Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz minek?:S #97020 üzenetére

    A GT920M-nek nagyjából semmi értelme, viszont ezt a gépet csak azzal adják. És az IPS kijelző megéri ezt a kompromisszumot. A billentyűzete átlagos a kategórián belül, rövid leütési utakkal, mérsékelt visszajelzéssel, enyhe zörgéssel. Napi 8 óra munka után tuti kipotyognának a gombok, de ha napi 1-2 óra lesz csak rajta, akkor elmegy.
    A leggyengébb pontja a ház, ami műanyag (még ha fémnek is néz ki). Egyrészt kényes, másrészt a mozgó részek nem tartósak (pl. zsanér), harmadrészt kevés védelmet nyújt az alkatrészeknek, pl. a kijelzőnek. És szállítás közben akaratlanul is érik erőhatások a gépet.
    Legközelebb tényleg kezd azzal, hogy kitöltöd az összefoglalót, akkor nem kell a sötétben tapogatóznunk.
    Az asztalit meg azért érdemes megfontolni, mert ugyanannyi pénzből 2-szer, 3-szor erősebb asztalit lehet összerakni, mint notebookot. Ráadásul ott nincs gond, ha nem jön be a billentyűzet, mert veszel másikat. És a cpu-t meg a vga-t is lehet bővíteni. A notebook mindig a kompromisszumról szól.

    (#97023) Domonkos8 : ebben a kategóriában csak az Asus van. N551 vagy G551. Sőt, ahogy elnézem az 500k-s mezőnyt, ott is az N551-et ajánlanám, mert pl. egy 500k-s MSI nem versenytársa, még ha a hardver erősebb is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák