- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyuss
tag
sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
A jövő hét elején, SÜRGŐS a dolog.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
100 körül gondolkozom (max 120).
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy tanulás szintjén)
Programozás, grafikus munka. Csupán az asztalit egészítené ki, hogy az egyetemen ne kelljen szívni a benti gépekkel.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Maximum alapszintű játékok, nagyon nagyon ritkán, alacsony felbontásban is jó. Pl.: LOL. Azzal is bőven elégedett vagyok ha a HD filmek mennek (720p ha a 768-as a kijelző)
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Utazás közben nem lenne használva. Heti 3 alkalommal hordoznám.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem érdekel mi van rajta alapból, mert mindenképp fedora(linux) lesz rajta.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
mindegy
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
D-sub(VGA) csatlakozó a kivetítő miatt. Csak intel proci és az nvidia CUDA-ját használni kell majd, szóval csak dedikált nvidia kártya jöhet szóba. 4gb ram alá ne menjünk!
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak új.Eddigi ötletek:
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/lenovo/ideapad-100-80qq007uhv-p311165579/#termek-leirashttp://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-e5-532g-c4gd-lin-nx-mz2eu-001-p289973603/#termek-leiras
Láttam, hogy van rengeteg 920m-es 1gigával. Ha már az áruk kb ugyanannyi, miért ne legyen 2? Esetleg egy 840m 2gb? ha mégis játszani szeretnék (esetleg egy előadáson)... Bármilyen tanácsot elfogadok, nem értek a laposokhoz, nagyon rég óta asztali van.
előre is köszönöm! fontos, sürgős!
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Benyuss #109651 üzenetére
Üdv!
Ez így nagyon irreális.
Használt lesz csak ennyiért, a legolcsóbb ajánlott új gép a Fujitsu Lifebook a514. De az grafikai munkára nem jó..... Másik gond hogy a Lenovo-nak a garanciája jelenleg olyan mint a magyar népmesék, hol volt hol nem volt most épp nincs...
Az igényeidnek talán egy
[Dell Latitude E6430]
felelne meg a legjobban NVIDIA® Quadro NVS 5200M VGA-val.
Használt gép ne tántorítson el, nekem is egy használt 2012-es HP laptopom van ebből a boltból és teljesen elégedett vagyok vele. Kapott egy SSD-t, így valósággal repül
szerk:
Az árkeretből még belefér egy garibővítés vagy egy SSD. Hogy a Fedora Linux mennyire megy rajta, az viszont nagyon jó kérdés, én Win-es vagyok... De szerintem a netről össze lehet halászni a komponensekhez a drivereket.[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
klambi
addikt
Szevasztok!
Pár hónapja nézem a piacot és ár/teljesítmény viszonylatban a Lenovo Y700 eddig a befutó.
max ár 320e
vidkari: 960m 2-4gb vagy ennek megfelelő, ebben rugalmas vagyok de teljesítménye az nagyjából = legyen.
ragaszkodnék a ddr4-hez, valamint a 6. sorozatú intel procikhoz i5-i7(kimaradt hogy 15" gép méretben gondolkodom nem szeretem a 17"-t)
MSI ACER kizárva.
Ilyen kritériumokkal ki milyen laptopot választana?
[ Szerkesztve ]
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
-
félisten
-
ivana
Ármester
válasz szabonagyur #109657 üzenetére
Az nagyjából olyan mint ha 50 centi lenne csak nem állna fel
-
laszlobak
tag
válasz Benyuss #109651 üzenetére
Nem mindíg tudok azonosulni adika4444 ajánlásával , de ez esetben +1.
Abban igazad van, ha a belinkelt gépek közül választasz, nem az egyetemi gépekkel fogsz szívni.
- Az Acer, Celeronos procival nem éppen programozásra termett, vedd meg, ha nem zavar, hogy ha 1 adott napszakban végez 1 feladattal.
- A Lenovó 100 alapdolgokra már elég gyors lehet, vedd meg, ha nem zavar, ha a gari időtartam alatt (max. 2 év) néhányszor pár hónapra nem lesz géped.(Azután meg egyáltalán nem.)További "ötleteim" - Új gép vásárlására:( Igazad van, 100e jó magyar Ft-ért ne mán ne Te legyél az első, aki mellé fingik)
- ASUS X554LJ-XO059D - minőségben pocsékabb, mint a fent említett 2 gép, (annyira, hogy minőségben a béka segge Himalája), viszont a "hardver" erőssége megfelelhet neked, alig drágább, mint a fenti Acer, és ha mázlid van, 1 éven túl is kihúzhatja.
- "Esetleg egy 840m 2gb? ha mégis játszani szeretnék (esetleg egy előadáson)..." - Miért ne? De akkor már miért ne legyen GT 940M-es? - Itt van egy hasonlóan "minőségi és dizájnos" Asus. - Jahh, hogy ez már majdnem 135k? - Jahh kérem, a "minőséget" meg kell fizetni!
[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
klambi
addikt
válasz adika4444 #109656 üzenetére
Szia,
A garanciát nem ismerem mondjuk annyit láttam hogy boltonként változó 2-3 év van rá, de a működéséről nincs infóm. Pont néztem a g552-t de vegyesek a visszajelzések, valamit ha jól olvastam akkor van 1 műanyag verziós és egy alu. a hűtéséről csak egy videóban hallottam hogy 1 ventis??? est nem tudom biztosra.
Konkrétumokban miért ajánlottad ezeket?
-
klambi
addikt
válasz Khelben #109659 üzenetére
Hello,
A dell-en megakadt a szemem eléggé jó lett, de a DDR3-nál nekem elásta magát. A 6 éves envy-mben is ddr3-van 1333-mon akkor egy most vett laposban amit szintén 3-5 évig használnék szeretnék ddr4-et.
Miben veri a lenovot ez a kettő?
A lenovot lőben már láttam fogtam igaz az i5 és 2gb-s vidkarival de 16G ram került bele és igen csak komolynak tűnt. Láttam videót a Dell és a Lenovoról ott a srác kicsit a Dell felé hajlott. Ha ddr-es lenne a dell akkor az lenne.Kicsit bővebben kitudnád fejteni, hogy te miért ezeket választanád?
-
Tikakukac
titán
válasz klambi #109661 üzenetére
GL552 az műanyag.
Egy ventis ja. Und? Mint a srác aki bizonygatta, hogy adjam el a proci hűtőmet 15k-ért féláron neki, mert Zalmant kap 3 ventivel ennyiért enyémen egy sincs. Azt kéne felfogni, hogy rakhatsz te 30 ventit is egy bordára ha az nem bír több hőt kihúzni kuka. Legtöbbször pedig kuka.
A dell-en megakadt a szemem eléggé jó lett, de a DDR3-nál nekem elásta magát. A 6 éves envy-mben is ddr3-van 1333-mon akkor egy most vett laposban amit szintén 3-5 évig használnék szeretnék ddr4-et.
Azon kívül, hogy látod a számokat technikai oldalról is van indokod, vagy beütött a remek marketing? Ne engedd a csábítást, igen remek amikor neked nagyobb számos akármid van, csak ha éppen max a sör felett jó mondani mert gyakorlati haszna nincs, akkor na.
és igen csak komolynak tűnt
Nem nyekereg, mint az y50. Hát ennyire komoly. Kijelzőnél sikkantottam fel, aztán megnyugodtam, hogy valószínűleg ezt is remek lesz garizni.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
klambi
addikt
válasz Tikakukac #109663 üzenetére
látom kedveled a kuka szót
Tisztában vagyok a hőelvezetéssel anno azért választottam a mostani laptopomat mert a 2 oldalán 2 külön bordán van a proci és a video chip hűtése, tökéletesen hűt a mai napig.
Nem tudom mennyire melegedne fel az asus full terhelésen.
(valamint ha lehajtva lenne az asztalon 2 monitorral)"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
klambi
addikt
válasz Tikakukac #109663 üzenetére
oké elfogadom a ram kérdést, mutass konkrét számokat (tesztet) ahol látható a ddr3l 1600as valalmint a ddr4 2400as közötti különbség.
ok meggyőzhető vagyok:
"clock for clock, DDR3 is faster due to lower latencies, but DDR4 can scale farther. In this case, DDR3-2133 is definitely going to give you better performance. It's not quite mainstream yet, and Haswell-E processors' memory controllers can't scale as far as the memory can just yet, so I don't consider DDR4 worth it quite yet, but it will be. You don't see any DDR3-3600 around, do you? DDR4 will reach up to 3600, and probably faster, within the next couple years."
Jelenleg ha kezeli a 2133-t vagy nagyobbat akkor OK, nem ragaszkodom a ddr4-hez úgy sem szerelgetném cseréletném benne a ramot évetne.
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
-
klambi
addikt
válasz QwErTy42 #109668 üzenetére
nem erről van szó véleményeteket kértem, meg is kaptam ész érvekkel, jogos volt ott a pont.
Ennyi pénzt költök akkor érdekel más ember véleménye meglehet, hogy többet látott vagy tud a fent említett laptopokról. Ja amúgy köszönöm az eddigieket!!Őszintén bejött a lenovo teljesítménye de a külső nem tetszett. A Dell pl nekem tetszik nincs olyan "baszott nagy" kávája
[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
-
törölt tag
Akku-idő kérdés:
Acer Aspire E5-572G-73HH Intel® Core™ i7-4712MQ, 6 cellás Li-ion, Whr: ?? (nem találtam), 120GB SSD
Vagy
Asus P2520LJ Intel® Core™ i5-5200U, 4 cellás Li-ion, 37 Whr, 120GB SSD
A kérdés: Normál használat közben, multi-tasking, filmezés, böngészés melyik aksi bírja tovább? -
Tikakukac
titán
válasz #39028480 #109676 üzenetére
Nyilván utóbbi, MQ-HQ procis gépek böngészéssel 3 óra alatt csutka. Tudom, mert N551 i7-el kerek 3 órát bírt, plafon 50% fényerő, 1 youtube zene 360p-n háttérben és 1 wordpress oldal. És ez 100%-os akksinál régebbieknél még kevesebb.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Hp Elitebook 8570p(Core i7 3720QM, radeon 7570m) laptopot szeretnék venni, CAD tervezés, szimuláció, néha rendrelés céljából.
Kérdéseim a következők lennének:
- Tényleg rendelkezik a laptop billentyűzet világítással? Hirdetésben írták de interneten semmit sem találtam
róla.
- Ati Radeon 7570M VGA val szerelt változatról van szó, tisztába vagyok vele hogy nem egy túl erős kártya de túl sok információt nem találok róla, körülbelül teljesítményileg hova tehető? (630m stb.)
- Milyen SSD-t ajánlatok hogy vegyek bele? (samsung 850evo -ra gondoltam) SATA 3 csatlakozás jó hozzá?
- Átszeretném rakni a hddt (9,5mm es) de a DVD olvasó 12,7mm es, ebben az esetben a 9,5 mm-es caddyt kell vennem?
- Főleg azért veszem a laptopot hogy nagyobb összeállítások jobban forgathatóak legyenek, rendérélesek gyorsabbak legyenek (régi hd 4000, i5 3210m, v300 ssd) jó választás ez a notebookok hozzá? Észrevehető lesz a különbség?(nem sokat fizetek rá a régi laptopomra ezért is szeretnék váltani) -
dugo_
veterán
válasz Toncsiii93 #109678 üzenetére
12,7mm-es caddy kell, a lemezmeghajtó magassága határozza meg. A hdd meg az alján csücsül, felette marad hely még, de rögzítve van, mozogni nem fog.
-
törölt tag
válasz Tikakukac #109677 üzenetére
Amúgy ez az MQs processzor van kb 2x olyan gyors mint a másik? , játékoknál pl Gta V, Assassins Creed IV mediumon elbírja az i5-5200Us processzor is ? (gépek: http://www.pcgarage.ro/compara/1084509,1146478)
És még egy kérdés ha lehet:ez az Asus többet tart(hat) -élettartam- mint az Acer ? (mármint ez az Asus business kategóriába tartozik, strapa bíróbb- jól mondom? ) -
klambi
addikt
Az lenne még a kérdésem bár ez már nem feltétlen ehhez a témához szól, hogy a Lenovo Y700ban és a Dell Inspiron 7559-ben is i7 6700HQ és i5 6500HQ proci van. A kérdés az lenne, hogy az i5-ös proci kitudja-e használni a DDR4 2400mhz-s ramot vagy a DDR2133-as ramot?
-
Tikakukac
titán
válasz #39028480 #109680 üzenetére
Nem lesz 2* gyorsabb, nem gyenge VGA limited lesz. AC-nál meg mindenféle limited lesz, mert az sokkal erősebb asztalikon is szenved.
Asusból én néztem az újabb elméletileg biznisz gépeket. Próbálkozásnak nem rossz, de azért na, nem az ő terepük, inkább csak mosolyogtam rajtuk.
klambi: Biztos ki tudja használni, nem tudom mire gondolsz. Nem a ram sebessége fog téged korlátozni a tevékenykedésben. Sajnos mire odáig eljutsz, hogy RAM limit, addigra bőven más dolgokkal nézel szemben. Mondjuk legyen megírva az a progi/játék amit használsz. Általában ez az első bukó. Aztán proci meg háttértár játéknál VGA. Na ha ezekből fullosan vagy akkor jön a RAM. Irgalmatlan OC-s asztali moduljaim vannak, játékban tudod mit nyertem +800MHz-el? 2fps-t. Megérte. Nagyon.
-
-
V.István
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm a sok tippet és tanácsot!
Így sikerült megvennem egy ASUS G551JW CN215D gépet és maximálisan oké minden eddig. A Witcher 3 max felbontásban minden über beállítással tökéletesen fut A gtx960 4gb ddr5 -el tökéletesen teszi a dolgát
Az I7 sem melegszik.
Szóval tényleg köszi a tippeket !Ha pedig valaki ebben az árfekvésben keresgél , akkor csak ajánlani tudom én is
-
Bubee82
őstag
Sziasztok,
Megérett a cserére az Acer Aspire 7740G (Specifikációja: Core i7 620M, Radeon HD5650, 17.3" HD+, 6 GB RAM, 250 GB HDD, DVD).
Az utódja szeretném ha valami ilyesmi lenne:
1. 3-4 hónap
2. 300 ezer körül
3. Irodai, internet és játék néha (Diablo 3)
4. A lehető legjobb legyen
5. 15.6" Full HD 16:9, panelt rátok bízom
6. Sokat, jó lenne valami vékonyabb és jó akksi idővel
7. Windows
8. 250 GB SSD, 6-10 GB RAM, Blu-Ray (bár utóbbi nem fontos)
9. HDMI, jó kamera és mikrofon
10. Angliában vagyok, szóval ez nem releváns
+1: összerakás minősége legyen jó[ Szerkesztve ]
-
klambi
addikt
válasz Tikakukac #109682 üzenetére
szebbé tetted a napom, ok köszönöm!
Csak azért kérdeztem mert akkor szerintem a DELL lesz, 1TB hdd és 250-es m2-es ssd valamint ahogy nézem sajnos 16G ramnál nem lehet többet beletenni szóval 16G DDRL3 ram. Nagyjából ez lesz.Köszönöm ismét, hogy fárasztó kérdéseimre válaszoltál de tényleg!
-
félisten
válasz klambi #109690 üzenetére
16GB-től több mihez kell? Komolyan nem értem ezeket az igényeket... asztali gépek esetében sem könnyű túllépni, notinál még annyira sem. Ha sokáig akarsz nagy felbontáson játszani 2 év múlva úgyis dobod a gépet, majd akkor gondolkozz több RAM-ban, bár tippre felesleges lesz.
-
klambi
addikt
válasz szabonagyur #109691 üzenetére
indítok 3 virtuális gépet és már is ott vagyunk hogy hoho
-
félisten
-
troviko
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot, véleményt kérnék (újra)!
Ha valaki emlékszik, a napokban kértem tippet, hogy Asus K401LB-vel mi a helyzet. Közben végigjártam, hívtam az összes boltot, nincs, majd lesz, talán.
Ezt a részét fel is adtam a dolognak. Helyette most nyílt két lehetőség.
Vagy egy Asus UX305 ultrabook, vagy egy Surface 3 (sima, ne ma Pro) billentyűzet nélkül (az már nem fér bele a költségvetésbe).Mind a két gép Full HD-s, IPS, 128 GB tárhely, 4 GB RAM, csak a Surface az Atom X7, az Asus ultrabook pedig Core M3.
Ezekről mi a véleményetek?? Ki melyiket venné?
Alapvetően talán a tabletet többet használnám a mindennapokban, viszont gyengébb, és nem vált ki egy notit, főleg billentyűzet nélkül.
Az ultrabook-on viszont nem lehet normálisan képregényt olvasni, emiatt kevesebbet használnám, viszont akkor nyilván produktívabb.Tudom, bonyolult vagyok, mégis kíváncsi vagyok a véleményetekre!
https://www.oldtech.hu/
-
Dani82
senior tag
Segitsetek kerlek, anyukamnak szulinapjara szeretnek venni egy laptopot.
Egy teljesen egyszeru laptopot szeretnek, amin netezik, ebookot olvas, esetleg videot nez, szoval kb semmi eros hardverre nincs szukseg. inkabb az ar a lenyeg, a leheto legolcsobb, de azert ezek a funkciok mukodjenek rendesen -
edison14
újonc
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és nagyon nehezen jutok dűlőre. Sokat olvastam az utóbbi pár napban, de hol dícsérnek valamit hol pedig lemondják. Ezért fordulok hozzátok, hátha tudtok segíteni a döntésben.
1. A vásárlás a jövő hét folyamán történne meg, legkésőbb a hónap végéig szeretnék gépet venni, de sajnos semmilyen üzlet nincs a közelben ahol meg tudnám tapogatni a gépet ezért online rendelés lesz és kiderül jó lett e a választás.
2. A gépre szánt összeg max. 200 000Ft
3. Fő felhasználása a gépnek általános lesz, tehát filmezés, netezés, e-mail, zenehallgatás, de ezek mellett áramköri lapokat tervezek valamint mikrovezérlő programozásra is használnám. Néha játszom a World of tanks-al de elég nekem a legkisebb grafikai beállítás, tehát az integrált grafikus kártyával szerelt gépek előnyben vannak.
4. A kijelző mérete 13.3-as legyen, Mindenképpen antireflex vagy matt. Szerintem a felbontás nem túl fontos, a sima HD ready is elég lenne. Persze ha jobb az nem gond.
6. Sokat utazok repülőgéppel és szinte egész évben szállodában élek ezért fontos a hordozhatóság és a tartósság.
7. OP rendszer windows 10, de ha anélkül van az sem gond. Sőt nélküle olcsóbb tehát az lenne a legjobb.
8. Tárhely az mindegy mert úgyis a saját 500GB-os SSD-met rakom bele, esetleg ha van benne M.2 vagy mSATA az sem hátrány.
9. Semmi különleges nem kell, webkamera, hdmi, USB3.0, USB2.0
10. Mindenképpen új gépet szeretnék, fő a megbízhatóság, mert ha külföldön vagyok 3-4 hétig nem jövök haza és kint szükségem van a gépemre. A jótállás sem utolsó szempont, szeretném ha az újonnan vásárolt gépemhez legalább 3 év jótállást biztosítana a gyártó.Két típust néztem ki:
HP Probook 430 G2: http://techkalauz.hu/laptop/tesztek/hp-probook-430-g2-teszt-279
HP Probook 430 G3: http://www.notebookcheck.net/HP-ProBook-430-G3-Notebook-Review.154359.0.html
Sokat olvastam róla, hogy a HP nem a legjobb márka és elég hamar képesek tönkremenni. Ehhez az 1 év jótállás nem túl biztató.
Minden tanácsot előre is köszönök.
Üdv. Tamás
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen videókártyát?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Riasztó topik
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Thinkpad E14 Gen2 14" FHD IPS i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 256GB NVMe magyar
- 17" HP ProBook 470 G5 (Core i5-8g / 16GB / 120GB/ 17,3" FullHD IPS/ GeForce 930MX 2GB) ÁFA gar
- Egyszerű használatra laptopok eladóak
- Dell Latitude E5530 Core i5 3230M /8GB RAM / 120GB SSD / FHD 1920x1080 / Windows 11
- Sony VAIO laptop VPCEB3S1E, I5, akku nélkül + kell bele alaplapi elem
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest