Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabika1969
aktív tag
Én láttam anno a képeket, brutális volt emlékszem a "hokedlire"!! Csak az arányok miatt...
Pozitív hozzáállást! Az én lakásom most már talán megmarad, mivel forintosítottak,de ki tudja, most meg a lányunkéra gyűjtünk
A Sicario-t még nem, csak belenéztem az elejébe, mivel az Onkyo-m még nincs itthon, a héten már lesz hang...piszkosul unom már a csendet...szívesen venném, ha Emily Blunt hozná vissza az AVR-emet.Üdv Mindenkinek!
-
_Smooth
senior tag
És mihez kezdenél egy Nolan film esetén? (pl. Dark Knight vagy Interstellar)
Nem akarsz maszkolással genyózni, ezért inkább újra sz*psz a vászon felfeszítésével?
Én a helyedben simán kitakarnám a kép felső részét egy black out anyaggal. (Ami nagy ritkán akár le is szedhető, ha pl a fent említettekhez hasonló műsort néznél)# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Palika71
őstag
Engem addig zavart a maszkolás kérdése, ameddig be volt kapcsolva a vetítőn a (igaz, csak alapon) a dinamikus kontraszt. Szélesvásznú filmeknél nagyon zavart, ahogy az alsó és felső sávon változott a fekete.
Ez 16:9-nél nem látszott abszolút.
Aztán kikapcsoltam a dinamikust, így meg már nem zavar, hogy a sávokon a fekete, nem annyira fekete.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest