- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Szia!
Az általad kívánt dolgok mind a 2-n jól megvalósíthatóak.
A Kaiser-hez nem volt szerencsém, a Diamondhoz viszont igen! Nagyon jó készülék, ROM frissítés csodát tesz, egyedül az akku idő a kérdéses, mert a WiFi eléggé fogyaszt! De ez a probléma is orvosolható 1 nagyobb akksival!
Egyébként a 2 készülék elég erőteljesen különböznek a billentyűzet miatt. Ha neked nem létszükség a billentyűzet akkor a Diamondot javasolnám. A használt áraik is kb. megegyeznek! (kb.5.000-10.000 forint a különbség)Remélem valamit segít!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
bsanya
aktív tag
Sziasztok!
Lehet átugrottatok a kérdésemen, nem tud valaki tanácsot adni a 5971 hsz-ben elhangzottakra?
Kösz
SanyiXiaomi Mi 11i
-
zentus
csendes tag
válasz korpicschess #6001 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azért még a többiek véleményére is kíváncsi vagyok
"A világon 10 fajta ember létezik. Az egyik érti a bináris számokat, a másik nem."
-
bsanya
aktív tag
válasz korpicschess #6003 üzenetére
Szia!
Igen, tudom, hogy jelenleg ez az egyedüli Dual Sim PDA-Telefon, és még teccik is csak valamelyik tesztben nagyon lehúzták. Ez lenne az első PDA-m, nem hiszem, hogy a gyorsaságát keveselném, de mivel nem próbáltam még ki, így lutri, és a 120e az sok pénz a lutriért :-(
Hátha olvas ide valaki, akinek ilyen van, vagy csak nyüstölte egy ideig (mondjuk, hogy tesztet írjon róla :-D), és akkor Ő majd tud nekem segíteni.Köszi
SanyiUi.:
Most a HTC Touch Diamond 2-l szemezek, de 1.: drága, 2.: egy SIM-s csak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11i
-
MODERÁTOR
-
Beantech
tag
hello egy kis segitséget szeretnék kérni, mert már nem igazán tudok dönteni, hogy Nokia 5800-át vagy Samsung omniát vegyek? tudom a nokia elvileg nem is pda de ti mit vennétek? fontos a divx lejátszás és tudtommal abba az omnia jó, viszont a nokia hogy játssza le? valaki azt mondta nem igazán boldogul el velük. melyiket vennétek? kijelző,kezelhetőség,fontos,és a gyorsaság is
-
Tomszy1
tag
Helló, én is felteszem a pofátlan kérdést, hogy milyen telót vegyek... Szóval utánajártam, néztem pár telefont, de összefoglalnám. 40 körül kellene lennie. A lényeg, hogy gyors legyen, mondjuk wifi, gps, kamera legyen benn. Nem kell feltétlen billentyűzet, illetve a tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy kellhet? Mert egy ima érintős teló napjainkban elég formás. Kicsi, vékony, korrekt. Például a HTC Diamondot nézegettem, de tényleg csak a kinézet miatt. Omnia, Lg Gt500, PixOn... Persze használtan 40... gondolom ujonnan ne is álmodjak ennyiért..
Köszi!!
-
duduati
aktív tag
Hali mindenki!
NAvigáció vásárlás előtt állok. Igo 8-at szeretnék futtatni, de igazából nincs semmi tapasztalatom a mostani navigációkról.
Tanyácsot szeretnék kérni hogy mit is érdemes venni mostanság olyan 25-35 közötti áron. PDA-s navik sincsenek kizárva. Annyi lenne csak hogy ne keljen 5 percet egybehylben álni hogy bekalibrálja magát mint a régim.Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv
-
iknight
senior tag
válasz Tomszy1 #6008 üzenetére
Szia
Az szerinetm mindenképpen valami okosabb rendszert vegyél, ha jóltudom a gt500 az zártrendszer, így a gps-vel semmit nem érsz. Omniát 40-t még nemhiszem hogy kapsz használtan sem, de pl egy asus p320 talán nem lehet rosz vétel. Kicsi érintős és minden van benne, bár hardveresen viszonylag szerény, de kompromisszumok mellett jól használható ki gép, és viszonylag fiatal garanciás példányt is tudsz ennyiért venni, és pl autós tartó is a gyári csomag része . De ennyirét lehet találni pl htc kaisert, vagy eten készülékek tömkelegét, az etent egyébként nem ajánlom. Az én személyes véleményem az,h a nem ragaszkodsz az érintő kijelzőhoz, akkor ennyiért kaphatsz egy nokiát amiben van minden, és talán gyorsabb és stabilabb rendszer lesz, mint egy wiszonylag régi winmobil.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
-
Tomszy1
tag
válasz iknight #6011 üzenetére
Szia, vodánál tudnék venni 50-ért újonnan előfizuval omniát. Szted belevágjak? Úgy gondolom, hogy a nagy kijelzője miatt jobban élvezhető mint egy nokia, aminek bár van billje, de mégis kisebb a kijelzője. A vodánál azt írják hogy nincs gps, akkor nem adnak hozzá igot?
Még egy gáz van, hogy a mostani szerződésem vodánál januárban jár le. Vajon ha felhivom őket, és tájékoztatom, hogyha beleegyeznek a vételbe tuti maradok 2-3 évet náluk, de ha nem megy akkor sajnos januártol átmegyek T-hez, akkor megenyhülnek? Azt tudom, hogy sokmindent engedélyezhetnek, ha nekik az jó, vajon ilyet bevállalnának?
Ja és bent az üzletben azt mondták, hogy oktoberben köthetnék újat, csakhogy addigra már nem lesz omniájuk, csak az újabb ami biztos nem 50 lesz
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz Tomszy1 #6008 üzenetére
Ilyen célra én mindenképpen WM-t ajánlanám.
Külső jegyek alapján valóban mutatós a Diamond, de tedd le 10x az asztalra, s az élek már elkezdenek karcolódni - pár hónap után kopni - csúnyácska tud lenni.
H kell-e hardveres qwerty, azt Te döntsd el. Mérlegeld, h mennyit gépelsz rajta. (sms, msn, skype, mail, fórum ,stb.. ) -Ha sokat nyilván jól tud jönni, bár egy egészképernyős virtuál qwerty-vel is el lehet érni hasonló gépelési sebességet.
Ha tudsz 50k-ért Voda-nál Omnia-t vedd meg. Nem fogsz csalódni benne.
Üdv.M
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz Tomszy1 #6012 üzenetére
Nem rémlik, h a Voda valamikor ajándékozott volna IGO-t valamely típusokhoz. T-nél divat ez, pölö a Samsung I780/Omnia modellekhez tuti adtak/nak Kelet Eu-t.
..persze ezektől függetlenül van az Omnia-ban GPS, csak a szoftvert kell megvenni külön.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tomszy1
tag
válasz runner 125 #6014 üzenetére
a másik gondomra nincs valami tapasztalat? ugyanis hiába jo az ár, ha nem tudom megvenni..
én tudok felrakni igo-t a belső memóriára? ha csak illegálisan annak van következménye?
köszi
-
runner 125
nagyúr
válasz Tomszy1 #6015 üzenetére
Pontos választ arra én nem tudok adni, T-nél van előfizetésem, Voda-nál csak feltöltőkártyám van.
..de felhívod a 1270-et, és megkérdezed az ügyfélszolgálatost, ingyé' van.
Használtan akkor is kapni szép állapotú Omnia-t 50k környékén, s akkor még nem nyögöd a havi díját sem.
Minden lehetséges, de a fórumon a warez tiltott.
Üdv.M
-
Tomszy1
tag
válasz runner 125 #6016 üzenetére
Köszi a választ, valóban ha 50ért kifognék egy garisat az jobb lenne, nem kell lekötnöm magam. hol járhatok utána ilyen telepítéses dolgoknak?
-
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, h szerintetek mennyiért tudnám eladni a HP 4700-ás PDA-mat. 128Mb ram, WinMo 6.1 + dokkoló + tartalék aksi + gyári aksi töltő + autós töltő + 1Gb CF + Haicom 406-os BT-GPS vevő
Mielőbbi válaszaitokat előre is köszönnöm.
-
Balu_pí
csendes tag
Sziasztok!
Túl sok féle pda van a világban, így segítségetek kérném.
Egy PDA-t keresek amivel lehet telefonálni, videotelefon nem kell, van wifi gps kékfog, wm-os legyen, az ára újonnan ne nagyon legyen több 100 000-nél, valamint nem lenne fontos de a 3g, touchscreen és a nagy kapacitású aksi is előny lenne. Mit ajánlotok? Jöhet akár több is amik közül válogathatokKöszi...
ui. ne legyen billentyűzete és természetesen örülnék az autofókuszos kamerának de nem lenne fontos[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Balu_pí #6023 üzenetére
Szia!
bocsi, hogy nincs ekezet, de egy htc touch pro 2-rol irok
Ez is nagyon jo' ge'p de mint irtad, billentyu:zet ne'lkulit keresel.
Aja'nlana'm a Diamond 2-t illetve 1-et. Mind2 jo' ge'p, Diamondna'l az akksi ido" a problema's, de arra ott a nagyobb akku!
Az, hogy meilyik lesz gondolom a p'enzta'rcan is mu'lik.Reme'lem segitettem!
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Balu_pí
csendes tag
válasz korpicschess #6024 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget. Sajnos konkrét gyártót se tudok akitől szeretném, nem feltétlen htc-re gondoltam, de nincs vele semmi bajom lehet hogy az lesz a végén...
-
Balu_pí
csendes tag
HTC touch 3g-ről mi a véleményetek?
-
Tommy7
tag
Üdv, azt szeretném tudni, hogy milyen pda-t érdeme venni használtan 25-35 között?
Érdemesebb pda-t venni, mint egy mobilt? most egy N95-öt akarok venni, átlagba annál nagyobbak?<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
minikahona
tag
Helló mindenkinek!
PDA-t szeretnék venni, de nem tudok dönteni. Kettő típus között vacilálok: egy MDA III (HTC Blue Angel) vagy egy mio a702. Az MDA III azért teccik mert nagy a kijelzője és egy Intel PXA263 400 MHz processzor van benne ill. 128 MB RAM. A mio pedig azért mert 3.2-es kamera van benne ill van benne beépített GPS. Az utóbbit a közelbe megtudnám venni szeméylesen, az MDA-t pedig csak póstai úton vagy futáron keresztül tudnám megvenni.
Azt olvastam hogy a mio elég lassú, főleg a processzor miatt. Sokkal több pénzem nem is lenne rám ( a mio 30.000 Ft-ért van). Az a probléma hogy a mio egy használt mobilboltban van és az eladó asztmonta hogy a ceruzán és a töltőn kívül nem ad vele semmit, ezért 30k ft csak. Végülis nem lenne nagy probléma mert mini usb kábelem van, a memkártya meg nem olyan drága. Gondolkodtam egy ASUS P535-ön is de az meg végképp nincs a közelbe így csak az előbbi kettő maradt. Ja az MDA az 26k ft lenne bluetooth GPS-el együtt + minden eredeti tartozék (gyári WMB 2003 van rajta). De az fránya a VGA kamera a bajom.
Lécci írjatok néhány tanácsot.
A válaszokért előre is köszi!! És mégyegyszerWe are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Nokia N78-asomat szeretném lecserélni vmi újabbra. 50k-ig nézelődtem a használt PDA-k között. Samsung Omnia és a HTC Diamond-ot találtam. Ti melyiket ajánlanátok?
-
MODERÁTOR
A Diamond kijelzője szebb (nagyobb felbontású), a gép kisebb, könnyebb, több a RAM.
Az i900 processzora erősebb, a kijelzője nagyobb méretű, kamerában, akkumulátorban erősebb.Xiaomi 13T
-
L@co
aktív tag
válasz Viktor0610 #6031 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam az adatokat én is tudom, arra lettem volna kíváncsi hogy melyiket jobb használni, melyik a gyorsabb, melyik a stabilabb?
-
franc0
őstag
Nem olyan egyszerű ez. Én fél éve használom párhuzamosan a kettőt, és nem tudnék választani.
Ha sokat akarsz rajta filmezni akkor az Omniát vedd. De amúgy nézd meg őket és válassz design és méret alapján szerintem. Élőben, ne képekről.
Mindkettő gyors és stabil, ha a megfelelő ROM-ot teszed rá.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
vbbb
addikt
Üdv!
PDA-t vagy MDA-t szeretnék venni, de nem tudom mire érdemes figyelni a vásárláskor. Külföldön fogom megvenni, így talán olcsóbban fogok hozzájutni...tehát az ár képlékeny.
Amire főképpen szeretném használni az e-book olvasás és wifin-n keresztüli internetezésre, touchscreen és a telefonálás sem lenne hátrány. Esetleg ha tudna navigációs szoftvert futtatni.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Szia!
Az árat azért is volna jó nagyjából megszabni, mivel e célokra jó egy alsó kategóriás, olcsó PDA is.
..nah, de ha nem számít; OmniaII.
Üdv.M
-
vbbb
addikt
válasz runner 125 #6036 üzenetére
Így belegondolva olyan 200-250Ł körüli árat gondolok érdemesnek rá. Az olyan 60e-75e forint...de itt UK-ban olcsóbbak az elektronikai termékek.
Valamelyik online boltban szeretném megrendelni (uk.shopping.com, www.scan.co.uk, www.amazon.com...stb.)
Ha valami normálisabb kijelzővel lenne szerelve (e-book) az nem lenne hátrány. -
vbbb
addikt
válasz runner 125 #6036 üzenetére
Ezekről a véleményed?
HP (Hewlett-Packard) iPAQ 114 Classic PDA
Hewlett Packard iPAQ 214 Enterprise Pocket PC
De ha tudsz valami mást ajánlani azt is szívesen fogadom.
-
runner 125
nagyúr
Az általad linkelt készülékek nagy része csak PDA, nincs bennük SIM hely/telefon funkció.
..illetve az utolsóban GPS sincs. Pedig olvasásra az király választás volna, jó nagy 4"-os VGA kijelzővel. Bár szvsz a sima PDA-k kora lejért. Ezek a készülékek már több éves konstrukciók.
Ahogy fentebb is írtam; Omnia II, vagy Touch HD. Előbbi Amoled kijelzője nagyon penge.
Üdv.M
-
kaller1
veterán
válasz runner 125 #6039 üzenetére
Szerintem sincs túl sok értelme gsm nélküli pda-t venni már és árban sem túl jó...
.::> <::.
-
vbbb
addikt
A telefonálási lehetőség végül is harmadlagos dolog lenne...inkább az olvasáson, wifi-n keresztüli böngészésen és GPS-es képességen lenne a hangsúly. Vagy csak akkor tudja a GPS-es navigálást, ha telefon is? Ezt nem tudom sajna, ezért is kértem a segítséget itt. Az igazság az, hogy függetlenül biztosan nagyon drágán lehetne egy SIM-alkalmas készülékhez jutni és nincs kedvem havi 30Ł-ot leszurkolni egyik szolgáltatónak sem havi szinten.
[ Szerkesztve ]
-
vbbb
addikt
Árban megfelelőnek csak ezt találtam, bár olyan kicsinek tűnik a kijelzőjük...
-
kaller1
veterán
Lehet hogy meglepően hangzik,de én a Nokia N810-et ajánlanám...
.::> <::.
-
_ak_
addikt
válasz kaller1 #6045 üzenetére
Nokia N810 nekem is megfordult a fejemben. Hasonló tudású készüléket tud még esetleg valaki mondani? Első körben csak azért beszéltem le magam róla, mert nem tudom, h mennyire használható ez a linuxra alapuló os. Nem-e jobb egy winmo.-s pda? pl. egy HTC Kaiser?
Mondjuk a telefon része engem sem érdekelne.ahogy olvasgattam navigáló szoft sincs igazán jó rá.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest