- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz BigBlackDog #14198 üzenetére
Már HP reklamációs osztályának bejelentettem pénteken, gondoltam várok egy hetet utána lépek tovább, na most ugye holnap lesz 1 hete....Utánajártam közbe ennek fogyasztóvédelmes dolognak, állítólag 60 nap után van értelme bejelenteni...
Az meg most ha naponta hívogatom őket semmivel sem leszek előrébb...
Amcsiba kéne írni egy normális levelet, lehet felkeresek valakit aki normálisan megfogalmazza...
Tom1939: Elég lenne nekem az is amit mutattam, használat szempontjából mind1, mert úgyis adom el bármit is kapok, inkább olyan kell amit minél többért tudok eladni...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz B-L-A-C-K #14202 üzenetére
Egyébként én a helyedben a notebookreview fórumain a hp business kategóriánál leírnám a tapasztalataimat. Avagy hogy javítanak egy elitebookot Európában. Az azért jóval nagyobbat ütne. Kit érdekel Magyarország és a prohardver fórum, de a notebookreview az egy kicsit más. A dell precision fórumokban például gyakori vendég egy magas rangú dell-es aki a precision line felelőse...
-
Pocok256
veterán
válasz B-L-A-C-K #14204 üzenetére
Ahogy írtam neked nemrég a tékozlo homár magyar fórumon jelent meg egy acer kritika, hogy sokáig javítottak (vagy valami ilyesmi) rá 2 nappal futár jött az emberhez és hoztak neki egy teljesen ujjat +1 év garit. Hidd el nekem nem szarják le =)
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
szasanyi
félisten
Kivéve, ha hivatalos fórumról van szó, mint pölö az MSI esetében tapasztaltam. Ott van moderátor, házigazda aki ért hozzá és konkrét segítséget nyúlj - ha mással nem, hát pontos infóval az ügyben, hogy az adott problémával hova fordulj. Persze az sem magyar nyelvű, én is kínlódtam vele az angol gyenge ismerete miatt de végül megérte.
-
csikiati81
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap ezt a gépet akartam megvenni: http://www.computerimperium.hu/images/ASUS_K55VD-SX023D.jpg Ti azt mondtátok , hogy nem annyira jó játékra a gyenge videó kártya miatt. Azt tanácsoltátok vegyem meg ezt:http: //www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_G580_B960_GT630.jpg
Ma hívtam a Csávót hogy módosítsa a rendelésemet mire ő azt mondta vegyem meg ezt 8 gb memóriával mert jobb a processzorja: http://www.computerimperium.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Z580_i3-2370_GT630_2GB.jpg Szerintetek nagy a külömbség a 2 proci között mármint az Intel Pentium Dual Core B960 2,2, ghz és az Intel Core i3 2370 m 2,4 ghz között? Választ köszi -
B-L-A-C-K
titán
válasz Pocok256 #14205 üzenetére
Hát nem tudom, lehet az lesz végül hogy mindenhova kiírom akkor, mert most már tényleg kurva ideges vagyok. Most felhívom a HP-t adataimat felveszik, mondják kapcsolják a reklamációs osztályt, foglalt, és lehetőleg délután hívjam majd... Jó hogy nem előre 2 héttel időpontot kell kérnem... Besz@rok...
-
matyiGo
aktív tag
-
Pocok256
veterán
válasz csikiati81 #14207 üzenetére
Processzor igényes alkalmazásoknál 30% többlet van az i3 ban.
Bár ennyi pénzért kaphatsz egy ilyet is
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát ha sok látogatója van a fórumnak nem mindig szarják le. Persze Mo. nem egy nagy piac. De azért nem vagyok biztos hogy az jól esik a cégnek ha az egyik legolvasottabb ami fórumon ezt olvassák a népek akik gép vétel előtt tájékózodnak.
Dell speciel majdnem biztos hogy a notebookreview M6600 fórumán kitört botrány miatt állította le a Chi Mei kijelzők beépítését (Legalábbis az Egyesült Államokban, mert itt Európába azért megtartották csere monitorként is a kis hamisak. Aki kiszúrta mondjuk annak cserélték szó nélkül, mint pl. nálam).
-
Pocok256
veterán
válasz csikiati81 #14213 üzenetére
A dell és lenovo között csak az 1 év garancia különbség van. (dell javára) Kb egy súlycsoportban játszanak.
Ha már ekkora a keret akkor mindenképpen i3-as procival vedd a gépetHODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz csikiati81 #14215 üzenetére
Nincs mit szívesen
-
Jander
senior tag
Sziasztok,
150e Ft körül keresnék 15.6"-os kijelzős notit, irodai felhasználás, hd filmek, minimális photoshop a célirány. Magamtól kb. ilyen ötlettel álltam elő: Samsung NP300E5X-S01HU Silver Blue FD, de minden tanácsot és ötletet megfogadok
Köszi!
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
-
szallersz
csendes tag
Kérlek segítsetek, mert elbizonytalanodtam.
Van két gép amiből választanék, de nem tudom, hogy a kettő közül melyik jobb, illetve melyik márka megbízhatóbb, mert nem 2 évre vennék laptopot.Az egyik: Asus k55vj ( Core i5-3210M, 4GB DDR3 , Geforce GT 635M 2GB)
a másik: Lenovo z580 (I5-3210M, 4GB ddr3, NVIDIA GEFORCE GT630-2GB)Azaz mennyivel ér többet az 635-ös azzal szemben h a másik lenovo?? :/
[ Szerkesztve ]
-
mutyi
senior tag
Egy ismerősnek kellene egy noti. Nincsennek igazán nagy igények, 1-2 tervező program fog rajta futni, de főleg tervek megnyitására lesz és minimális módosítások lesznek maximum,szóval nem kell semmi extra 3D-s munkára gondolni.
Természetesen a szokásos netes és irodai munkák elvégézésre.Olyan 140-160 körüli árban kellene ajánlani 1-2 jó vételt.
-
szallersz
csendes tag
válasz runner 125 #14221 üzenetére
Ezt utána olvasgatásokban már láttam, hogy jobb a lenovo, igazából az dilemma fő tárgya, hogy mennyivel erősebb az asus 635-ös vga-ja a lenovo 630-asával szemben?
-
runner 125
nagyúr
válasz szallersz #14223 üzenetére
A GT635 egy átnevezett GT555, ami nyilván erősebb, mint a 630, amely a GT540 szintúgy átnevezett utódja.
Eddig is tény volt, h az Asus erősebb hardvert ad gyakorlatilag kevesebb pénzért, de az összeszerelés, anyaghasználat, minőség, tartósság, gyenge szervizháttér rovására.Árkategóriát tekintve, nézd még meg ezt a Samsung-ot is. Ezzel is jól járnál.
mutyi
Feletted lévő 3. és 4. hsz.-ban lett linkelve kapásból 3 ajánlott gép pont ebben az árkategóriában.
Vagy a G580 olcsóbban + egy SSD bele.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
szallersz
csendes tag
válasz runner 125 #14224 üzenetére
Még egy kérdésem lenne azzal kapcsolatban, hogy mit is jelent az, hogy átnevezett?
-
Chaser
legenda
Na ezért nem vennék újan csak dellt NBD garral Egyébként írogass bőszen mindenhova, minél több fórum, akár egy logout cikk. Anno egyik tagnak is bejött egy logout cikk gar kapcsán. Ha jól teleköpködtük elküldöd a linket a HP-nak
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
runner 125
nagyúr
válasz szallersz #14225 üzenetére
Marketing és a nagy számok törvénye.
Újabb gépeket már már egy "betanult" típussal nehezebb eladni.
Bezzeg, csont ugyanolyan teljesítménnyel, nagyobb számokkal máris azt gondolja az átlagos vevő, h "dikk ez már újabb, mert nagyobb a szám, vegyük meg eztet"."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
-
runner 125
nagyúr
válasz Chaser #14228 üzenetére
..egyébként nem is értem, h a Dell-nek ez miért éri meg.
Minden egyes hibás gép miatt beültetni a kocsiba egy embert, utaztatni és javíttatni, nem beszélve a cserélt alkatrészek költségéről. Bár, ahogy tudom az új Inspirion-ok egy részét már szervizgarral is kiadják.
Valszeg tanultak belőle."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
GrooveHero
addikt
válasz Pocok256 #14232 üzenetére
A Black Ops a 7-ik rész. A sima Modern Warfare a 4-ik ész, az még sztem menni is fog bőven. Na jó, nem biztos, hogy fullon, de menni fog
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MODERÁTOR
-
kevepapa
aktív tag
Üdv mesterek!
Ultrabookok közül tudnátok javasolni best-buy terméket?
Nyilvánvalóan a legfontosabb jellemzője hogy könnyű legyen, valamint minimum 13".
Belső HDD is jó lenne minél nagyobb.Előre is köszi a választ!
-
Pocok256
veterán
válasz GrooveHero #14234 üzenetére
Huhh köszi le vagyok maradva ilyen téren
Notebookchecknet szerint az a 150 fps lowon lenne meg a 630m nek csak :/HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
bendaniel911
csendes tag
Egy kérdés, sürgős lenne: IdeaPad Y580-nál az i7-es CPU megéri? Egy tesztben azt olvastam, hogy jobban kihajtja a GTX 660M-et, de csak néhány esetben... ez a jelen állás persze.
-
Chaser
legenda
válasz B-L-A-C-K #14231 üzenetére
Én már kezdeném is azt a logout cikket...
runner 125: Kérdésedben a válasz Azért éri meg nekik, mert sokan csak ez miatt veszik a dellt. Gond bármelyik géppel lehet, elmúltak már azok az idők mikor 6-7 évig üzemel egy gép, pláne gond nélkül. De az nagyon nem mind1, mennyi idő alatt hárítják el a hibát. Ha nekem azt mondják, hogy max 1-2 napig maradok gép nélkül és nálam megcsinálják, én azt mondom korrekt. Akinél meg nem így van az bekaphassa'. 100k körüli gépet megvennék normál garral is, de 150k felett már nem szívesen vennék semmit ha nem NBD garos dellről van szó. Lehet 1ébként 3 év garis a gép, nem nagyon érdekel.
1ébként inspironra is lehet venni NBD gart garkiterjesztéssel, pedig az dellnél a legalja. És korántsem elszállt ára van._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csikiati81
csendes tag
Sziasztok.
Holnap kapom meg az új laptopomat. A gond csak az , hogy a boltos csávó 8gb memória helyett 4 - el tudja küldeni. Azt mondta majd később belelehet rakni. A kérdésem az volna, hogy akkor nem ugrik a garancia? -
Chaser
legenda
válasz csikiati81 #14241 üzenetére
A legtöbb gyártónál nem. / Én személy szerint egy gyártótól se tudok, hogy garbővítésnél úszna a gar. Láttam már új lapost asus, samu, dell, toshiba, acer amibe a boltos rakta a + ramot, pedig ő se nyúlhat bele, nem hinném hogy berizikóznák ezzel a gart. /
-
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
válasz csikiati81 #14243 üzenetére
2 sodimm van majdnem mindben, raksz mellé egyet és kész. Kingston, hynix, samu van ált-ban bennük. Ideális esetben mind1 milyen gyártó, csak egyforma elrendezésűek legyenek a modulok. Ritkább esetben finnyás a gép, akkor csak ugyanolyan modullal működik amilyen benne van, de ez ritka. Bevsized egy boltba, belepöckölnek valamit aztán látjátok megy-e v nem.
-
runner 125
nagyúr
válasz csikiati81 #14243 üzenetére
2 hely minimum van már bennük, úgyhogy csak + 4-et kell venned.
Chaser
Hm, lehet van benne valami.
De, őszintén, eddigi tapasztalataim alapján, az egyszerű notebook vásárló rétegnek fingja nincs a garanciális háttérről. 60%-uk azt hiszi, h probléma esetén abba a boltba kell visszavinni, ahol vásárolva lett a gép. A _gyártói garancia_ kifejtése már ezután jön. S, persze ezt követi - mint érv - , h mennyi ideig garis, az NBD gar.-ral meg úgy 10% van tisztában. De, mondom, ezek saját tapasztalatok, szal' ebből kifolyólag nehezen tudom elképzelni, h a Dell csak ezért nyomja így, mert tudja, h a márkájukat választók pont emiatt teszik le mellettük a voksukat.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Pocok256
veterán
válasz runner 125 #14247 üzenetére
Kivéve ha a 4 gigát 2*2 -es párosításába rakták bele mert akkor ...
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs