- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
iltirisz #134515 üzenetére
Ez az XPS több boltban is kapható.
-
bennjoe
csendes tag
válasz
iltirisz #130904 üzenetére
A Microsoft Store weblapján olvastam néhány aggasztó felhasználói kritikát a Dell XPS-ekről, pl. XPS 15, illetve XPS 13. Bár az általad említett 9560 5 csillagon áll, de csak 5 értékeléssel... (a többinél kb. 90-ből egyharmada 5 csillag, egyharmada 1 csillag).
Valszeg sok gond a Win 10-zel való együttműködéshez (annak hiányához) köthető, de gyakran emlegetnek alaplap-problémákat, melegedést, képernyővillogást is.
Amúgy pont ebből az okból én tavaly eredetileg (a Yoga helyett) XPS 13 Developer Edition-t néztem, gyárilag telepített Ubuntuval - szó nélkül azonnal törölték a rendelésem... Akkor teljesen elfordultam tőlük.
Még egy személyes tapasztalat: egy ismerősömnél az elmúlt egy évben rendszeresen láttam egy Win 10-es XPS 15"-öt. Legtöbbször, mikor kinyitotta, a Win 10 szomorú szmájlijával mosolygott ránk a kék halál. Azt mondta, rendszeresen előfordul, de "gyakran hordozza és nem vigyáz rá eléggé" - nem tudom, ez mit jelent pontosan.
-
B-Clone
aktív tag
válasz
iltirisz #130904 üzenetére
3 hónapja használok sajátként egy 9560-at. Életem legjobb döntése volt.
Más:
Pont ma jött hozzánk egy E5-os Acer állítólag elég patent hétvégén én is tudok véleményt mondani róla. Az biztos hogy az Acer support szolgáltatása sokat javult az elmúlt időben. Ha a gép is jó mellé akkor még akár ajánlott vétel is lehet. -
Dhampir
félisten
válasz
iltirisz #129586 üzenetére
A kémprogramot ne felejtsd el törölni, mivel a géped is (HP Zbook 17 G3)szerepel a még várhatóan tovább bővülő listán.
Törölni kell a c:\Windows\System32 mappából a MicTray64.exe nevű programot. A törlés előtt valószínűleg le kell állítani a programhoz tartozó folyamatot a CTRL+SHIFT+ESC billentyűkombinációval behozható Feladatkezelő alkalmazásban.
A hír megosztásáért köszönet mrbego fórumtársnak.
-
Khelben
nagyúr
válasz
iltirisz #127669 üzenetére
A HP Magyarország hivatalos magyar garancialevelet kér a szervizelésnél. Ha nem magyar a gép, akkor nem lesz hozzá magyar garancialevél, ergo nem lesz rá garancia sem. Tudom, keringenek történetek, hogy valakinek megjavították a külföldi HP-ját is, de ez a szerviz hivatalos álláspontja, melyet írásba adtak. Én nem kockáztatnék ekkora értékű gépnél. Laptopszalonnál is tudnak szerintem Zbook Studio-t rendelni, mert pár hónapja még láttam az árlistában. De vannak sima Zbookok is 480k-tól.
Az Y520 meg egy belépő szintű műanyagházas gép, munkára tökéletesen alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kuponkunyeráló
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- HP EliteBook 840 G5 512gb SSD. I5 Proci 87%akksi
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest