- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Hali! Tudnátok ajánlani 150-170ezer között (+/- 3ezer Ft) laptopot?
Kritériumok:
- Hp, Dell, Lenovo, Toshiba, de minimum Asus (Samsung, acer packard bell stb nem)
- 4gb Ram minimum
- minimum 500gb winchesternél
- intel cpu, és dedikált vga ( ati vagy nvidia mind1, csak erősebb legyen egy hd 4000)kb 30 ilyen laptop
- win8 OSIpon-on kb 40 ilyen laptop van, melyiket ajánljátok? Előny a 4mag, de nem feltétel, ha egy i3-as tényleg nagyon megéri a pénzét
KösziHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz AxBattler #36585 üzenetére
A laptop a haveromnak lesz, szóval ezért nem írtam le mindent, de sztem leírtam pár támpontot
1.) 3-4 nap múlva
2.) Írtam, 170 ezer Ft, max 2-3 ezer plussz
3.) Játék (Skyrim, LOL), blogolás, videóvágás casual módon, és photoshop
5.) Minőség egy hajszállal fontosabb )3 év garinak nagyon tudnék örülni, vagy mondjuk egy minőságibb háznak )alu, magnézium)
6.) Jó lenne ssd, nem feltétel
7.) minimum 1366x768, 14-15", és inkább matt, de a fényes kijelző sem kizáró tényező
8.) 3kgnál könnyebb legyen
9.) Win8, nélküle nem érdekel, még ha olcsóbb is külön venni (ne tőlem kérdezd miért)
10.) 4gb minimum, ddr3 persze, és jó lenne optikai megható, tárhely 500gb winchester, ha lenne egy ssd benne az jó lenne, de nem szükséges
11.) HDMI, webkamera, ha lehet macbookos billentyűzet (vmi olyasmire gondol, hogy a billentyűk között legyen hely)
12.) Csak intel cpu, dedikált vgaval (amd vagy nvidia mindegy, de mondjuk egy geforce gt630 szintet üssön meg), és vmi jó márkájú gép legyen (DELL, HP, Toshiba, Lenovo, de legalább egy Asus). Ha i3-as a proci, akkor 155nél ne legyen drágább, akkor már inkább i5-s legyen
13.) ezeket néztem
14.) Csak újKösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz AxBattler #36589 üzenetére
Nem írtam hogy feltétel, alu se szükséges Csak valami normális minőség legyen, a zsanérok 4év utána se hulljanak szarrá, ne recsegjen stb... A skyrim az én 40ezres acer 5740zgmen is megy egy ati 5470-nel mediumon...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz AxBattler #36589 üzenetére
De akkor a listából melyik gépeket ajánlanád?
-
GeryFlash
veterán
válasz Chaser #36595 üzenetére
Persze, 170 ezerért luxus követelmény egy ssd nélküli 1366x768-as gép... ezt ajánlják, ez kb minden kritériumnak megfelel.
melyik számntech üzletben lenne érdemes venni? Gondolom a legolcsóbb helyen, de hátha van vkinek rossz tapasztalata az electro udvarral[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
válasz Chaser #36601 üzenetére
A linkelt toshiba miért nem jó vétel? Van hozzá wion8, dedikált vga, erős cpu, és talán minőségben se olyan gyenge. Mi az, amiért nem ajánlatos? Az aqunál sajna sokat bakiznak (rossz vga-t küldtek haveromnak postán) és az eladók is alulképzettek )legalábbis a Karintyh Frigyes üzletnél).
A szavaidat nem tudom hol forgattam ki, és nem is tudom miért lenne célom, simán a haveromnak segítek laptopot keresni....Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz #91016704 #36604 üzenetére
Haverom ott vette a gépét teljesen korrekt kis bolt
-
-
GeryFlash
veterán
válasz spyduck #36609 üzenetére
Ezek közül vmelyik nem jó? A samsung tőlem is jöhetne, de haverom nagyon gyűlöli a márkát...
HP Pavilion SleekBook 15-b002sh[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Srácok, itt 175 ezer a z580, ugye ezzel nagy baj nincs? Kitart 3évig, és korrekt a minősége, supprotja, anyaghasználata stb?
-
GeryFlash
veterán
-
GeryFlash
veterán
válasz btudos #37109 üzenetére
A dell inspiron 5520-asból nem igen van játékos kiadás 160-ért
-
GeryFlash
veterán
Sziasztok!
Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Kovetkezo 2 hetben.
A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
Maximum 550 ezer Ft.
Felhasználás?
Tanulas, altalanos felhasznalas, sok utazas a keszulekkel.
Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
Full HD (minimum), 60Hz eleg, matt es fenyes is lehet, VA/IPS esetleg OLED.
Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Sokat, igen lenne vonaton is hasznalva.
Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10.
Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?Csak SSD, minimum 512GBm, 16GB memoria.
Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
- dedikalt (tehat nem dongle-s b*szakodos) HDMI
- nagyon csendes legyen a ventije, alapbol jo lenne ha altalanos felahsznalas alatt nem bugna fel de amikro igen akkor se nagyon zavaroan
- max 1,5 kg
- jo minosegu vaz, zsanerok
- noi felhasznalonak lesz, igy Thinkpadek kiesnek a design miatt
- oriasi plussz lenne ha lenne rajta hagyomanyos USB is, de sejtem ez ultrabookoknal mar nagyon ritkaCsak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Csak uj gep most.Igazabol egy olyan gepet keresunk mint a Macbook Air vagy Dell XPS csak HDMi-vel es tobb csatlakozoval. Nem tudom hogy
KosziHi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz fordjee #166699 üzenetére
Szia!
Ksozi szpeen, megneztem, valoban jo (is) lehetne, viszont az alaplapi venti bekapcsolas nagyon kizaro tenyezo a lanynak En most arra jutottam hogy Del Latitude es HP Elitebookok kzoul valamelyik, viszont nem tudom, melyiknek a leghalkabb a hutoje/ huvos a processzora?
-
GeryFlash
veterán
válasz GeryFlash #166700 üzenetére
Esetleg ASUS Zenbookok, bar az ASUS-tol nagyon faozm, az elmult evekben amit toluk ajanlottam azok mind hulladekok voltak, remlem a 400 ezer Ft feletti Zenbook szerianal ezt nem merik eljatszani, nem tudom ezek kozul melyik csendes?
[ASUS Zenbookok]Szerk: Javitva a HP Elitebook
Pano: Igen, ez vilagos, a kerdes melyiknek legkeevsbe es melyiknek kozel nincs hangja alap terheles/IDLE-ben. AMD-s modellek esetleg? 8as Intel szeria hogyan viyonyul a 10-11eshez, leeht erdemesebb lenne a regebbi lassabb Intelest de nem szarra hajtott sorozatot?
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Koszi szepen a tapasztalatokat, vegul Macbook Air lesz es megbaratkozott a dongle gondolataval
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- Fujitsu Amilo L1300 minőségi gyűjtői veterán notebook Intel Montara- GML i852GM
- CLEVO X170KM-G DTR -asztali 10900 upto 5,2Ghz/64G HyperX/RTX 3080 16G/WQHD 240hz/1Tb SSD/Win11 eladó
- Apple Macbook Air M1 8/256 mint az új
- Apple MacBook Pro Retina "Core i5" 2.7 13" 2015 early, 8 GB RAM, 500 GB SSD, MacOS + Windows
- Makulátlan, garanciális Macbook Pro 16 ! M2 Pro chip! Konzolt és apple terméket beszámítok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest