Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mr.geeZ

    aktív tag

    válasz Csöves #3219 üzenetére

    Vettem, ipaq RX1950-t. Sajnos nekem, mint kicsit powerusernek a memóriája kevés. Sajna a 32 mega RAM, amiből sokat megesz az OS elég kevésnek bizonyul, így kénytelen az ember kínosan ügyelni a telepített programokra, és/vagy memAid-el, és hasonló félmegoldásokkal javítani a helyzeten. Pár program telepítése után annyira belassult, és lefagyogatott, hogy hard resetet csináltam rajta, és kezdtem előlről az egészet.
    Amit sajnálok, hogy most már lehet ugyanennyi pénzért 64 megásat is venni 400Mhzes procival (ez 32/300-as).
    Ami ezen kívűl hiányzik a gépből nekem az egy normális beviteli eszköz. A Stylussal írni elég nehézkes, még a legkülönbözöbb segédprogramokat használva is. Kellene hozzá egy kihajtható billentyűzet, vagy egy mini bill, de ezek itthon alig alig kaphatóak, és elég magas az áruk.
    Egy jó GPS még kellett volna bele, azt is igen nehézkes és drága szerezni hozzá. Persze ez nem naviPDA, nincs benne ilyesmi alapból.
    Ami tetszett viszont, hogy a beépített funkciók mindegyike elég jól használható. A levelező rendszer, ami egy az egyben megfeleltetehető a számítógépes levelezéssel nagyon hasznos. Az egyéb irodai kellékek, pl. jegyzet készítés a stylussal, naptár, teljesen részletes telefonkönyv és Teendők igen jól jönnek a tárgyalások, és programok kavalkádjában.
    Amiért nagyon jó viszont, az a wifi. Elég hasznos tud lenni, mivel ez sok elérési pont van a városban/ országban, és a PDA bármikor nálam lehet, hogy megnézzek valamit a neten, ezért vettem a készüléket elsősorban. Egyelőre a hibái ellenére nem bántam meg, otthon is használom párszor, ha elérhető akarok lenni pl. MSNen, de közben egy másik helységben nézek filmet, a Wlan jól jön.

    Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

Új hozzászólás Aktív témák