg még kapható.
-
HunChris
senior tag
válasz blakey #23584 üzenetére
Nem értek veled egyet, nekem is van jelenleg is sok tvm. Az igaz hogy a képfeldolgozási beállításokkal összefügg, de én is ezt írtam. Nem sávszélesség gond nála sem, közvetlen vinyó összekötés esetén is ilyen lehet. De egyszerű letesztelni, ugyanazt a videót kell lejátszani kisebb felbontással ill. más forrással valószínűleg kisebb felbontású anyagoknál ill. game módban nem jön elő.Viszont ha képtörésnek látja, akkor generate/refresh sync probléma Átlag felhasználó észre sem veszi, de ezzel én be is fejeztem, mindenki érzékel amit érzékel.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Tapasztalat nélkül írsz ilyeneket, korábban is láttam egyik fórumtársnál jó középkategoriás LCD-t, 65LM620-ast de a felsőkategóriás LCD tv-k teljesen rendben vannak, nagyon jó esti mozizásra is.
-
törölt tag
"A szervizes szerint maga a típusnak meg ebben az árkategóriában már jónak kellene lennie"
Csak, mint a helyzet is mutatja, nem az.
Sajnos, ebben az árkategóriában simán előfordulhat az ilyen, akár többször is egymás után és nem vagyok arról meggyőződve, hogy másik gyártó más típusával jobban fogsz járni. -
blakey
titán
válasz HunChris #23594 üzenetére
Minden készülékemet jól beállítom, aki meg egy TV lejátszójával nézi a filmeket az számíthat hibákra. De mint írtam, a nagyobb márkákkal nincs gond illetve azt is figyelni kell, hogy pl. Samsung esetében nem minden képmódnál inaktív az interpoláció még akkor is ha menüben nincs bekapcsolva, de mindegyik készüléknél van valamilyen trükk, hogy a pulldoen megoldott legyen hiszen a TV-k belső lejátszója nem vált fps-t. Megnéztem teszt gyanánt több filmet is mindegyik TV-m belső lejátszójával és egyik sem hibázott.
-
csibuka85
senior tag
válasz HunChris #23594 üzenetére
Hat a hirtelen kameramozgásnàl jön elő.
Blakey: Sajnos nem tudom az enyémmel mi lehet a gond.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Ezért nem kell hinni senkinek és semminek, ha valami tetszik és megfelel az elvársaidnak akkor vedd meg. Manapság minden márkára igaz, magasabb kategóriás készüléket kell venni ahhoz, hogy az igényesebb anyagok megfelelően jelenjenek meg, mindegy, hogy Sony, Panasonic, Samsung, LG, Philips, Toshiba, Sharp.
Az sem biztos, hogy hibás a készülék és érdekes, hogy a szervizes nincs felkészülve a öanelek eredetéből, tudható, hogy az LG is vesz paneleket és nem csak VA-t, ráadásul amit vesz az általában gyengébb minőségű. A lényeg, hogy visszakapod az árát és kezdhetes előröl a keresgélést, olyat vegyél ami tetszik és csak megtekintés után.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz csibuka85 #23598 üzenetére
Cserélj képmódot és azzal is teszteld, de külső lejátszóval minden gond megoldódik, oldalsó mozgáshibák általában akkor jönnek elő ha valamilyen képjavító bezavar itt akár a Film mód is bezavarhat egy jól beállított interpolációba, mivel most nincs Samsungom így nem tudom a pontos beállításokat, szerintem a Samsung topikban majd tudnak segíteni de az igazi megoldás a külső lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest