- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz szundybence #87230 üzenetére
Miért akassz te ilyen harmat gyenge processzorral laptopot venni?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
QwErTy42
addikt
válasz szundybence #87280 üzenetére
Pont a Te linkedben van egy atom proci is három sorral feljebb... Ugyanazt a teljesítményt tudja ez a cerka. Egy hétéves gyengébb core 2 duo processzort is fürgébb nála.
Nem erőltetném, ha nem muszáj.Nem vennék cerkával gépet, mert már most is elavult. 15 wattból egy i3u megerőszakolja ezt a valamit.
[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
félisten
A leggyengébb 6 éves CPU-val van egy szinten.
Ha ilyen hozzáértő vagy akkor felesleges kérdezni, ott a google kidobja milyen gépek vannak ilyen procival.
-
Gergosz2
veterán
Nekem aztán mindegy mire költöd a pénzed de ez gyakorlatilag egy Atom proci amit átneveztek Celeronnak.
Sok sikert kívánok az asztali OS futtatásához egy olyan procin amit nem egy SoC is lenyom. Ha meg ennyire számít a fogyasztás vegyél Core M-es gépet, azok csak 4,5 W-ot disszipálnak.
Szerk:
Azért megnézném melyik proci disszipál 60W-ot ami ezen a szinten van.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tikakukac
titán
60W helyett csak 10W és ugyanaz a teljesítmény? Eddig ezt a sok hülye nem vette észre csak te, gyorsan csapj le az ajánlatra!
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
haypro
senior tag
Istenem... A linkelt képből is látszódik, hogy iszonyatosan gyenge CPU-ról beszélünk. Ha ilyet akarsz venni akkor vegyél, de én az ellenségemnek se ajánlanék ilyen laptopot.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
Tikakukac
titán
válasz szundybence #87315 üzenetére
75k-ért kapsz Win7-es x220-at aztán ingyen tolhatod Win10-el. Ezek a 10-11"-os kényszerhulladékok nem embernek valók. Tudom mert én vettem a családba és az is fos volt. Pedig elviekben értek hozzá, szóval a kínálat legjobbja volt.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz szundybence #87317 üzenetére
Mert az tablet ez meg notebook. Ülj le és csinálj vele bármit 1-2 héten keresztül. Én időnként felülök a szopórollerre és bevállalom, mert reménykedem hátha csak én vagyok hülye hozzá, de sajnos nem. Minden része fos és túl apró, minőség olyan szinten nincs, hogy nem tudok rá kifejezést.
Az általam jónak tartott ajánlat nem új gép. Azt akkor vegyél főleg ilyenben ha durva nagyot akarsz bukni rajta.
-
ivana
Ármester
válasz szundybence #87319 üzenetére
Kicsit kiegészítve Tikakukac szavait, hogy jobban érthető legyen a különbség. Ezek a kicsi izék tablet procival vannak szerelve ami nagyon lassú, ellentétben az üzleti X220-al, ami rendes M-s procival szerelt gép, ami még úgy, hogy két generációval ezelőtti is kb. 3-szor gyorsabb az atom számazékoknál. Nem véletlen, hogy a legkisebb üzleti notik 12"-os méretben kaphatók, ebbe fér bele pont egy normál méretű gombokkal rendelkező billentyűzet.
(#87322) jaja1981 A legkisebb gép ami teljes értékű billentyűzettel van szerelve az a 12"-os üzleti, azok olyan 1.4kg-osak, ez alatt nincs laptop, ha az kell vegyél tabot. A pirosat meg te se gondoltad komolyan.
Van ugye 11"-os macbook air, vagy van ez a fujitsu, ey kivételesen még piros is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kupon kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- HP 250 G8 billentyűzetet keresek
- ASUS TUF Magyar Decemberig Garis Gamer Laptop 144Hz i7 11370H 24GB 1TB SSD RTX 3060 Dobozában
- Packard Bell EasyNote TV11HC Működő laptop Alkatrészáron. Ajándék laptoptáskával.
- Lenovo X240 12,5" FHD IPS érintő kijlező i7 4600u, 8Gb, 256Gb SSD
- MacBook Pro 2019 touchbar 16"
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest