- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Én mint felhasználó észre veszem az 50000 és a 60-70 000 IOPS között a különbséget?
Semennyire.
Vagy mennyivel van elmaradva a Samsung-tól vagy a Vertex 3-tól az Agility 3 ténylegesen?
Semennyire.
Én arra vagyok akkor kíváncsi hogy az OCZ Agility 3 is megfelelő lenne
Igen !
(#4677) Kreash: Az egyes hozzászólásban lévők közül nyugodtan válogathatsz.
-
jeni
félisten
-
Pilács
senior tag
Gondoltam megpróbálom... legelőször egy Kingston-t vettem, azóta is szépen teszi a dolgát, és még mindig 100%-os, 1.5 éve. Az OCZ Agility 3 sebességét még minidg tudja, igat 2x annyiba is került még. Az elméleti sebességek megtévesztőek tudnak lenni, ez a tömörítéses dolog meg... nekem többször belassult felére mint a Kingston. Olvasásban meg használatközben semmi különbség. Ez meg, hogy a 3. win telelpítés után megadta magát... (egyik telelpítés sem működött rendesen, de gondolom ezért, mert hibás darab volt az ssd), kifogtam, gondolom ennyi, és a következő darab rendben lesz. Kicsit félve teszem fel rá sql adatbázist, de majd minden nap mentünk...
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Bodor
veterán
Ezt így nem lehet egyértelműen kijelenteni szerintem.
Van olyan laptop, ahol csak ez a megoldás jöhet szóba, ha rendszert kell gyorsítani, és mondjuk kell az optikai meghajtó is.
Igaz, hogy drágább,mint a rendes SSD, de ha jól megnézed a tesztnek azt a részét, ahol a WIN7 használat szempontjából hasonlítják a többihez az mSata SSD-ket, akkor látható, hogy igencsak helytáll egyik-másik. Egyáltalán nem lassabbak.
Én az Adata mSata SSD-jét fogom is ajánlani. -
addikt
Nem is kell nagy szakinak lenni ahhoz, hogy alaplap csere esetén bizony Win újratelepítés kell. Egyszer persze én sem akartam, de akkor garanciában kaptam egy teljesen ugyanolyan lapot, mint ami meghalt. Másik típusnál viszont ez nem fog működni: ha el is indul a rendszer, furcsa működés, kékhalálok, stb. Márpedig új hardvereknél ami hibaforrást lehet, azt ki kell zárni.
Bodor: így pontos, igen.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Bodor
veterán
Tudsz valami konkrétumot is mondani erre a kiforratlanságra?
Mit kell, lehet javítani rajta?Alaplapcsere esetén én is új telepítèst javaslom inkább, ne légy lusta ha arról van szó, hogy egy stabil rendszered legyen hosszú távra tervezve, még akkor se, ha nemrég telepìtetted a mostanit, hidd el megéri !
-
addikt
-
DeFranco
nagyúr
Elvileg 7-essel már meg lehet csinálni, ha lecsupaszítod a HW driverektől a rendszert, aztán cserélsz, és újrarakod a drivereket, de én sem javaslom. Bármilyen hiba felléphet, akkor úgyis az lesz az első, hogy újrarakod, felesleges szittyózni vele.
Mellesleg én már teljesen rátértem az MS termékek használatára, úgy így nem is tart sokáig az újratelepítés, alig kell valamit feltenni. A 7-es már elég komplett, elég kevés dolog van, ami kellene és nincs benne. KB. 10 program, plusz a játékok.
-
őstag
AHCI megvan. Laptopban kábel? Sose láttam kábelt bennük, de valószínüleg az én tudásom kicsi . Egy fix hely van ahova a merevlemezt be lehet csúsztatni.
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
radi8tor
MODERÁTOR
A fő topikban várjuk az ilyen kérdéseket is.
Ez a topik vásárlással kapcsolatban ad tanácsokat!⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- WD RED SA500 SATA 2TB
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest