- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
az Artemis-ben van GPS, meg az a hanyattegér dolog, viszont asszem a procija lassabb, bár a franc bírja már észben tartani.
engem is idegesít, hogy a következő pda-m már nem SD-t fog kezelni, és nem azért, mert én így akarom... a miniSD még mindig olcsóbb mint a micro.
az A701-est én is sokáig nézegettem tavaly tavasszal, de nagyon sok panasz volt rá, és lespórolták róla a soft gombokat.
amit én következő áldozatnak kinéztem, az Asus P535, neked is bejöheet, ha tusz várni még pár hónapot rá.
ja, a Trinity feketében valami eszméletlen jól néz ki! -
Lala75
csendes tag
válasz rumos14 #3201 üzenetére
Na, igen! Ez az Asus télleg szép! Vajon mikor jelenik meg és mennyiért? Hát 1-2 hónap még belefér, ha eddig megvoltam nélküle
A Trinity egész jó szerintem fehérben is, hát igen, az Artemis a 200-as procijával kicsit gyengusz lett...
nézd meg ezt: http://eten.extra.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=23&Itemid=2
Üdv:Lala -
S.Feri
őstag
Érdemes még napjainkban Hp ipaq 3970-et venni?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Csöves
őstag
Csatlakozom az előtten szólóhoz.
Annál is inkább, mert nem egy mai a cucc.Aquila non captat muscas.
-
Lala75
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek min keresztül érdemes Wi-Fi-n keresztül netezni PDA-val? Wi-Fi-s alaplap vagy router? -
Mac!
aktív tag
Mi a véleményetek az FS Pocket Loox N560-ról? Nekem az olvasottak alapján nagyon bejött, de kiváncsi vagyok, hogy van-e valami, ami miatt mégse ajánljátok.
Illetve azt szeretném még megtudni, hogy érdemes-e várnom a WM 6-os PDA-kra, vagy nem. A kérdés két részből áll, először is jobb-e annyival, hogy megéri az árkülönbözetet, másodszor, hogy a megjelenésük végett csökken majd az N560 ára is, ez vajon mennyire lesz jelentős?
Ha a kérdéseim nagyon lámák, akkor az nem a véletlen műve. Még soha sem volt PDA-m, jelenleg egy E60-as Nokia-t használok, és úgy döntöttem, hogy inkább lecserélem egy butább telóra + egy f@sza PDA-ra.
A segítséget előre is köszi!Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Mac!
aktív tag
válasz Peet210 #3212 üzenetére
Köszi! Átrágtam magam a hsz-eken, és nem olvastam túl sok panaszt, úgyhogy megfelelőnek tűnik. Az is kiderült, hogy az ár csökkenésére nem érdemes várnom 1-2 hónapot sem, mert a megjelenés óta sem változott túlzottan.
Arra viszont még mindig kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz jobb a WM 6-os, és mikorra várhatók az ilyen PDA-k?
A tervezett PDA-mat arra szeretném használni, hogy amennyire csak lehet pótolja a T42-met, ha éppen nincs nálam. A netezés elég fontos, és az olvasottakból kiderült, hogy arra kiválló. A GPS-t nem használnám napi szinten, de mivel nem rövidtávra tervezem a vásárlást, biztosan jól fog jönni számtalan alkalommal.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
mr.geeZ
aktív tag
Royaltek RTW-1000 -t érdemes venni? Vagy Airis T920 GPS? WLAN SD kártyával próbáltátok valamelyiket?
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
OP-ToTo
aktív tag
Na mesterek. Olcsó pda-t akarok venni használtan. Pécsi vagyok és pesten találtam szal pósta rájön a költségekre.
Palm m505 kiválló állapotban 10k [link]
Palm zire 31 nem sokat tudok 18k [link]
Compaq ipaq 3600 gyenge aksival 12k. Új aksi hozzá 6,5 k. [link]
Hát elég sovány infókat adtam meg. Ha a legolcsóbb kell akkor egyértelműen az m505, ha a két drágább közűl választok akkor melyik? Ha valaki ezen infók alapján is tud segíteni akkor azt megköszönöm.
Ja u.í.: Elmagyarázná valaki mi a különbség a ram ésa rom között?Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Artika
aktív tag
Ajánlottak megvételre egy Qtek 2020i-t.
Véleményt szeretnék róla kérni
Nem vagyok túl otthon a témában.Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
mr.geeZ
aktív tag
Valszeg HP iPAQ rx1950 lesz, 50 most az iponban. Kicsit zavar a kevés ram, de majd felteszek 1-2 hacket, meg alternatív browsert használok, ennyi egy Wlanos márkás pdaért mostanság a sztem korrekt ár. GPS vevőt tudtok hozzá ajánlani (kábeles kéne, mert nincs BT)? Igaz, egyelőre megleszek nélküle
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Lala75
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valamilyen jó oldalt, ahonnan lehet letölteni szoftvereket PDA-hoz? (nincs időm órákat keresgélni...)
Vettem egyet és nem vagyok teljesen megelégedve a gyáriakkal...
Köszi! -
-
Lala75
csendes tag
válasz rumos14 #3223 üzenetére
először is olyat, amivel a today képernyőre ikonokat tudok kitenni a sok szöveg helyett, olyant amivel belehet állítani bárminek bármilyen jelző hangot (szerintem siralmas, hogy egy ilyen kategóriájú készüléken nem lehet ezt megtenni), láttam egész jó task progit is mát egyszer, billentyű progi, meg sok hasznos dolgot. Most van először ilyen készülékem, ezért egyenlőre kipróbálnák rajta sokmindet vagy amit javasolnak tapasztaltabbak...
-
rumos14
nagyúr
én is a pocket plus-t ajánlom, mive lazt használom. nagyon haszno smég a pocket breeze nevű progi is. window könyvtárban lévő wav file-t tutira be tudsz állítani csengőhangnak, de a legtöbb pda-n van segédprogram, mely a megfelelő helyre teszi a csengőhangokat.
jó progik még: TCPMP, sorosy dot com szotár, MortPalyer, valami regisztri editor, valami task kezelő (X-re bezárja a progikat), és egy normális bilentyűs progi. -
krebs
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy FS N560-as gépem,és azt szertném megkérdezni tőletek, van e arra lehetőség,hogy a mobiltelefonom hívásait,bluetooth-on keresztül a pda-n kijelezze?Létezik e ilyen progi? Segítségeteket előre is nagyon köszönöm! Sziasztok!
-
Ginew
aktív tag
hali!
Vennem kellene egy pda-t, de az elmult 3000 hozzászolást nemtom mind végigolvasni, szal kéne help. egy fain PDA kellene, gps, gsm, BT, wlan-nal, mindegyik fontos meló miatt, és szeretném 1 cuccban tudni ezeket. a 2 uj glofiish-t néztem, tudásra jó, csak amit irtak, hogy 1ik kiforratlan, másik szar müanyagos.. szal véleményt szeretnék, ki milyen pda-t ajánlana, kinek mi mennyire vált be, és persze azsem mellékes ha jó ár/érték arányu Remélem ide akik járnak, láttak már pár készüléket, és tudnak vmi jót ajánlani.
kösz előreis -
Gergi
senior tag
Szeva!
Én mindenképp a HTC (MDA) gépeit ajánlanám, mivel tapasztalataim alapján azok minősége és támogatottsága a legjobb. A Pdamánia gépadatbázisát lenne érdemes megnézned, ahol lehet szűrni is a PDA-kat tudásuk szerint. [link]
Egyébként szerintem a HTC Artemis (P3300) a Te embered, ha nem zavar a 200MHz-es procija! [link]
[Szerkesztve] -
csibor
addikt
Erről mi a vélemény Typhoon MyGuide 3500?
-
mr.geeZ
aktív tag
Vettem, ipaq RX1950-t. Sajnos nekem, mint kicsit powerusernek a memóriája kevés. Sajna a 32 mega RAM, amiből sokat megesz az OS elég kevésnek bizonyul, így kénytelen az ember kínosan ügyelni a telepített programokra, és/vagy memAid-el, és hasonló félmegoldásokkal javítani a helyzeten. Pár program telepítése után annyira belassult, és lefagyogatott, hogy hard resetet csináltam rajta, és kezdtem előlről az egészet.
Amit sajnálok, hogy most már lehet ugyanennyi pénzért 64 megásat is venni 400Mhzes procival (ez 32/300-as).
Ami ezen kívűl hiányzik a gépből nekem az egy normális beviteli eszköz. A Stylussal írni elég nehézkes, még a legkülönbözöbb segédprogramokat használva is. Kellene hozzá egy kihajtható billentyűzet, vagy egy mini bill, de ezek itthon alig alig kaphatóak, és elég magas az áruk.
Egy jó GPS még kellett volna bele, azt is igen nehézkes és drága szerezni hozzá. Persze ez nem naviPDA, nincs benne ilyesmi alapból.
Ami tetszett viszont, hogy a beépített funkciók mindegyike elég jól használható. A levelező rendszer, ami egy az egyben megfeleltetehető a számítógépes levelezéssel nagyon hasznos. Az egyéb irodai kellékek, pl. jegyzet készítés a stylussal, naptár, teljesen részletes telefonkönyv és Teendők igen jól jönnek a tárgyalások, és programok kavalkádjában.
Amiért nagyon jó viszont, az a wifi. Elég hasznos tud lenni, mivel ez sok elérési pont van a városban/ országban, és a PDA bármikor nálam lehet, hogy megnézzek valamit a neten, ezért vettem a készüléket elsősorban. Egyelőre a hibái ellenére nem bántam meg, otthon is használom párszor, ha elérhető akarok lenni pl. MSNen, de közben egy másik helységben nézek filmet, a Wlan jól jön.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
mr.geeZ
aktív tag
Úgyérted, egyszerűen kiveszem a kártyát, és felszabadul sok memóm? Próbáltam, de pl az spb cucc sokat eszik a memóból így is. Még az Oxios memória felszabadító progiját használom, viszonylag sok sikerrel. Jó lenne valahogy az SD kártyával pótolni a hiányzó RAMot.
Arra viszont nem sikerült rájönnöm, hogy miért nem hajlandó futni a skype és az MSN messenger együtt. Valamiért egy idő után mindenképp kilép az egyik, ha a másikat használnám. Rádásul ilyenkor az MSN pl. online mutat engem, pedig nem fogad üzeneteket.
Általánosan igaz, hogy nem bír 2-3 programot egyszerre futtatni, főleg ha azok memória-igényesek. Fogalmam sincs, miért nem lehet ezt megoldani pl. lapozófileok használatával. Ha már ennyit eszik az OS, igazán belerakhattak volna valami hasonló funkciót. Ami a legidegesítőbb, hogy figyelmeztetés nélkül teszi mindezt. Legalábbk kiírná, hogy választhatok, melyik programot akarom bezárni, de ehelyett bezárja, amit épp talál.
A hasznos/ajánlott program rá még a trancreative magic button, ami egy taskbart, elemtöltöttségjelzőt, és végre egy, a programokat valóban bezáró close buttont rak ki a felső sávra.Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Ginew
aktív tag
köszi a segitségeket, néztem őket, és lehet asus lesz
-
wolverine375
tag
Sziasztok, nemtudom h ez e a 100%-ban megfelelő topik, de PDA-t szeretnék venni, és nemtudom h milyet vegyek, egyszerűen olyan isonyat sokféle van és olyan lehetetlen nevük van amit képtelen vok megjegyezni.
Szal olyan kéne amin megy a WM5, van benne wifi, vagy gsm modul, min 300mhz-es, és nem túl drága. (max 40k, ha wifi és gsm is van benen akkor 60k)
Előre is köszi a segítséget! -
amargo
addikt
válasz wolverine375 #3243 üzenetére
Hi!
[link]
Nem ismerem most az árakat, de 60k ért, gsm és wifi-s újjonan tuti nem kapsz, kivéve, ha nagyon lementek volna az árak
A linken nézegesd a készülékeket. ha kell gsm és wifi, akkor 40k szerintem még ma is nyugottan rádobhatsz. Vagy aprónet.“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Satellite
tag
krebs!
Ugye valami ilyesmire gondoltál? (Lásd: [link] )
Szóval nem csak elméletileg létezik az, amit szeretnél, hanem gyakorlatilag is megvalósították már, - nem is olyan régen és nem is olyan rossz színvonalon.
Itt is tesztelték, [link] és szintén jó véleménnyel voltak róla.
Most már csak az a kérdés, hogy vajon a mostani új és újabb Bluetooth-os gépeken vajon miért nincs rajta a Mio A201-esen már egy éve bemutatott Bluetooth HF Phone program??
(Tegnap épp ez ügyben néztem meg egy új Mio P550-est, ami közismerten mindkét 2,4 GHz-es rádiót tudja, de egy szót sem ejtenek a leírásában erről... ) -
Lara6
csendes tag
Helló Mindenki!
Pár napja kaptam egy MIO H610-es PDA-t.
Sajnos nem sokat konyítok az ilyen kütyükhöz , így nem tudom, hogy mennyire érdemes megtartanom. (Még vissza tudom cseréltetni.)
Hálás lennék, ha valaki ellátna egy-két jó tanáccsal a szerkezettel kapcsolatban.
Előre is köszi! -
krebs
csendes tag
válasz Satellite #3245 üzenetére
Szia Satellite!
Köszönöm a segítségedet,nagyon rendes vagy! Már csak azt lenne jó tudni,hogy ez a program letölthető e valahonnan?Keresgéltem,de még nem bukkantam rá,pedig nagyon szuper lenne! Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséged! Ha tudsz valamit írj légyszi! Kösz!
[Szerkesztve] -
Peet210
őstag
A készülék elsődleges feladata a navigáció.Másodsorban használható mp3 lejátszónak, filmet nézhetsz rajta(és van rajta 1-2 játék is).
Maga a készülék jó paraméterekkel rendelkezik(pl.: jó akksi)
PIM funkció viszont nincs benne.
Ha neked elegendő az a tudás amit a készülék biztosít akkor megtarthatod.Today's record, is tomorrow's motivation
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- ZIDOO médialejátszók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest